Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pyry

27 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gombinak eszébe jutott, hogy ő hogy szerette a Budapest-szeletet, és ezer éve nem evett már, gondoltam utánanézek a neten hogyan is készül. Végül 2-3 különböző receptből kombináltam ki ezt: Hozzávalók (2 személyre, 2 ebédre): -4 szelet sertés karaj -só, bors, olaj a husi alá…..
A kedvenc fogásunk a kedvenc helyünkről. Nagyon megörültem mikor megtaláltam a receptet a neten, és sikerült valami nagyon-nagyon hasonlót alkotnom otthon. Nem is olyan nagy ördöngősség, szerintem bárki meg tudja csinálni otthon is. Hozzávalók (2 személyre, 2 hatalmas ebédre):…..
Lehet nem úgy tűnik, mert nem írtam már egy ideje, de mostanában rákattantam a főzőcsatornára. Ott láttam először ezt a receptet, mondtam is magamban, na az amcsik is feltalálták a rántott husit, aztán Christine-nél is olvastam, hogy tényleg működik a dolog, így ma…..
Kajatanya Töltött káposzta 2009.11.24 05:14:00
Több mint húsz évig nem voltam hajlandó még csak megkóstolni sem. Aztán egyszer Anyóséknál voltam, és annyira, de annyira jó illata volt, hogy nem tudtam ellenállni, meg kellett kóstolnom. Először csak a gombócokat, aztán a káposztát. Aztán kértem még. És azóta imádom :)…..
Kajatanya Almás pite 2009.10.28 01:22:00
Anyukám régi receptje ez, amit itt SLC-ben is simán meg tudtam csinálni. Én nagyon szeretem, de azok akik nem ugrálnak a száraz sütikért nem biztos hogy a legjobb választás, ugyanis ez nem az élesztős változat. Hozzávalók (1 közepes tepsihez): -1 kocka margarin (itt ilyen…..
Kajatanya (Sajtos)kifli 2009.10.22 04:51:00
És akkor közkívánatra a kifli recept :) Hozzávalók (kb. 20 db-hoz): -3 cup (kb 800g liszt) -1 ek cukor -másfél kiskanál (kk) só -1 kk tejpor -2 kk vaj -2.6 dl víz -másfél kk élesztőpor-annyi tepsi amennyid csak van    Elkészítés: A hozzávalókat bepakoljuk a…..
Gyerekkorom egyik kedvenc étele, ma a "gyorsan finomat" kategória versenyzője. Hozzávalók (2 személyre, 2 hatalmas ebédre): -2 közepes vagy 4 kicsi gombakonzerv (én ezt használom mert olcsóbb és nem kell szórakozni a puceválással, vagdosással), friss gombából mondjuk 30…..
Kajatanya Raguleves 2009.09.18 03:49:00
Legalábbis én így hívom a mindent bele levesemet. Lássuk hogyan készül: Hozzávalók (egy nagy fazék leveshez): -2 csirkecomb, vagy csirkefarhát, csirkenyak, pulykanyak, ami éppen van otthon -egy csomag petrezselyemzöld -4-5 nagy sárgarépa -1-2 fehérrépa -1 közepes fej…..
Ééééés igen, végre itt van az amcsiban is kivitelezhető kakaós csiga! :) Köszönöm a tanácsokat, igyekeztem figyelembe venni őket, és természetesen továbbra is várom az ötleteket, mivel tehetném még szebbé-jobbá-finomabbá a csigáimat. :) Hozzávalók (Kb. tíz csigához): -70…..
Ez egy horrorsorozat, nemrég indult az AXN-en. Nem is ez a lényeg, hanem a nyitózene! Amiatt kezdtem el nézni, mert annyira tetszik! Tessék:Hamarosan írni is fogok, nem csak beillesztgetni ám! Most betojtatok, mi?:)..
egy újabb Simon's Cat alkotás! ..
Pyry 2009.08.23 08:58:28
@Ypszi: Pamacs feláll az asztalra, mert pont felette van a lámpa, és 2 lábra állva nyújtózik, és ordít rád hogy vedd már fel, mert nem éri el. Kényelmes uraság :D
Itt vagyok, itt vagyok, nem felejtkeztem el erről a blogról sem, csak az a fránya idő-és energiafaktor... Jöjjön hát valami egyszerű, de nagyszerű kaja, amit szerintem nincs olyan ember aki ne szeretne. Legalábbis én még nem találkoztam eggyel sem. Hozzávalók (4 személyre): - 10…..
Pyry 2009.08.23 07:55:31
@ViviS: én erre miért nem válaszoltam?? :D

Besamelt én is hallotta m, sőt próbáltam is, finom volt, de magamtól én nem állnék neki szórakozni vele.

Meg hallottam én is hogy van aki zöldségeket rak bele...de az nekem már nem az igazi. :)