Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clegane

0 bejegyzést írt és 975 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
clegane 2018.11.19 15:30:13
@bgp: @haXXXor: nem csak hogy anélkül fikáztok, hogy megnéztétek volna a videót (amiből kiderül hogy éppen trump miatt beszél erről az amerikaiaknak), de még a mellékelt képet sem vagytok képesek értelmezni, amin trump feje is ott szerepel.
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
Az egyetem drága mulatság, amire ki így, ki úgy próbálja meg összeszedni a pénzt. Akinek nem tudnak a szülei segíteni, azok valamilyen munkát vállalva próbálják meg kifizetni a diákhitelt és fenntartani magukat...
Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary Hétfőn jelentették be, hogy a következő, hatodik évaddal véget ér a House of Cards című sorozat, állítólag teljesen függetlenül attól, hogy Kevin Spacey-ről azt állítják, 1986-ban szexuálisan zaklatott egy fiatalkorút. De, úgy tűnik, a készítők nem szeretnék…..
Szinte képtelenség a luxushajókon napozó szőke svéd szépségek helyére képzelni, hogy pont itt, 78 éve családapák százai vágták el gyerekeik torkát, majd megosztoztak asszonnyal egy golyón. És nekik volt igazuk akkor a spanyol Alicante kikötőjében 1939 márciusának végén, mert a túlélőkre a kínhalál…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
clegane 2016.09.16 19:44:50
@bircaman maxval szerkesztő:
XD én tudom, mi az a szatíra, de te, szánalmas szerencsétlenség, még azt sem tudod, mi a mondanivalója annak a faszságnak, amit saját magad írtál.
clegane 2016.09.16 19:47:28
@bircaman maxval szerkesztő:

mert ugye két lehetőség van:
szegény homofób főhős
1.) szánandó, tragikus hős - ebben az esetben miért nem felelteted meg neki a valóságban a heteroszexualitást "normálisnak" tartó elnyomó társadalom ellen lázadó melegeket?
2.) megvetendő féreg - ebben az esetben csakugyan megvetendő férgek szerinted a homofóbok?

nem értem bazmeg, de szerintem te sem.
clegane 2016.09.17 22:13:04
@Fatyol111: ugyan honnan a faszból tudnád te, szánalmas nyomorult, hogy mik a természet törvényei?
létezik a homoszexualitás a természetben? létezik. hát akkor természetes. end of fucking story.
azt, hogy szerinted mi a normális, nem csak én, de a természet is nagy ívben leszarja.
Most mondhatnám azt, hogy a Netflix megmutatja, hogyan kell jól megcsinálni azt, amibe az HBO-nak beletört a bicskája. A The Get Down ugyanarról a korszakról szól, mint a Bakelit (a diszkó, punk, és hiphop megjelenése a hetvenes évek New Yorkjában), de nem a zeneipar, hanem az egyszerű emberek és a…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
clegane 2016.03.23 15:21:31
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Van egy elmaradt, szegény, polgárháborúban fuldokló kelet-európai ország, ahol a politikusokat a szemetesbe dobják, amiért korruptak. Ezek a politikusok egy életre megtanulták, hogy nem élhetnek vissza a hatalmukkal. ..
clegane 2016.03.11 13:25:44
@dunántúli gyerek: kösz bazmeg hogy hozod itt a bizonyítékot arra, milyen reménytelenül ostoba a magyar.
V I G Y Á Z A T , S P O I L E R V  E S Z É L Y ! ! ! Na szóval az történt, hogy Ian McShane, akiről eddig mindenki azt hitte, hogy a 6. évadban majd valamelyik vikingszerű Greyjoyt, Euront vagy Vicariont fogja alakítani, a BBC reggeli beszélgetős műsorában akkorát spoilerezett, hogy a Fal adja a…..
Az elmúlt hetekben a dizájnerdrogoktól életveszélyes állapotba került törökszentmiklósi fiatalok esete sajnos fontos magyarországi jelenségre mutatnak rá. A 2013-ban elfogadott új Nemzeti Drogstratégiában megfogalmazott cél az volt, hogy 2020-ra kábítószermentes legyen az…..
clegane 2016.02.16 14:30:15
@Kovacs Nocraft Jozsefne: azt honnan a picsából vetted, hogy nem lenne fogyasztó, ha büntetve lenne? nem mintha a kokainbiznisz nem úgy virágozna, hogy mindenhol illegális a fogyasztása. ez így hogy áll össze a te narancsvilágodban?

