Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murray

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
amcsika the only one 3 éves lettem 2010.11.29 11:48:00
igen, igen! tegnap voltam 3 éves! nagy kor ám ez! és tudjátok, hogy mi különbözteti meg a 2 évest a 3 évestől? több macskakolbászt tud megenni már tudja, hogy a lakás teljesen 3dimenziós az emberek hátát használhatja ugródeszkának hangosabban nyivákol és…..
igen! rossz dolgot csináltam! sajnos! tegnap anyuci kivitt sétálni, de nagyon fáztam, így kengurucicázhattam a pólójában. annyira, de annyira bújtam hozzá, hogy a hátsó lábammal megkarmoltam. nem is lenne ezzel még semmi nagy baj, de egy anyajegyét találtam el! és még ma is…..
amcsika the only one újra pesten! 2010.09.05 16:28:00
igen igen!! újra pesten vagyok! megfogtam anyuci grabancát, és felhoztam pestre! ... vagy fordítva? =*_*= kezdem inkább előről: anyuci lejött siófokra a nagyiékhoz még pénteken, hogy meglátogasson minket! nagyon jó volt újra látni! azt mondta, hogy már sokkal több ideje lesz rám,…..
Karácsony alkalmából és az előző bejegyzés sikeréből (több mint 2000 látogató nézte meg a bejegyzést) kiindulva, szeretnénk megajándékozni titeket a Hubalás fotóból készült képeslappal és háttérrel. A képre kattintva letöltheteted a számodra megfelelő…..
Anyucikámnak most volt a névnapja, de én nem tudok innen olyan szép képeket csinálni. , Pedig, ha tudnék, fényképeznék neki havacskásakat, mert szépen esik a hó. A nagyim el is ment betenni az autót a garázsba, (ne)hogy fél méter hó essen reggelre. Így a tatámmal ketten fekszünk…..
amcsika the only one Mandula beteg 2009.11.11 14:40:36
Szegény Mandula nagyon gyenge. Egész nap csak fekszik, és még rám sem morog, amikor szembeülök vele. Enni sem nagyon akar, le is fogyott. Kivel böllenkedjek én, ha Mandula nem hajlandó semmire? Küldjetek neki gyógyító energiákat. ..
amcsika the only one ajtó 2009.10.28 07:13:51
Új műsorszámot csináltam az esti sírás mellé. A bejárati ajtót nyitogatnám, ha nem lenne bezárva. Mert ha nincs, akkor ki tudom ám nyitni. Felugrok, lenyomom a kilincset, hátradőlök, és már tárul is az ajtó. És akkor ki lehet szökni a lépcsőházba. Persze ennek semmi értelme…..
amcsika the only one kutyek! 2009.10.19 11:27:00
képzeljétek, anyuci lejött meglátogatni minket! annyira szuper! nem is bírok magammal! rohangászok fel-alá, marcangolom mandulát, és alszom! hol anyucival, hol a nagyival.. mert ugye neki kell a gyógydoromb! most vitték be a betegszállítók a kórházba, és ha minden igaz, akkor járó…..
Másodszor, sőt harmadszor is voltam a Dédiéknél, mert ott nagy kert van, és sétálhatok egyedül, póráz nélkül. Egyelőre felügyelet nélkül nem, mert nem vagyok valami okos, és nem tudom, mit kell csinálni teljesen egyedül egy kertben. Óvatosan feltérképezni a bokrok alját,…..
amcsika the only one skype 2009.09.27 13:30:59
ma beszéltem anyucival skype-on! megmutattam neki az új pulcsimat!! még az ujja ugyan hiányzik, de így is nagyon szuper!      ilyen ügyesen nézek a kamerába!   puszi klára nagynéninek!! :)   //van még kép, csak kattints valamelyikre!//..
amcsika the only one Almaszüret 2009.09.20 17:32:34
Képzeljétek el, ma almát szedni voltam a „dédiéknél”. Reggel, amikor a nagyim el akart indulni, beleültem a kosarába, és akárhányszor kiszedett, annyiszor másztam vissza. Azt mondta, hogy jöhetek, ha ennyire akarok. Rámadta a pórázt, de felesleges volt, mert a kosárban…..
képzeljétek, anyuci volt macskakiállításon! sajnos én nem mehettem, de azért elmesélt mindent! igen, mert meglátogatott! nagyon, de nagyon szuper volt! kaptam egy új pórázt!      mindenkinek megy az…..
Tegnap a séta alkalmával felmásztam egy fára. Képzeljétek, én egyedül. A fának volt egy levágott ága középen, pont megfelelő magasságban, ott üldögéltem, és egyedül ugrottam le. Azt mondják, maradok még egy darabig, mert állítólag szétverik a vörcsi-ház bejáratát, és…..
amcsika the only one képek 2009.08.28 10:38:00
ééééééssssssss íme!!!!           mandula már nagyon várt rám           az előző nyaralás vége! lehet, hogy a nagyi egy kicsit elhízlalt?? =*_*=                     a kocsiban nagyon…..
a szép macikák meginvitáltak minket egy új játékra! 5 olyan dolgot illetve érzést kell leírni amit szeretek!!…..
Anyucikám még mindig nem találja az összekötő kábelt, pedig olyan jó képek vannak rólam! Viszont megint nyaralni mentem. Sőt, a délutáni sétálás közben összebarátkoztam a szomszéd házban lakó kislányokkal, és képzeljétek, rémtörténeteket meséltek! Tegnap az ő házuknak…..
Hála istennek, a melegre nincs panasz, a nadrág is leszakadna rólam, ha lenne olyanom. Így a nagy nyaralásban édes semmittevéssel telnek a napjaim, verekszem Mandulával, széttépkedem a szúnyoghálót, hogy kiülhessek a második emeleti erkély korlátjára, onnan meg a konyhaablakba,…..
Visszatérve a kölyök vizsla "rovatunkhoz" el kell mesélnem egy aranyos történetet... Mi is a címben említett "jó kis magyar járgány" tulajdonosai vagyunk.Bármilyen hihetetlen is, ezt Huba nagyon is jól tudja, és ezer kocsiból is kiválasztja ezt a…..
Mindenki csomagol és utazik, és a végén engem is összecsomagoltak és beletettek a kocsiba és elutaztam, na hová is? Nem, nem egyenesen. Először csak Székesfehérvárra. Ott találkoztam a nagyimmal, és mindhárman, anyuci, nagyi és én, elmentünk fagylaltozni. Én is kaptam…..
ajajj, egy kicsit régen jelentkeztem, bocsánat érte!először is haza jöttem. annak ellenére, hogy esténként sírdogáltam, nagyon jól éreztem magam. anyuci és ... hát őőőő ... és egy nem anyuci ... hanem egy új apuci (?!?) ... jött értem! úgy megörültem, hogy nem is engedtem…..
Már újra a nagyi kengurucicája vagyok, de még nem akarok tudomást venni erről a tényről. Mandulával továbbra is nagyon jó verekedni, és mindenkit megfújkodni és megmorogni. De azért jól megvagyok, Mandula elől megeszem azt a kaját is, amit otthon meg sem kóstolnék. Voltam…..
amcsika the only one blogtali 2009.06.08 19:10:00
kedvesek, hát ez szuper volt! 6-án voltunk veresegyházán anyucival meg klára nagynénivel és találkoztunk a szép macikákkal, ancikával, apcikával, kovaxkával és kovaxka fiával. így hatan 120 macit regisztáltak a teddy bear piknic-en! bár mi csak 7 macit tudtunk vinni, de a szép…..