Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geron

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök minden mesekedvelő látogatót! Ebben a bejegyzésben a TV maciról emlékeznék meg. Közben az Olvasónak elárulnám, Füles Mackónak és a TV macinak semmi köze egymáshoz, kivéve, hogy mindkettő szerethető figura.  Mielőtt rátérnék a TV maci múltjára, a szokásos…..
900 anställda ska bortA Karolinska Egyetemi Kórháznak kb.900 fővel kell csökkentenie az alkalmazottak létszámát. A Dagens Medicin korábban már írt arról, hogy a kórháznak 800 M koronát kell megspórolnia. A jelenlegi helyzet szerint ez mára 500 M-ra csökkent. Ennek ellenére a…..
Azt már a korábbi tucatnyi hibával sikerült illusztrálni, hogy a Jóbarátok hazai bukásának mi volt az egyik oka (mondjatok még egy országot, ahol bukta volt ez a sorozat!). Most Will gyűjtése következik:Nem tudom, hogy volt-e már az alábbi Jóbarátok gyöngyszem: 3. évad, 9. rész.…..
geron 2009.01.29 01:20:15
2006-ban egy rendőri ellenőrzésnél a Mercédes Vito tgk autómat kivonták a forgalomból mert S1-es kód alatt a forgalmiba az van írva, hogy : " Ülések száma vezetővel : 3 "
Egyedül közlekedtem az autóval az ellenőrzéskor.
A 3-at úgy is érthetem, hogy Jobb első (vezetővel),
bal első ( anyóssal ), és egy hátsó ülés ami nagyobb felületű mint az elsök közül bármelyik, akár több ember is elfér rajta. Pl.: Az anyós hátra ül a lánya mellé stb. Nem az van írva, a forgalmiba, hogy szállítható személyek száma, vezetővel, vagy ülőhelyek száma.....
A rendör feljelentett, Vám kommandó, nyomozók 2x is voltak a lakásomon, a VPOP megyei parancsnokságán rabosítva lettem ( ujjlenyomat, fotó stb) és azóta a bíróságt járom mint 1.200.000 Ft-os regisztrációs adócsaló, és úgy szólítanak be a hangos bemondón, hogy X.Y (Én) és társai reg. adócsalás ügyében.
Az autót használtan egy kereskedésben vettem 2005-ben. Akkor 8 éves volt, fapados sokat használt, javított autóként 1,8mFt-ért(lizingelem).
Erre még az 1,2mFt-ot akarják rátenni az=3,0mFt Annyiért, akkor már majdnem újat lehetett venni.
Szerintem a S1-es kód alatt a forgalmiban egy ROSSZ Eu-s FORDÍTÁS van! Amihez párosul a ki..szott magyar papírkórságtól szenvedő, adókínokkal fetrengő, beteg, bürokrata intézmény rendszerünk. Még nem láttam Eu-s forgalmit, de megfogok nézni egyet. Következő tárgyalás 2009 február 17. !!!!
Geron