Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexovics

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..
Sokáig tartott, de sajnos a futárszolgálat nem volt éppen toppon...De végre valahára megérkezett és Drake küldött egy videót. Egy "apró" meglepetéssel ;)  Sajnálom, hogy így alakult, de nem volt rá befolyásom és remélem azért így is sikerült örömet okozni…..
Garry's mod HÍR!VHÍR! HÍR! 2008.12.30 01:00:50
Újabb videóval jelentjkezett a blackmesasource csapata ami 2009 számomra egyik legvártabb játékává emelte. 1 rrégi történet új köntösben új skinnel új motorral új játékélménnyel. Szerintem azok akik eddig nem játszottak a Half Life-val ,esetlegesen a grafikája,kora miatt, azok…..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Alexovics 2008.12.27 18:00:26
Mielőtt a videós beadványok nyertesít kihírdetném, köszönöm mindenkinek a részvételt!Jött vagy 3 tucat videó, közte igen sok ötletes beadvány. Érdekes, hogy a megvalósítások meglehetősen különbözőek voltak. Van aki harci hörcsögként adta elő, voltak akik párosan…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..