Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ygan72

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Freund Tamás: „Az ateisták hite még nagyobb, mint az enyém. ... ősrobbanás ... teremtés ... tudományos bizonyítékot egyik hiedelemre sem lehet adni. "”.  - Bizonyíték az igazára: Ateisták jellemző dogmái.  Továbbá egyértelmű tény, hogy a teológia és az ateizmus is a filozófia áltudományos része alá…..
A Bizottság elnöke közölte: ha Kelet-Európa nem áll be a sorba, többséggel döntenek az állandó kvótarendszerről; Franciaország megismételte, hogy a visegrádiak búcsút inthetnek az uniós támogatások egy részének, ha nem szolidárisak; Ausztriának nem kellene közelednie szutykos, keleti, utcagyerek…..
 A jelenlegi helyzet meglehetősen fura, hiszen az alapfelállás 180 fokot fordult. A General Motorsnak valószínűleg egy büdös petákja sincs, amiből megmenthetné az Opelt, viszont az erő pozíciójából tárgyalhat tovább, hiszen Amerikában megmentette őket a kormány, itt e…..
Miket nem lehet olvasni! A 168 óra és Mester Ákos nyomán a Népszabadság közölte azt a szomorú hírt, miszerint "A Szegedi nagyárvíz" című könyv új kiadásából "kiretusálták", pontosabban kiszedték nagy kormányfőnk fotóit, magyarán…..
Szerintem... Kegyelmet nem kérek 2009.06.16 05:09:00
Gloria Victis – N.I.„Emlékezzetek az elesettekre, kik hűlt ajakkal ma is hirdetik: a győzelemnek végső percekig őrzött reménye életüknél mégis több nekik!”1958. június 15. vasárnap- A halálos ítéletet, amelyet rám az igen tisztelt Népbírósági Tanács kirótt,…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Úgy döntöttünk, hogy a válságba beleszomorodott könyvpiacot kegyetlen tavaszi akcióval brutalizáljuk életre. Négy korábbi könyvünket (ők láthatók a mellékelt képen), csak most, csak tőlünk (vagyis itt, a blogon), öngyilkos áron, összesen 4000, azaz négyezer forintért…..
Az 500 tonna aranyról szóló dokumentumok eredetiek, a búvárhajóbalesetben lesérült CIA-ezredes azonban nem tudott szállítani az FTC szürke eminenciása szerint.>>> Ez egy hülyeség, Wanta megbolondult, soha nem volt semmi közöm a KGB-hez ..