arra igazán kíváncsi lennék, hogy milyen alapon teszel különbséget pl a marihuána agyra gyakorolt hatása és pl a kávé agyra gyakorolt hatása között, mert értem hogy szerinted "nyilván van", de fogadjunk, hogy magad sem érted, micsoda.
clegane 2016.02.16 15:07:45
@Kovacs Nocraft Jozsefne: igazi fideszeshez méltó, tartalmas válasz.
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
Hogy miért annyira jó a Fargo második szezonja, arról majd a jövő heti zárórész után fogunk írni, mindenesetre a kilencedikben olyan történt, amiről muszáj beszélnünk. Figyelem: S P O I L E R! Képzeljük el, micsoda trollkodás lenne, ha az egyik Walking Dead idényzárójának…..
clegane 2015.12.12 14:03:41
@szepi79, első ezen a néven: na jó, de tényleg, mennyivel lett volna másabb ha mittudomén egy elszaladó macska tereli el kicsit a figyelmet? nyilván akármit is beleírhattak volna. de így ufóval sokkal viccesebb!
clegane 2015.12.12 21:56:33
@szepi79, első ezen a néven: hát jó, nekem tetszett hogy így sokkal újszerűbb volt metaszinten a hatása mint bármi más ötlet lett volna.
Pár napja az Európai Parlament elfogadta az európai kormányfők által ajánlott csomagot, amely 2017 júniusától megszünteti az Európán belüli roaming díjakat, ugyanakkor hatalmas csapást mérhet mindarra, amit ma szabad internetezésen ismerünk.  A javaslat egyébként a roaming…..
clegane 2015.11.06 09:28:20
@Bambano: egyébként csak a te kedvedért elmesélem, te realitásoktól elrugaszkodott szerencsétlen, hogy fog ez kinézni ahelyett, hogy bármelyik szolgáltató a youtubeot bántaná:
a szolgáltató azt fogja mondani a felhasználónak, hogy "a sima előfizetésben korlátozva van a youtube, ha olyan előfizetést szeretnél, amivel rendes sebességgel tudod nézni a youtubeot, az plusz 10000 ft havonta."
szóval ezt konkrétan az emberek fogják megfizetni, nem a nagyvállalatok.
clegane 2015.11.09 22:24:09
@Bambano: konkrétan nem értem, mit mondasz, de szerintem azért, mert követhetetlen a logikád.
olyan csak a matolcsysta mesékben létezik, hogy a nagy cégre tolod a költséget, az meg nem hárítja át a felhasználóra.
clegane 2015.11.10 02:12:07
@Bambano: még mindig nem értem. ha te internetet szolgáltatsz, akkor a netsemlegesség eltörlése téged annyiban érint, hogy megválogathatod, hogy milyen forgalmat engedsz át, mondjuk több sávszélességet engedsz skypeozásra mint youtube nézésre vagy tudomisén. na de mit csinálsz ha a felhasználó azt mondja, hogy neki nagyobb sávszélességgel működő youtube kell? netán ajánlasz neki egy drágább konstrukciót? és akkor azt ki fogja fizetni? nyilván a felhasználó, nem a google.
Mielőtt minden fekete öves rajongó kommentbillentyűzetet ragadna, és azon lamentálna, hogyan fogják széjjelkúrni kedvenc képregényét a gyökér tévések, megjegyezném, hogy nem network, hanem kábeltévére kerülne a projekt, ráadásul arra az HBO-ra, aminek a neve a minőséggel…..
clegane 2015.10.02 14:47:46
@Cifu78: nemnem szerintem a képregényes blob logikusabb volt. :nerdfight:
clegane 2015.10.02 19:41:16
@Po: hát igen, meg az ő "emberek felett álló" személyiségébe sem fér bele, hogy ilyesmivel foglalkozzon, mint ahogy a képregényben is inkább rájuk hagyja hogy csináljanak amit akarnak.
Kedves Gábor, ahogy, nagyon helyesen írod, a vita nem fáj. Sőt, nagyszerű lehetőség, hogy saját érveinket végig kelljen gondolnunk. Ráadásul, ez az egész menekült ügy van annyira bonyolult és összetett, hogy napestig sorolhatjuk az érveket. Több dologban egyetértünk. Most…..
clegane 2015.09.21 16:27:05
@Androsz: neked sem volt szakértelmed, amíg valaki meg nem tanította. te például minek áramlottál be Európába!
clegane 2015.09.21 17:20:15
@Androsz: talán mondanom sem kell, hogy semmi értelme nem volt annak, amit írtál.
clegane 2015.09.21 19:02:11
@Androsz: ja leesett hogy te most a honfoglaló magyaroknak képzeled magad. orvos látott már?
ezen nagyon elsiklik a beszélgetés, mert én végig egyének szintjén próbálom összehasonlítani, hogy miért szerencse kérdése, hogy ki hova születik és hova megy élni, te meg valami hódító nomád néppel hozod párhuzamba a bevándorlókat, holott ez a párhuzam csak a paranoid jobbosok fejében létezik.
Az új, kormányzatközeli hírportál elindulása után a főszerkesztővel, G. Fodor Gáborral ültünk le értékelni. Túl vagyunk az első napon. Milyenek a visszajelzések?Ahogy Bede Márton mondaná, vagyis mondta volna, amikor még menő volt: 888=MENŐ. Ennyicskeh. Az eredeti tervek…..
Mit tennél, ha a szomszédod egyszer csak hörögni kezdene, és szürke, hályogos szemmel imbolyogna feléd? Mindezt úgy, hogy tegyük fel, nem láttad a The Walking Dead-et, és egy zombifilmet sem? TE mit tennél? Ez a…..
clegane 2015.08.13 21:02:03
@whitenyihaha: a zombik köztünk járnak XD

