Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holabda

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
holabda 2010.04.25 13:15:33
@Jégkorong:Éppen ez a probléma a szakvezetéssel.Kivittek egy olyan kapust aki még nem volt első sosem így nem tudhatták hogyan fog teljesíteni élesben.Ráadásul a másik is egy rutintalan kapus volt,hogy mennyire nem biztak benne azt mutatja,hogy 8 nullánál merték csak beállítani.Bár Miki ezt nem úgy éli át,de ez azért égetés.Szerintem Krinóval is a Koreát és a Horvátokat simán vertük volna és Zoli pihentebb lett voln
holabda 2010.04.25 13:19:58
@holabda: a szlovénok ellen és a bakik után le lehetett volna cserélni.Azért Zolit se mentsük fel,mert ha Levi vagy Krinó kap ilyen gólokat mindenki ki van akadva.
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
holabda 2010.03.27 12:30:22
@Raon: Hát azért ez elég nagyképűnek hangzik
holabda 2010.03.27 12:51:04
@Raon: Semmi különös,csak az eddigi legjobb eredményt elérő edzőről kialakított véleményed éreztem annak,pláne úgy hogy a Volánt még azért nem jegyzik világverő csapaznak.
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
holabda 2010.03.26 15:48:23
@tiriakos: Majd elválik.@Stommy: Biztos.@Nyuszí O_o: Ennek meg most mi köze ehhez
holabda 2010.03.26 16:07:28
@Nyuszí O_o: majd Téged kérlek meg nagyokoska
holabda 2010.03.26 17:22:59
@tiriakos: Nem hogy évek,de még hónapokig sem fog megmaradni.Az Öreg hamar lapátra teszi.Na csao megyek meccsre
A döntetlennel végződött első harmad után a következő kettőt megnyerte a hazai jégen játszó Vasas Bp. Stars az OB I. bronzpárbajának harmadik mérkőzésén. Fekete Szabolcs még a vendég Ferencvárosnak szerzett előnyt, ám ezt néhány percen belül kiegyenlítette Szirányi Bence.…..
holabda 2010.03.25 08:37:13
Kedden hatkor Dunaújvárosban folytatódik a négy győzelemig tartó bajnoki döntő. A Dab.Docler–Sapa Fehérvár AV19 párharc 0-2-re áll. A hazaiaknál ismét Sevela állhat a kapuba, a hátvédek közül ezúttal Fisera nem öltözik. A vendégek magyar kapussal állnak fel, Hetényi…..
Az Eishockey News német hokihetilap megválasztotta a 2009/10-es szezon legjobbjait. A másodosztály legjobb edzőjének a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Pat Cortinát tartották a szakemberek, aki ezzel megismételte előző szezonbeli sikerét. Az EHC München még két…..
Jégkorong FTC–Stars 3-1 2010.03.22 21:36:00
Szergej Oreskin és csapata bizonyította, komolyan gondolja, hogy kőkeményen megküzd a bronzéremért. A zöld-fehér együttes hétfőn este hazai pályán egyenlítette ki a győzelmek számát 1-1-re. A 29. percben esett az első gól, Sándor révén a Stars szerzett vezetést. Hucko még…..
A Hannover Scorpions a negyedik helyen végzett a német bajnokság alapszakaszában. Az 56 mérkőzés alapján az Eisbaren Berlin kimagaslott a DEL-ből. Az első hat helyezett közvetlenül a negyeddöntőbe került. A Hannover ellenfele az ötödik helyen végző nürnbergi Thomas Sabo Ice…..
holabda 2010.03.22 22:04:28
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell…..
holabda 2010.03.12 20:03:29
holabda 2010.03.12 20:04:34
holabda 2010.03.12 20:22:29
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
Megtörtént a keretszűkítés a Pannon Hoki Kupára készülő válogatott edzőtáborában. Kóger Dániel után Vladimir Dubek is megsérült, így ő nem mutatkozhat be a csapatban. Rajta kívül még hat játékosnak kell elhagynia Székesfehérvárt: Láda Balázs (Miskolc), Erdélyi Péter…..
holabda 2009.11.05 17:58:16
@igazmondó1170: Nem sok fogalmad van a dolgokról,
érteni még kevesebbet értesz hozzá.
A sosnowieci torna harmadik fordulójában is egy győzelem és egy vereség jutott a magyar csapatoknak, mint eddig mindig. De ezúttal ez értelemszerű volt, hiszen egymással játszottak. Pénteken a Sapa Fehérvár AV 19 erősen tartalékos csapattal 4-0-ra verte a Ferencvárost, így szombaton…..
holabda 2009.08.22 10:20:30
holabda 2009.08.22 14:08:06
A vb előtt nem számítottam arra, hogy egy percet sem fogok játszani. A szezonban olyan teljesítményt nyújtottam, ami alapján alapesetként gondoltam arra, hogy lehetőséget kapok, mondta a jégkorongblognak Budai Krisztián, aki a 25 fős keretből egyedül nem léphetett jégre Svájcban.…..
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
holabda 2009.04.22 21:20:14
Ha az Alba Volán pontot szerez vasárnap este a Vienna Capitals ellen, a kilencedik helyen végez az EBEL-ben, ez a helyzet az alapszakasz utolsó fordulója előtt. Énekes Lajos edző fontosnak tartja a szép búcsút a lelkes közönségtől. A bravúros salzburgi pontrablás után minden…..
A Kezmarok pénteki mérkőzésén ismét lehetőséget kapott Budai Krisztián. A magyar válogatott kapusa 97,14%-os teljesítménnyel segítette csapatát győzelemhez. A nagyon jó erőkból álló Nitrát 4-1-re verték Késmárkon, pedig a hazai csapatból négy játékos is hiányzott, ők a…..
A végeredmény tekintetében is jól sikerült az Ukrajna elleni vasárnapi mérkőzés. Játékunk sokkal közelebb járt ahhoz, amit elvárhatunk a csapattól, értékelte Énekes Lajos, a válogatott edzője a látottakat. Videó-összefoglalót is mutatunk. Leginkább az volt pozitívum, hogy…..
A Kezmarok vasárnapi zsolnai vendégjátékán a magyar válogatott kapusa a 34. percben lépett jégre, 4-1-re vezetett a Zilina. A hátralévő időben a vendégek nem kaptak gólt. Budai Krisztián 15 lövésből 15-öt hárított, megadta az esélyt csapata pontszerzéséhez, ami kis híján…..
Kovács Csaba után Nathan Martz is felépült az első betegséghullámból, ez jó. Benk és Guerriero mellé Ocskay és Sofron is feliratkozott a hiányzók listájára, ahogy jeleztük, és ez rossz. Ők négyen nem utaztak el Szlovéniába. Két tinédzser viszont igen.A Jesenicébe ment a…..
A szombati forduló nem a magyarokról szólt Franciaországban és Svédországban. Annál inkább Szlovákiában és Németországban. Körkép vitézkedő idegenlégiósainkról.A listavezető Briancon otthonában kínkeservesen verte 6-5-re a hátulról harmadik Dijont.Gólt és pontot egy…..
Az első harmad jól sikerült, nagyjából olyan játék folyt a pályán, amilyet terveztünk, kezdett bele a linzi EBEL-meccs értékelésébe Énekes Lajos Alba Volán-edző. A második harmad katasztrofálisra sikeredett, a harmadikra pedig nem maradt tét."Már az első…..