Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatesz

0 bejegyzést írt és 774 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek márciusban átvették 150 ezer forintos foglalóját, aztán azóta se ablak, se pénz.Naiv ügyfél nem túl jó állapotú lakásában elérkezett az ablakcsere ideje. Mikor a pénz összegyűlt és megvoltak az árajánlatok, Naiv ügyfél kiválasztotta Sz. Józsefet…..
A Zugügyvéd a  WLAN-os anyag küldőjétől egy újabb izgalmas szakmai összefoglalót kapott, ezúttal a hamburgerekre nem is vonatkozó úgynevezett hamburgeradóval kapcsolatban.Egészséges, de jogszerűtlen? A népegészségügyitermékadó jogi megítéléseMiután a parlament hétfőn…..
hatesz 2011.08.16 14:09:46
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Hip-hip és hurrá, a Filmmúzeum szilveszter este bemutatja a SP - Nagyobb, hosszabb és vágatlant a kultsorozat eredeti szinkronhangjaival. A 2000-ben Magyarországon is bemutatott film számos szereplője a rajongók nagy bánatára nem a sorozatból ismert hangokon szólalt meg. A filmcsatorna…..
hatesz 2010.12.29 23:21:51
hatesz 2010.12.30 09:57:24
@baranyp: köszönöm!!!
Ártatlan, családi típusú szórakozás a fordítógéppel idiotizált használati utasításokon való szolid nevetgélés. Íme egy igazán cuki példány családanyáknak, Vastrab küldte, köszönet érte...
hatesz 2010.11.12 11:20:23
Telefonos ajánlattal indul, szopatással folyatódik, eltékozolt szabadsággal tetőzik, szerintem mégsem tragikus történet Filiszteusé, ugyanis 10 nap múlva visszakapta a pénzét. Inkább ennek örüljön, minthogy nekünk nyivákol. Egy (magyar) velencei üdülés amúgy a téma, ami…..
hatesz 2010.11.10 13:17:29
@Dr Jozef Vengloš: Amúgy meg az sem igaz, hogy bármikor leemelhetik az összeget. Vagy szerinted ha valaki tudja a hitelkártyaszámomat, az már bármikor hozzájut a pénzemhez? Amúgy pont erre jó a hó végi számla, szépen átnézem, mert lehet hogy valaki visszaélt a hitelkártyámmal, és akkor megy is a reklamálólevél. Ugyanis a fizetéshez legtöbb helyen aláírás kell.
Ha a foglalást a visszaigazolásban megadott idön túl mondja vissza a vendég, vagy egyáltalán nem jelenik meg/jelentkezik, na akkor sajna ki kell fizetni a lefoglalt idöre a szobát. Ez benne van részletesen a hotel szabályzatábanm Sok helyen a hitelkártyaszám-megadás a biztosíték a hotelnek, cserébe ha így foglalsz, néha még kedvezöbb árakat is kapsz.
De csak úgy kényük-kedvük szerint nem vonják a VISA számládról az összeget. Beiscseszne.
Sok esetben jó a HITELKÁRTYA, jobb néha mint a bankkártya, mivel ha ellopják a bankkártyát és használják - bukta.
A hitelkártyán nincs pénz...
Nem azért van szükségem hitelkártyára, mert nincs elég pénzem adott hónapban kifizetni valamit, hanem mert sok elönnyel jár (pl utasbiztosítás is jár egy VISA kártyához). Csak az embernek tisztában kell lennie a(z anyagi) lehetöségeivel (addig nyújtózkodj...)
hatesz 2010.11.10 16:04:25
@Dr Jozef Vengloš: Ja, semmi gond! Direkt azért írtam csupa nagy betüvel, hogy HITELKÁRTYA. Bár hasonlóképp néz ki, mint egy debit kártya, de mégis más:)
Remélem örömödet leled az új elektromos cuccban amit most hozott a futár:P
hatesz 2010.11.11 12:06:35
@hagyma: Köszi, nekem nem kell elmagyaráznod, hogy müködik egy creditcard. Az elmúlt pár évben megfordultam jópár európai hotelben.
