Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiafaszhanemen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
Tardai történetek Harminc 2009.03.13 08:30:00
Christina Lemantre felvirágoztatja Tardát. Svájci pénzből terem majd a jóság, meg a mini alpesi falu gyógyfürdővel. Tíz év, és az őslakosok a BMW-ikkel vidáman integetve kerülgetik a szomszédok légkondis John Deer traktorait. A mintagazdaság tehenei tán' még jódliznak is,…..
drogosok ügyvédje Egy drogos 2009.02.02 15:30:00
Az úszókban (vagy az olimpikonokban) számomra mindig is volt valami rejtélyes. Phelps titkai most a napvilágra kerültek.Magánügy, mondhatnám. Az első hírek szerint a 14 olimpiai arany meghátrálásra késztette a doppingügyekben mindig ultraérzékeny sportszakembereket is. Ők is…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Megmutatjuk nektek mivel foglalkozott ezen a héten mindenki aki jelentős a Magyar Internetben, és az összes nagymenő - beleértve bennünket is. Most még biztosan úgy érzitek, hogy ez fellengzős szöveg tőlünk, pedig ezúttal ti vagytok a lazábbak, álljatok le a…..
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..