Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lzolcsi

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy rendhagyó poszt, nem barkácsolásról szól. Ugyanakkor mégis lehet érdekes, meglátjátok. Itt a blogon már többször felmerült posztokban és kommentekben a különböző hirdetési oldalak használata. Sokan vagyunk, akik veszünk és eladunk is időnként. Nem haszontalan hát, ha ismertetünk egy friss,…..
Elég volt! Elég volt abból, hogy havonta egyszer le kell másznom a retkes, büdös vízaknába leolvasni a vízóraállást. Ahogy a horgászbotról szokták mondani: a bot a horgász meghosszabbított karja. Valami ilyesmin kezdtem én is törni a fejem. Arra gondoltam, hogy elkezdek egy hosszabb Mano…..
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
Lzolcsi 2017.01.13 11:50:21
Javíthatatlan optimista vagyok és kissé leharcolt eddigi fűrészem helyett egy pontos és új gépet szerettem volna műhelyem központi helyére. Párhuzamos élekkel rendelkező babaház falakat akarok rajta fűrészelni, de a sokadik üvegházam lécei is rajta készülnek majd. Tehát…..
Elbúcsúztunk a napokban a Colbert Reporttól, David Lettermantől, viszont a legszomorúbb késő esti vicces talkshow búcsú a héten egyértelműen Craig Fergusoné. Személyében ugyanis a műfaj jelenlegi legjobbja távozik, akihez foghatót valószínűleg sokáig nem fogunk még látni…..
Lzolcsi 2014.12.22 21:44:09
Sírunk, mert a tegnap esti volt a Late Late Show utolsó adása Craig Fergusonnal. Lesz még róla szó a hétvégén, addig is sírjunk együtt. ..
Lzolcsi 2014.12.20 20:49:57
Jómagam vagy húsz éve hallottam először a multiszerszámokról. Egy barátom akkor kezdte el forgalmazni itthon a Leatherman márkájú szerszámokat. Emlékszem, milyen lelkesen mesélt róluk, mi meg milyen bambán néztünk, hogy mi is ez a hülyeség. Aztán persze…..
Az Animal Planet HD és a Discovery HD Showcase mellé júliusban érkezik a tudomány és technika izgalmas világát lélegzetelállító hang- és képminőségben bemutató Discovery Science HD magyar nyelvű adása is. A Discovery Networks újabb HD csatornája a közép-kelet európai régió…..
hogyvolt Észbontók 1x08 2013.05.30 20:08:12
Csütörtök esti agybomlasztással jelentkezünk, hála a Viasat3-nak és az Észbontókba beválogatott setétségeknek, akik a maguk fájdalmas módján, de azért csak-csak elszórakoztatnak minket immáron nyolcadik hete. Gatyamadzagot felkötni, mert 21:25-kor kezdés! Áron már nem…..
Lzolcsi 2013.05.30 21:40:25
Tessék elképzelni a következőt: Jimmy fia Krisztián úgy énekli a kippdefészt Bon Jovitól, hogy közben a fejére egy kartondobozt húznak, amibe hat vehemens patkány igyekszik befelé. Ugye, mennyivel érdekesebb, mint egy sima énekverseny? A Killer Karaoke-ben valami hasonlóról van…..
Lzolcsi 2012.11.22 16:04:20
Lzolcsi 2012.11.22 16:05:03
@Lzolcsi: Bocsanat, teves link, valojaban erre gondoltam:
www.youtube.com/watch?v=Mao7lRVMgKc
Nem lett igaza a Survivort féltőknek, vagy lekutyázóknak, a CBS veterán reality-je (a 24. évad kezdődött el múlt héten) sokkal jobb epizóddal nyitotta a One World alcímű etapot, mint amilyennek az előző indult - ráadásul még Redemption Island sem lesz az évadban,…..
Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd…..
Lzolcsi 2012.01.06 11:06:19
comment:com Instant get TBBT-póló 2011.11.17 10:00:00
A CBS-től lehet rendelni, bár ha minden igaz, ide nem szállítanak. Ideális karácsonyi ajándék geek rokonnak. ..
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Mondtuk tegnap, hogy ha kapunk fasza képeket, kitesszük mind, s lőn, egy kedves olvasó elküldte azokat a képejet, amiket azóta a CBS-ről is el lehet érni. A gyorsaságért köszi innen is. Ami a gárdát illeti, pont olyan…..
Az Apple kiadta az OS X 10.7.1-et, a 17 megabájtos frissítés leginkább hibajavításokat tartalmaz. Ezentúl nem kell attól félni, hogy a rendszer kifagy, ha videót nézünk Safari alól, hogy a hangcsatorna meghal, miközben a hdmi, vagy optikai kimenetet használjuk, a rendszer hajlandóbb…..
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
Eddig is voltak már pletykák arról, hogy a harmadik generációs tablet elsősorban a kijelzőjében különbözik majd elődeitől, de most egy sima folyosói mendemondánál van jobb is: maga az iOS árulkodik a pixelszámról. A mobil operációs rendszer ötödik verziójában találta…..
Lzolcsi 2011.06.15 10:19:51
@kmrmtms: Lehet, hogy egy emailben kuldtek a ket csatolmanyt
Hát nem ment egyszerűen, mert vagy kilenc hónapot késett a fehér szín a feketéhez képest, gondolom ennyi időbe telt, amíg valaki kihordta, de bánja fene, legalább majdnem egy egész éven át elrötyögtünk azon, hogy miért nem sikerül kikeverni ezt a varázslatos színt.Most azonban…..
Lzolcsi 2011.04.27 13:44:54
@Magyarósi Csaba: Igen, sajnos en is igy latom a helyzetet. Mar reg mentem is volna T-hez, ha a flotta nem kotne ide...
A CBS veterán realityje a 22. évadra szerda estére költözött, és nekiment az American Idolnak, amivel elveszítette az egyik koronáját (korábban a csütörtök este 8-9-es sáv egyeduralkodója volt, csak az Idol különkiadások, no meg a Flash Forward pilotja bírta megverni tíz év…..
Hát sokat kellett várnunk rá, de most végre itt van hivatalosan is. Az amerikai premier ugye áprilisban volt, májusban már a világ szerencsésebb felén hozzá lehetett jutni a tablethez, bár szinte mindenhol várni kellett rá, akkora volt az érdeklődés. Főleg ennek, meg a…..
Mert 99 dollár. Ne hagyjuk a végére. Az újratervezett gép ugyan sokkal több funkciót tud, mint a 229 dolláros elődje, de valljuk be: az ára a legfontosabb tulajdonsága.Az Apple TV összement, kiesett belőle a merevlemez, ezért a gép eszeveszett streamelésbe kezdett. Szív adatokat a…..
Tegnap a show után már tölthettük az iTunes 10-et, amit Steve Jobs major update-nek nevezett. Lássuk, látszik-e ez számunkra is. (SPOILER: nem)Az új iTunes fő képessége, a Ping, ami tulajdonképpen egy újabb burkolt módja annak, hogy mindenki kövesse Lady Gagát, nem elérhető…..
Lzolcsi 2010.09.02 09:17:52
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..