Regisztráció Blogot indítok
Adatok
comp

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senkinek ne legyen kétsége, hogy mi itt csak a lábunkat lógázzuk..... A dokkolás után elevickéltünk Dalian alá, hogy kivárjuk, amíg a bérlőnk újra munkát ad nekünk. Kicsit messze vagyunk a parttól, mert a zsugori disznaja nem akar horgonyhely-pénzt fizetni. Ezzel még nem is lenne…..
2014. 05. 03 Hormuztól délre….Este 7 óra. Békésen üldögélek a kabinomban, méla semmittevéssel ütve el az időt. (semmittevésben nagyon jó vagyok) Látom ám, hogy Colin a security team leader rohan kifelé a kabinjából a híd felé. Különösebben nem izgatott, mert olyan kis…..
  Mi a jobb? Homokba dugni a fejünket és eljátszani, hogy a jelenség nem létezik, vagy ellenkezőleg: ha már valaki csinálja, vagy ki akarja próbálni, akkor amennyire lehet, segíteni és tanácsot adni neki saját (és más) testi épségének minél jobb megóvása érdekében? Na…..
comp 2014.12.25 17:21:39
@ommm: Az fáj, hogy az okoskodásoddal elrontod a videót. Jobbra számítottam a cím alapján. De megnéztem újra és összeírtam részletesen:
2:20 semmitmondó makogás, elvileg a tc egy profi média.
4:45 gsm-es futómű, wtf?
5:37 m-tech kormány??? amikor az a lényeg hányat fordul körbe, pont hogy nem az, hogy milyen a kormánykerék
6:14 e36 nehéz? megint okosabb akarsz lenni a mesternél, pedig az a motorerőhöz hasonlóan kevésbé számít.
Nekem van e30-am, olvastam sokat ilyen témában, fáj amiket mondasz. Elvileg te csíped a bmw-t mégis élvezhetetlenek a bmw-s tesztjeid vagy ilyen megnyilvánulásaid. Az okos ember hülyéskedik a hülye okoskodik, pont ez látszik rajtatok a videóban.
Van nekem egy indiánom…..helyesebben volt. Még helyesebben három is van, ami majdnem négy lett. No, ez igen csak zavarosra sikeredett. Kezdem újra. Van (volt) nekem egy indiánom, nevezetesen Bakthavatsalu Madhanagopal….vagy valami ilyesmi. 35 éves, igen aprócska ember. (162 cm, 53 kg)…..
comp 2014.02.25 00:33:17
@malay: Ha megnézted és érdemesnek tartod rá, pár sort írj róla esetleg. Kíváncsi lennék szakmabeliként mi a véleményed.
comp 2014.03.02 22:05:10
@Tanácstalan: Naná és köszi. Eddig nem olvastam utána, de most igen. Hát akkor ez is tipikus amerikai film.
Amikor azt mondják, hogy pótolhatatlan vagy, büszkén kihúzod magad. Én most pótolhatatlan vagyok…..nincsen váltóm. Nincs dagadó kebel, nincsenek örömkönnyek…csak fogaknak csikorgatása van. (ha legalább a fogászati költségeimet fedeznék) A hozzáértők, már évek óta a…..
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
comp 2013.01.03 22:17:58
@ommm: hol is?
comp 2013.01.04 20:24:30
@scheerti: Nyilván jogilag nincs, de azért nem kell hülyének nézni. Tegnap kikerül a poszt, erre csodák csodájára indára vándorol a videó. Szerzői jog, helló?! Vimeóról már rég kitiltottak volna, mert van ahol ezt komolyan veszik. Persze itt a balkánon nem, itt lehet ilyet.
Nem zavarna ha nem lenne egy fos az inda. Pl külföldről miért nem lehet nézni rendesen? Jellemzően itthonról sem, de azért Komárom nem Torontó, és pl ommm is pálócfődrü váló. Arról nem is beszélve, hogy ~3200 videót senki nem tölt fel sehova hobbiból. Főleg nem nagyon szar minőségűeket, amiket nem is érdemes "gyűjteni".
Hoppá erre varrjál gombot.
comp 2013.01.04 20:32:58
@scheerti: Ez kimaradt: "Milyen videókat tölthetek fel?

