Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszihotripper

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Prosti 2009.12.15 23:15:00
Rendeltem egy prostit, csak annyi feltételem volt, hogy kb. 8 hónapos terhes legyen. Volt a cégnek ilyen is, persze. Az efféle nők persze már inkább csak furulyázást vállalnak, mert nem akarják, hogy a makkoddal kongázzál a porontyuk agyán. Meg ki is lehet őket kötözni, hogy az…..
pszihotripper 2010.05.09 01:26:15
Amigdala országa szimbiózis 2010.05.07 04:47:00
Az a nagy szerencsém, hogy némi próbálkozás után megtaláltam a megfelelő pszihológust és pszihiátert. Nem mindenki ilyen szerencsés. Most a pszihiáteremhez járok terápiára, mert ahhoz is ért. Az benne a szép, hogy bérmentve foglalkozik velem a magánrendelési idejében. Ez azért…..
Subba A legkegyetlenebb halál ever 2010.05.04 08:30:00
Kicsit nem figyelünk oda, és a hazánkban olyan népszerű análfűrészezés felüti a fejét a bolygó másik oldalán is. Kínában is élnek hasonlóan furfangos faszfejek, mint itthon, akik kicsit túl sokat foglalkoznak haverjaik testnyílásaival, csak ezek ott Kínában még…..
Amigdala országa enter 2010.04.30 21:03:00
Egyszer írtam egy baromi hosszú bevezetést arról, hogy miről akarna szólni ez a blog.  Írtam 1,5 órát, mire a végére értem meggondoltam magam és töröltem a fenébe az egészet, mielőtt postoltam volna. A blogom erről szól. Üdv az én neurotikus, intuitív és szorongó…..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
Kicsit le vagyunk lombozva, mert azt reméltük, kreatívabb pályázatokkal találkozunk majd, amikor klassz nyereményekért meghirdettük idei karácsonyi pályázatunkat. Ebben az évben kizárólag olyan pályamunkák érkeztek, amelyekben egy mikulás sapka és/vagy renszarvas agancs kap…..