@Könyveslány: a zombifilmek már amikor létrejöttek, sem csak arról szóltak, hogy lapáttal szétvered a fejét.
Amikor szerdán előjött a kormány a szerb-magyar határon felhúzandó kerítés (a továbbiakban hadd nevezzem az egyszerűség kedvéért Orbán-vonalnak) ötletével, kissé felpörgött az eddig sem alapjáraton menő menekültvita. És most először látszik úgy, hogy a számok, a…..
clegane 2015.06.19 15:30:05
@Éhbérkommentelő: na ez meg a másik észkombájn.
lehet hogy Breivik a te családod lőné le először, ölt az válogatás nélkül keresztényeket is.

tényleg csak ilyen retardált faszok járnak jobbos blogokra kommentelni?
clegane 2015.06.19 15:55:01
@_Epikurosz_: ha komoly a kérdés, a witcher 3ban például már remekül meg tudom magam védeni, ha mondjuk csak max 4 szinttel magasabb az ellenfél és nincs 2nél többen.
clegane 2015.06.19 18:42:13
@_Epikurosz_: a witcherrel persze csak tréfáltam, mert túlzásnak éreztem, hogy diploma kelljen egy kommenthez.

én nem akarok itt azzal vitatkozni, hogy a menekültáradat az nem jó, merthát tényleg nem jó senkinek, nekünk se, de pláne nem nekik. a legjobb lenne, ha tudnának otthon békében élni.
de egy kibaszott kerítés abszolút semmi megoldást nem nyújt semmilyen problémára. be fognak tudni jönni máshogy, akik nagyon akarnak.

én azt próbálom hajtogatni, hogy észre kéne venni, hogy nem mondhatjuk hogy afrika problémáihoz nekünk semmi közünk, mert előbb-utóbb a harmadik világ problémáiból is globális probléma lesz, lásd a mellékelt ábrát. egy kerítés egyenlő a szőnyeg alá söpréssel. végre úgy kéne viselkedni, mintha észrevennénk, hogy mindannyian ugyanazon a bolygón élünk, és oda kéne menni ahol a probléma ered, és segíteni megoldani. kár, hogy persze érdek nélkül nehéz erre bárkit is rávenni, ha meg érdeke támad benne, akkor rögtön le lesz baszva mint az usa akik az olaj miatt mentek bárhova rendet rakni (nem sok sikerrel ráadásul).
Angela Merkel igen okos asszony. Ezt persze eddig is tudtuk, vagy legalább reméltük, de a Bundestagban csütörtökön elmondott beszéde után már semmi kétség: sokkal eszesebb annál, mint amire a pár nappal korábbi szavaiból következtetni lehetett. A párizsi tüntetés, illetve a…..
clegane 2015.04.03 12:37:45
@fehérfarkas:
az a 15ezer inkább 100ezer
mashable.com/2014/08/26/100000-people-join-islamic-state/

amúgy nagyjából egyetértek azzal amiket mondasz.
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
Legyen az első posztom idén is pótlás.Ezzel a névvel dőreség lenne mást jatszani mint psych rockot, és igen a KG&TLW igazi csörgőrázo hippirock, amitöl felfeslik a Sodom felvarró.Aktuális is ráadasul mert itt-ott a psych rock betörését jósoljak idén a mainstreamba, köszönhetően részben a jelen…..
Kevesen tettek volna nagy tétet (de szerintem még kicsit sem), hogy az év utolsó napjai Gyurcsány Ferencről fognak szólni. Ám a nagy balos likvidátor egy váratlan mozdulattal ráfeküdt a civil kormányellenes tüntetésekre - és, ha minden olyan jól megy neki, mint eddig, akkor…..
clegane 2014.12.22 22:08:01