Egyébként akkor még effektive nem fizetek a szobáért, majd csak akkor fizetem ténylegesen ki, ha a visa-számlámat kiegyenlíetem. Imádok lovagolni az apró szarságokon:)
A wellness meg úri huncutság:))
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
Magyarországon körülbelül 160 pókerklub működik (működött), a tagok száma 40 ezerre tehető, az online-játékosokkal együtt 200-300 ezren pókereznek rendszeresen. Az MSZP úgy gondolta, hogy ez egy olyan terület, amit meg kell rendszabályozni, így egy csodálatos szakértői…..
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője, egyben az amerikai televízió legjobban fizetett színésze megint előbb ivott és kurvázott, és csak utána gondolkodott, ami persze nem is lenne olyan nagy baj, előfordult el már más milliomos seggfejjel is, de Charlie Sheen lassan sportot űz abból, hogyan égesse…..
A Borsod megyei rendőrség előtt le a kalappal, sok munkájuk ellenére is megőrizték kreativitásukat. Az Uzsoranaptár után most egy újabb közérthető kampánnyal rukkoltak elő. Dr. Csiba Gábor a Borsod-A-Z. Megyei Kórház főigazgató főorvosa, valamint Dudás Péter r. alezredes a…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Vastagbőr 2015. decembere? 2010.10.20 13:11:00
Sajnos az élet felülírja azt az elméletemet, miszerint mindig 4 évre vagyunk a 4-es metrótól. A BKV ugyanis felbontja az Alstrom-szerződést, új tendert kell kiírni (x hónap), ha megvan a győztes (y hónap) akkor az legyártja az új prototípus metrókocsit (z év), melyet majd…..
A május-júniusi észak-magyarországi árvíz kapcsán többször elhangzott, hogy víztározó(k) korábbi megépítésével megmenekültek volna a lakott területek. Örömmel jelentem hát be, hogy október 12-én átadták a Gyöngyös-patakon épült tározót, ami 25 ezer ember lakóhelyét…..
hatesz 2010.10.18 11:42:20
@laspalmas: De akkor is, nem lehetne valaminek örülni? Elkészült, juppie...
´65ben jöttt az árvíz. De ahogy hallottam már az O-M Monarchia idején sem volt rendesen szabályozva a Gyöngyös. Söt ha jól tudom Claudius császár már Kr. u. 43ban, Szombathely római elödjének, Savariának megalapításakor tartott a Gyöngyös patak római elödjének kiöntésétöl. A Perint patakelödjéröl nem is beszélve...
Szerinted minden tanulmánynak azonnal meg kell valósulnia? Vagy fél év alatt össze lehet dobni egy ilyen projektet? Ez nem egy házépítés, hogy engedélyekkel együtt megvan 1 éven belül...
Meg talán pénz is kellett hozzá... Nem ismerem a projektet részleteiben, de ahogy látom Te sem.
Szívesen olvasom mindig a vastagbört, de ez inkább tünik nekem (negatív)szenzációhajhászásnak, mint egy igazi vastagbörnek. Igen ´65ben volt az árvíz. Talán a tározó helyett voltak más, kisebb megoldások mostanáig, és lám azóta nem is öntötte el Szombathelyt a víz.
Én megértem, hogy mindenben a vastagbört látod/akarod látni, de ezzel a
"1965: árvíz
1993-94: tanulmány
2010: átadás" kicsit túlságosan leegyszerüsíted a dolgot.

@f.m.j.: Nem akarom a multikat védeni, de mindenki oda épít, ahova engedélyt kap. Talán nem mindig a csúnya multi a hibás...
hatesz 2010.10.18 11:47:16
@picur3ka/mesterhazymiklospart: Ez szép volt, köszönöm a linket! Akkor mindenki fizet, egyböl más a gyerek fekvése!

