Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huss

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állapította meg a témában végzett összegző vizsgálat. Egy 1999-ben kelt tanulmány alapján a tudomány egységesen elfogadott álláspontjává vált, hogy a nők peteérésük alatt, termékenységük csúcsán, főként rövid távú kapcsolatra a férfiasabb vonású és agresszívebb, határozottabb, dominánsabb…..
Na, valahogy így kellett volna befejezni a sorozatot a tévében is.  ..
huss 2014.09.11 11:16:27
@illyria: teljesen egyetértek. Azt még benyelem fordulatnak, hogy Tracey meghal és Ted 50 évesen újra Robin mellett köt ki, mert az bele illik a keretes szerkezet elvébe és azonkívül újdonságként azt is felveti, hogy az ember élete nem áll meg 35 évesen a házasságnál, és még az utána következő évek is fontosak. Ez határozott előny a sablonos befejezéssel szemben. Így lett volna, ha Barney és Robin szerelméért nem szorítunk végig két évet. Így viszont nagy kuka az egész. Robin a körbejáró üveg szintje alá került kettővel...
Fú, zsepit készítsétek be, mert ez a szép búcsú a beteg kutyustól nagyon meg fogja facsarni az arcotokat. Tehát Ő Dukey és az ő utolsó napja a Földön: Legszebb búcsú.      ..
huss 2014.07.15 14:33:37
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Ez szép volt. Én sem értem ezt a sok szerencsétlent
  Azt nem állítom, hogy kifejezetten ellene lennék a jelenlegi magyar közoktatásnak úgy nagy általánosságban, és igyekszem a vele szemben támasztott elvárásaimat a realitásokhoz, és nem a saját lánglelkű naivitásomhoz mérni, de azért van pár dolog, amivel időnként engem is…..
huss 2014.03.29 20:07:33
@karnagyúr: Igen, arra én is, nagyon.:D
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
huss 2014.03.25 22:51:11
@hujegyerek: nagyon egyetértek. Rendben, hogy laza internetes hírportál vagyunk, de egy hasonló stílusban handabandázó részeget még a kocsmából is hazahajtanak a haverjai.
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
 A szexuális indíttatású erőszakos bűncselekmények erőteljesen irritálják a lakosságot. Mindannyian féltjük lányainkat, feleségeinket az efféle szörnyű támadástól. A gyengébb nem jelentős része még mindig szinte teljesen elővigyázatlan és többnyire tájékozatlan is önvédelmi kérdésekben. Ahogyan…..
huss 2013.04.08 21:54:27
Lobsterizmus Házasság vs Minglik 2012.03.08 15:15:00
Ha egy hülyeséget elég sokáig csinálnak, egy idő után magára ölti a Tradíció ünnepélyes megkérdőjelezhetetlenségét. Ezért van az, hogy a politikusaink akkora magától értetődőséggel ütik bele az orrukat az alattvalók magánéletébe, otthoni szokásaiba, szexuális életébe…..
huss 2012.06.03 23:16:28
Egészen kevés dologgal értek egyet ebben a témában veled, de bizonyos társadalmi jelenségeket jól megfogsz és olyan plasztikusan írsz le, hogy ettől az egész tökéletesen igaznak tűnik. A "program" - én csak így hívom - valóban nagyon erős külső nyomásként van jelen a párkapcsolatok alakulásában. De az emberek párkapcsolati szokásait nem a szaporodásból kell levezetni. Ennél jóval fejlettebb faj vagyunk. A kötődés a kulcs szó, sok érdekes irodalom és kutatás van róla. Az embercsecsemő akkor érzi magát biztonságban ha létezik egy elsődleges kötődési személy, aki vele szoros és gondoskodó jellegű fizikai kapcsolatban van, és ez a viselkedés (a kötődési készség) egész életen át jellemző marad - persze a későbbiekben nyilván függ az alapélménytől. A kötődés élménye és világa az, amit minden párkapcsolat elemző kifelejt a történeteiből, és "megszokásnak" meg egyéb más - bocsáss meg, de: baromságnak titulál.
A társadalom képzeld el, azért is működik, hogy a benne élőknek a lehető legjobb legyen, és ilyenkor ám a szaporaság is jó nagy - szóval a cél - persze elvileg - egy és ugyanaz. Nem vagyunk tigrisek, nem élünk egyedül, éppen azért vagyunk az evolúció csúcsai, mert szociális lények vagyunk. Együttműködünk. Közös szabályaink vannak. Védjük egymást és biztosítjuk egymás számára a jólétet. Így tudtunk a napi 24 óra élelemszerzési projekt helyett létrehozni a Mona Lisát és a űrrepülőt. Beledumálunk egymásba. Ez van. Ez az ára.
Abban azért teljesen egyetértek veled, hogy ennek a színvonala sokkal jobb is lehetne. A párválasztásé is, dehát azt még most tanuljuk csak.
Mint korábban jeleztük, szeptember 28-án a Szent-Györgyi Albert Szakkollégium rendezésében vitaest zajlott le a homeopátiáról. A vitaestnek négy meghívott előadója volt: a homeopátia oldalán Dr. Katona Edit és Dr. Mátray Árpád állt, ellene pedig Dr. Lakos András és Dr. Görög Sándor föglalt állást.…..
-Hát ezt nem hiszem el! Hijj, Zsolyesz, a Jóisten áldjon már meg - ezer éve nem láttalak. Megint összeállt a szigetes törzsgárda!-Gyá, csááá! Néztelek a viven, asszonypajtást hegeszteném erőst. Gratula.-Kösz, de azért ilyeneket most már ne nagyon mondjál, érted. Mégiscsak a…..
07:00 Kicsit menjél arrébb, megint elfoglaltad az ágy háromnegyedét, egész éjszaka alig bírtam tőled aludni, és már megint horkoltál, hát nem igaz, hogy nem tudsz elmenni vele orvoshoz, vagymittudomén, mit csinálj, de szétrobban a fejem. Különben meg csipás a szemed, mossad…..
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
  Cím:   1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44. Telefon:   +36-1-465-1800             +36-1-465-1800 E-mail:   Web:   http://www.aek.gov.hu/   // Async Rating-Widget initialization.…..
Praxis Heim Pál Gyermekkórház 2010.06.24 16:52:00
  Cím:   1089 Budapest, Üllői út 86. Telefon:   +36-1-459-9100             +36-1-459-9100    E-mail:   Web:   http://www.hpgyk.hu/     // Async Rating-Widget…..
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..