Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hubi'

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SADF az izraeli hadsereg után talán az egyik legtapasztaltabb, hiszen az állománya szinte folyamatosan harcban állt a környező országok gerilláival. Sőt az ország határai mentén még napjainkban is ismeretlen szó a pacifizmus. A harci tapasztalatok és a terület sajátosságai…..
Amikor René Balcer (Law & Order) belevágott a Jo avagy Le Grand című európai krimisorozatba, fogalma nem volt arról, milyen vihart kavar majd a főszereplő, Jean Reno akcentusa. A jelen állás szerint a sorozat gyártója, az Atlantique Productions éppen négymillió dolláros perben áll a…..
Amikor januárban megjelentek a blogon az első képek a City új altémájáról, a készletek  bőven kaptak hideget és meleget is. Néhányan linkeltek régebbi, hasonló témájú készleteket, amelyek szerintük bőven felülmúlják az örökösöket. Ezt látva merült fel bennem az…..
I. AlapadatokNeve: Backhoe LoaderSorozatszám: 8069Témakör: TechnicKiadás éve: 2011Kockaszám: 609Ára: 13015 Ft (12-15e Ft körül mozog az ára)II. Mi van a dobozban?Elég sok minden volt ebben a nem túl nagy dobozban, miután kibontottam oldalt úgy kellet megrázni hogy kipotyogjanak a…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Ebben a posztban kalandos utazásra invitállak bennetek az Északi sarkra. Történt ugyan is, hogy meteorok csapódtak az Arktisz jegébe, és egy kutató csapatnak be kell gyűjtenie azokat.Ezzel a koncepcióval indult útnak 2000-ben az Arctic széria, mely a Town főtéma altémája lett. A…..
A LEGO nem kispályázik a Duplo licenszelt témákkal, valószínűleg sejtik, hogy a 2-5 éves korosztály jobban szereti az ismerős formákat, mint a szabad építést. Jelenleg is futnak a Toy Story és a Verdák témájú készletek, de úgy hírlik, nemsokára ismét beindulnak Micimackó és…..
Már a második építőversenyünk előkészítése közben sejtettem, hogy nem lesz egyszerű feladat a maga nemében szinte tökéletes 1979-es épület át- és újraépítése a XXI. századi City modorában. Mivel erre a nehézségre még fel is hívtam a figyelmet, nagyon kellemes…..
hubi' 2011.01.08 14:58:25
hubi' 2011.01.08 15:03:46
@tutuka: áá, ok . kivancsian varom az alkotasokat :)
Ez a készlet volt már, de én csak most szereztem be, úgyhogy most írok róla. Ha úgy tetszik, ellenvélemény, annál is inkább, hogy ma kamionos napot tartunk. I. Alapadatok   Neve: Truck & Forklift (pótkocsis teherautó és villástargonca, avagy Volán TeFu reloaded)…..
hubi' 2010.12.29 19:16:45
Valószínűleg nem voltam jó, vagy csak senki nem mer nekem legót venni (pedig itt a listám mi nincs, vagy éppen mit szeretnék), ráadásul magamnak sem vettem semmit, így aztán legó nélkül maradtam karácsonyra. (Vagyis teljesen nem: a kis unokaöcsém kapott egy 5609-est, meg egy nagy…..
hubi' 2010.12.26 12:02:23
én egy 7936 kereszteződéssel leptem meg magam
www.brickset.com/detail/?Set=7936-1

