Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*fox*

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén ünnepeltük a Totalcar tizedik születésnapját. A méltó megemlékezéshez hozzátartoztak a jubileumi ajándéktárgyak készíttetése is. A bögre, mint használati tárgy triviális választás volt. Hogy milyen legyen, azt gyorsan eldöntötte a kollektíva. Legyen benne anyag!…..
*fox* 2010.12.11 12:11:36
3
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
*fox* 2010.07.16 12:52:51
@Avatar:és irányítja is a forgalmat, vagy csak ül a kocsiban és várja, hogy ki hibázik?!
Figyi:ha péntek délután rendőr állna ki és engedné a forgalmat annak függvényében, hogy honnan jönnek-mennek sokan akkor ez a cikk sem születik meg.
Felüljáróra nem lesz pénz, a forgalom 20 év alatt a tízszeresére nőtt.Megoldás meg kellene valami.No de amíg akkora az állam bevétele az üzemanyagon, mint nálunk addig hadd pöfögjön!Kit érdekel a dugó?!És a csillingelő forintok hullanak vissza az államkasszába, ami elvileg "kong az ürességtől".
*fox* 2010.07.16 13:12:51
@Avatar:Erre akor az a megoldás, hogy villogóra állítják a lámpákat.Így aki a Szerencsen jön az is gondolhatja, hogy rendőr irányít.
Egy szónak is 100 a vége. Ha lenne egy rendszer ebben az országban akkor lehetne is rá építeni. Ha tudnám, hogy hétvégenként besegít a rend őre a közlekedésben akkor bátran kocsiba is ülnék. De így....péntek délután el sem indulok olyan helyekre, amit kivezető útvonalakon lehet megközelíteni.
  Ismerve a budapesti útviszonyokat, talán nem olyan súlyos dolog, amit Pilgram szúrt ki a Kerepesi úton - bár azért nekem is feltűnt például, hogy az Aréna előtt elhajtva kifelé a városból hirtelen óriásit nyekkenünk. Az ilyen apróságokban inkább az a bosszantó, hogy egy…..
  Még nem ültem olyan Škoda tesztautóban, amire ennyien ráizgultak volna. És a Yeti jó. Nem tökéletes persze, de tényleg jó. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..