Tartalmi szempontból

1: Mindenekelőtt olyat, ami a tiéd. Bármit, aminek a jogaival rendelkezel, vagy te magad csináltad, vagy amiről tudod, hogy szabad felhasználású, és senkinek sem sérted semmilyen jogát a publikálásával." innen: indavideo.hu/termsofuse
Nyilván a hülye külföldieket nem érdekli, na de b+. Állandóan ezt csinálni?
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
Akkor blogoljunk…..   30.-án ismét útra keltem. Úti célom Lisszabon, Portugália. Liszt Ferenc repülőtér (Ferihegy)……hát igen…. Innen én még nem tudtam elindulni időben és egykezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor érkeztem időben. Jó 40 perc késéssel…..
comp 2012.08.01 21:24:37
A Balaton északi partja nekem mindig is "szimpatikusabb" volt mint a déli. Ez feltehetően annak köszönhető, hogy a hegyoldalból gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Itt kis szerencsével kifoghatunk olyan telket, ahol egy pohár bor mellett nyugodtan - kellően távol a szomszéd telkétől…..
 Kicsit előreszaladtam az eseményekkel…. A megérkezés…. No, az jó zajosra sikeredett. A hírverés oka a nagyságunk volt, mi más is lehetett volna? Még soha ekkora hajó nem kereste fel az Államok egyetlen kikötőjét sem.  Andy Warhol szerint mindenki…..
comp 2012.04.05 21:09:10
Mivel a héten további futómű-számolgatás és fémvagdosás történt elsősorban, és azzal nem merlek megint fárasztani benneteket, ezért inkább képregényes jelleggel szaladjunk át a bejárt úton. Egy éve itt tartottunk: a Hangyász orra lenyesve, a gyári nyúlványok a helyükön,…..
Jut eszembe….. A minap (van annak már négy-öt éve is), battyogunk át a doveri szoroson. Egyszer csak hív ám a doveri parti őrség, a szokásos információkért, úgymint honnan, hová, hányan vagyunk a hajón stb. Lezajlott a beszélgetés a jól bevett protokoll alapján, majd a…..
comp 2012.01.03 22:30:20
:D
Beindult a vadászidény. Most, hogy a téli monszun hatása gyengül, szomáliai barátaink új erőre kaptak. Olvasom a támadásokról szóló jelentéseket, meg az egyéb ezzel kapcsolatos cikkeket. Mit mondjak, nem vagyok elájulva az ez ügyben tenni hivatottak aktivitásától. Azt a sok…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Minden évben az utolsó percben, november végén szoktam átkötni, addig halogatom ezt a nyűgöt, amíg csak lehet. Van az embernek fontosabb dolga is, minthogy a díjkalkulátort töltögesse ki a biztosítók számára olyan nélkülözhetetlen adatokkal, hogy van-e napfénytető az autón és…..
comp 2011.11.16 10:30:50
@bandika57:
Arra miért nem kötsz veteránbiztosítást?
 Találkozás az MSC Filippával.....                                     A méretek megértéséhez még…..
comp 2011.11.11 01:08:24
A mindenkori olasz nagyautót évek óta ütközetben eltűntként tartják nyilván, de most visszatért, mint John Rambo Afganisztánba. És amerikai fegyvert használ...
Ahogy mai cikkünkben említettük, a műkedvelő hiéna szerelemre éhes, versre vágyik. Ki más olthatná vágyát, mint a kedves Olvasó?Ezért hát péntek délig szeretnénk kérni egy legalább négysoros szerelmes verset a Michelin gumiemberkéhez. A kész művet kérnénk komment…..
A Conrad 1:50-es Liebherr LR 1280 lánctalpas modell néhány részlete.  Ez a modell összeállítás 76 méteres gémhossznak felel meg (a Liebherr kisebb kategóriájú lánctalpas darujáról van szó, de az igazit azért 150 méterig lehet szerelni) és így kb. 155 cm magas. A tömege…..
comp 2011.11.01 20:34:53
@Autódarublog: Na már majdnem jó, a 200000-t 50 a köbönnel kell elosztani, nem először 50-el majd az ereményből köbgyököt vonni. :)
Mert a tömegek aránya a térfogatok arányával egyezik meg (azonos sűrűséget feltételezve)
Szép ára van, de érthető. Gratulálok hozzá
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
comp 2011.10.19 20:44:21
@Bambano: Te nem láttál még topgeart vagy kevered a jeremit a stiggel. Na mindegy.

Remélem a nagy hírverés megnyitja az importőrök garázsait és hoz még több ilyen kaliberű kocsit.
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
comp 2011.10.11 20:29:28
comp 2011.10.11 21:34:05
@Tomchy: Asszem mintha.
Belsőség Autót a semmiből 2011.10.08 08:00:00
A formája remek, majd meglátjuk, mi lesz belőle Minden valószínűség szerint ön egy folytatásos reality-show első részét olvashatja/láthatja most, érezze át a pillanat nagyszerűségét, főszerepben egy autóra emlékeztető tárgy, két hülye és kazalnyi szórakozás. - Arra…..
ITT a végeredmény!..
comp 2011.09.29 16:50:46
@hópapa: Azt nem ismerem, csak téged találtalak meg mikor elkezdtem síelni. Szóval hajrá, valahonnan meg kell tanulni síelni. :)
 Hamar itt a következő rész, mert éjszaka nem tudtam aludni, hát írtam. A tegnapi nap amúgy a sikertelenség napja volt, berúgni sem sikerült, pedig mindent megpróbáltam.  Még van tanulni valóm. Rövid lesz, de talán vicces. Számotokra. Kérem szépen, az utóbbi években a…..
comp 2011.09.24 09:31:36
@malay: Köszi szépen, megnézegetem majd. Távol álljon tőlem a nagymagyarkodás, pont azért lepődtem meg, amit írsz, hiszen csak édes ~tengerünk van.
De kellemes meglepődés volt, hogy ilyen helyeken is vannak magyarok, a sztorikat pedig öröm olvasni.