az igazi meglepetés pedig édesanyámtól a "pedig már 27 vagy fiam" mondat kiséretében egy 8047-es technic volt :)
www.brickset.com/detail/?set=8047-1
Drága Olvasók! Nincs más hátra mára, mint hogy boldog karácsonyt, és mi mást: sok-sok legót kívánjunk Nektek estére! Ainex, Dornbi, Scorpicore, SevenBB, tutuka |foto: Balakov |..
hubi' 2010.12.24 20:15:35
A tegnapi levélforgalmam egy jelentős hányadát tették ki azok a levelek, amelyekben arra hívtátok fel a figyelmem, hogy az egyik áruházban megjelent pár 2011-es készlet, sőt, Greg36 még fel is hívott, hogy épp a kosarában van egy 5766 Log Cabin, meg a 3648-as üldözés, és erről…..
Ha úgy tekintünk a délelőtti készletre, mint a vasúti átjárók Rolls-Royce-ára, akkor most lássuk mit tud egy Suzuki 2010-ben. András értékel, Ti meg eldöntitek, szeretnétek-e.I. AlapadatokNeve: Level CrossingSorozatszám: 7936Témakör: CityAltéma: TrainKiadás éve:…..
A keddi LEGO vs. Playmobil posztba érkezett abszolút releváns kommentként egy rádióbeszélgetés. Bár az egész műsor érdekes, ha csak a legós részt szeretnéd, kb. a 28. percig kell tekerned. (via melee sc, pet-yaa)Bemutatom az idei divatot. Egészen elképesztő mennyiségű…..
A minikészletek azért varázslatosak, mert pár száz forintba kerülnek és zsebben hazacsempészhetők. Tipikusan az a fajta cucc, ami karácsonykor legfeljebb karácsonyfadísznek elég, a Mikulás viszont bármelyik cipőbe bele bírja gyömöszölni. Tekintve, hogy még mindig…..
hubi' 2010.12.02 07:06:57
@ainex:
ez a "hazacsempészés, otthon rejtegetés" ismerös :)
persze egy idő után feltűnnek a szobában az újabb kis emberkék, bár a beach house eléggé szemet szúró volt :)
arról nem beszélve, hogy ha itthon veszek egy készletet, az nagyjából fél napon belül úgyis kiderül, mert a boltos jó imerősünk és működik a "riadólánc" :( :))
hubi' 2010.12.04 00:08:06
@ainex:
:)))
Talán nemcsak a régi, de az új olvasóink is észrevették már, hogy blogunk – leginkább a bloggerek kora végett – elkötelezett híve a klasszikus Town készleteknek. Szeretetünk akkora, hogy gyakran talán még elfogultak is vagyunk, fejet csóválva mondunk olyanokat az új…..
hubi' 2010.12.03 21:25:50
@Hammer:
ajánlom figyelmedbe az idei BBQ Standot, amit tío is linkelt www.brickset.com/detail/?Set=8398-1

minimalis befektetessel a berendezes egy reszet is kapod a szakacssapkával :)
én tuti beruházok rá :)
hubi' 2010.12.03 21:33:34
Ígérem, legközelebb akkor lesz téma a kedvenc endékás autóm, ha Dornbi végez a MOCjával, de LAttilaD tényleg megtalálta azt a Trabit, amit kerestünk. (Egyébként sosem szerettem a Trabantokat. Az alakja mostanában kezd tetszeni.) | még több kép itt |..
hubi' 2010.11.12 17:57:16
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
Én a séf Okt 30. 2010.10.30 13:59:00
Já!Újra jelentkezem, elég sok minden történt az utóbbi pár napban. Legfontosabb, hogy vettünk egy kocsit, egy 99-es vw polo-t, azóta szereztem bele (és itt a szerzésen a lényeg) egy jó kis rádiót meg megvettük az összes löttyöt ami kell:olaj, fagyálló meg mittoménmi amit némi…..
- Az eurobricksen belecsaptak a lecsóba és ontják a Harry Potteres végigjátszásokat. 4736 - Freeing Dobby és 4842 - Hogwarts Castle.- Halloween-ra: tökfej, szellem és denevér. - Karácsonyra: angyalfiges kulcstartó, karácsonyfadísz és zokni a kandalló fölé, aranyos. - Megmondom…..
hubi' 2010.11.02 11:53:00
@Llew: áááá... köcce a felhomályosítást :)
Nem vagyok nagy vonatrajongó, gyermekkoromban kimaradt, a gyűjtemény újraindításakor pedig nem fért bele a látószögembe, úgyhogy 36 éven keresztül nem vonatoztam, de most igen. Most van vonatom (végigjátszás holnap) és van hozzá dilemmám is (szintén holnap).Tehát, nem szeretem a…..
Space Valahogy úgy vagyok vele, hogy egészen addig, amíg azt olvasom, hogy Space Port / Space Launch Pad valahogy ez a készlet ugrik be és nem a jövőre megjelenő 3368 Space Port / Space Launch Pad, képek alant. Kicsit csalódott vagyok. Csalódott, mert ennél sokkal de sokkal többet…..