Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vers

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elgondolkodva eddigi életemen én örökké versenyeztem. Nem vagyok egy versenyző típus, de nem is kérdezte senki akarom e vagy sem, olyan szabadon választott kötelezővé vált.Kisdobosként versenyeztünk ki tud több gesztenyét gyűjteni. Úttörőként a Mókus Örs tagjaként…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
vers 2009.05.19 16:32:02
vers 2009.05.19 16:40:53
@s_timcsi: há mer te is egy geciputtony ember vagy
mi a fasznak él az ilyen?
  Mi lehet a CIA igazgatójának mottója? Szerintem ez: „Nem hiszek a véletlenben!” Ő minden, nemzetközi jelentőségű esemény mögött értelmet keres. Nem lehet véletlen, hogy akkor tör ki a mexikói járvány, amikor Obama éppen ott van, sőt a járvány kitörése sem lehet véletlen az ő szemében. Én magam…..
Miklós, több diplomás olvasónk felsővezetőként dolgozott 25 éven keresztül, de cége kivonult Magyarországról és most képtelen elhelyezkedni.  NÉZZ ÁT IDE IS  48 éves ffi vagyok, jogi és hr diplomával, örök  életben munkajogászi területen mozogtam, de nem…..
Olvasónk szerint a lottón nyerni is esélyesebb, mint egy állásinterjúra bejutni. Én vállalati hr-esként dolgoztam, már szerencsére nem, de elmesélek 1 sztorit mindenki okulására. Történt nálunk, a nagynevű multinál, hogy megüresedett 1 asszisztensi állás egyik szakmai…..
A következő eset sajna egy közeli rokonommal esett meg, ezért kicsit szégyellem is magam:   Kedves KB!   Tavaly ősszel kitaláltam, hogy tovább kéne tanulni, de lehetőleg valamilyen divatos és népszerű szakmát. Egyből adódott az ötlet: webszerkesztés. Találtam egy…..
Sírva megtörni ezután meg végképp az. Kedves Szakítósok! Egy rövidke -és valószínűleg elég sok lánnyal megesett- történetet szeretnék megosztani veletek. Nem mondom, hogy különleges szakítás volt, hogy nem fájt vagy hogy kifejezetten örömöt jelentett. Viszont nagyon sokat…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
vers 2009.04.16 16:59:11
@majompásztor:
mit vársz ilyen szellemiségektöl akik fél életükben arrol ábrándoznak hogy vonulnak végig egy kikölcsönzött fehér ruhában, és milyen szépek is lesznek abban majd, igaz hogy közben 100 kilo, és dagad rajt a hurka
vers 2009.04.16 17:16:24
@Sussudio:
magadra ismertél ,szar lehet a férjednek :)
vers 2009.04.16 17:35:16
@vallerGPS: nem a nökkel van a baj, hanem a házassággal, elavult az évezredek alatt

akkor alakult ki mikor a nöknek még kuss volt a neve, akkor még jo is lehetett de ma már csak szenvedés
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..
Remélem senki nem fulladt bele a sonkába és a főtt tojásba! Jó pihenést, a lányoknak pedig sok locsolót kívánok holnapra :)! Sziasztok!  A párom néhány hete egy étteremben dolgozik, a főnöke pedig nemrég kikezdett vele. Ő megmondta, hogy van barátja és hogy hagyja őt…..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..
37 évesen diplomával, nyelvtudással lettem munkanélküli, 10 éven keresztül bankszektorban dolgoztam területi képviselőként. (szgk finanszírozás). A lízingcég Mo-i gazd. helyzetre hivatkozva megszűnt. Minden bank leépít, az autóipar pedig...egyenesen lefelé.  A korábbi…..
Nektek is feltűnt, hogy a címben csak e-betű van? Ennek ellenére utolérte a válság az Apple-t is, fel lehet élni a bankban őrzött 25-30 milliárd dollárt. Persze az is lehet, hogy mostantól kezdve csak lassabban gyarapodik a pénz, vagy hogy teljesen elfogy, miután megválasztottátok…..
A Zugügyvéd is találkozott már  olyan abszurd ügyvédi ötlettel, hogy egy megörökölt lakás eszmei tulajdonrészbe – ahol az elvált örökhagyó új felesége lakott a közös gyermekkel lakott, ez volt a közös otthonuk – albérlőt akart költöztetni, holott a lakás…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
Egy fiatal magyar designer, Tárnok Zsolt jegyzi az egyedi járművek építésével foglalkozó, olasz Faralli & Mazzanti új sportkupéjának formatervét. A Vulca S névre hallgató, látványos járgányból összesen tíz darabot gyárt a cég, melyek 75 és 100 millió forint közötti…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Naszóval. Sarah, John és Cameron (ez utóbbi a metállédi) elugrott a jövőbe, mert a múltban Skynet rátalált a kölyökre, és fémvázra húzott élőszövetet küldött az elpusztítására. A jövőben egy cseppel jobb a helyzet (mert nem tudják, hogy KrómArti is átjött a…..
Nos, hosszas várakozás után végre elindult a Noba névre hallgató hitelezőszájt. A startupról még novemberben írtunk. De a meghívókat csak ma kezdték el kiküldeni.Bár a Nobának egyelőre csak a játékpénzes verziója éles (a valódi hitelezés később indul majd), elérkezett az…..