@Kicsit Karcos: WOW!!! Micsoda pályázati anyagok! Sulyok Hajnalka megérdemelte a különdíjat, remélem egy csúzdabérletet kapott a szombathelyi tófürdöben.
hatesz 2010.10.18 18:28:18
@turcsány karcsi elvtárs: Én nyugodt vagyok. De látom te az a fajta szemellenzős magyartermék-hívő vagy. Csakhogy azok a magyar termelő üzemek, amik a CBA- ellátják, szerinted magyar tulajdonban vannak? Ugyanmár, ébresztő...
-Panasz, jó estét.-Szia, Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék. Hadd kérdezzünk már két kérdést: mit jelent nektek a majális? Itt közben a kolléga már el is indult. Egyébként milyen ügyből zaklat? Igényeltem én ezt a közleményt, Uram? Szente Csaba, ne szórakozzál, mert…..
hatesz 2010.10.15 15:13:13
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
hatesz 2010.10.14 12:23:25
@CyberPunK: "Tessék nettóban megállapodni, a többi meg a cég dolga"
Ja, mert a munkavállaló diktálhat a munkabér megállapításakor... A munkaadó meg biztos belemenne ebbe. Hol élsz?
hatesz 2010.10.14 12:37:22
@CyberPunK: Lövésed sincs arról amiröl okoskodsz, de legyen jó neked és majd számolj be a következö állásinterjúdról, ahol is felvetetted a fix nettó fizetést. Aztán majd jön egy adócsökkentés amikor isverheted majd a fejed a falba, hogy mér nem kapsz több lóvét.
Pl. Németországban megállapodok fix 3000 € nettóban. Aztán elveszek egy csajt, amitöl ott pl sokkal több nettót kapnék, de mivel én ragaszkodtam a fix nettóhoz, ezt beszoppantotttam. Honnan tudod hogy 2-3 év múlva Magyarországon nem lesz pl. ugyanolyan családi alapú adózás?
Méghogy nettó bérben megegyezni...
hatesz 2010.10.14 13:24:50
@CyberPunK: Kérj is. Tudod én általában olyan szerzödéseket kötök, amikben több évre elöre benne van a lépcsözetes minimális béremelés. De olyanról, hogy nettóban állapodnának meg a felek még nem hallottam. Amúgy meg nyugodj meg, sokak elött ismretlen az évenkénti bértárgyalás.
Azt vártuk, hogy az önkormányzati választások után valóban nekilát a kormány a kemény munkának. Orbán tegnap bele is kezdett, csak éppen senki nem ezt várta: bla-bla-bla, 1 millió új munkahely, 1 millió gyerek, a magánnyugdíj-befizetésünk ellopása kölcsönvétele (?), és 3…..
hatesz 2010.10.14 11:52:12
@Marcellusca:, @Viktus: Költöi kérdés volt... Bár nem vagyok költö.
Nyugdijat meg 30 éveskorom ellenére elkezdtem magamnak félretenni, ajánlom mindenkinek.
hatesz 2010.10.14 11:55:31
@Viktus: 2009-töl már nem Mo-n vagyok keresö/adózó/járulékfizetö, így nem figyelem már ezeket. Azért ez a "negatív hozam" kifejezés pofás, nem?
Azt hitted, hogy nincs annál keményebb, amikor a kedves T-COM nem engedte felbontani a szerződést az összedőlt felsőzsolcai házaknál, mert alá volt írva a hűségnyilatkozat? Hogy ezt már tényleg nem lehet überelni? Hogy nincs ennél pofátlanabb? Nos, a vörösiszap-katasztrófa…..
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
hatesz 2010.09.29 14:08:02
@Nazareus: neked meg semmi közöd hozzá hogy nekem mihez van közöm:))
@enamel: bajod? Miért (kire) lennék irigy? Idézz már az írásomból valamit ami erre utal...
Én az iPhonefikázókra írtam az elejét (szövegértés megy?)
hatesz 2010.09.29 14:23:03
@enamel: Lehet hogy a hiba az ön készülékében van... Pl a kötekedést pont te kezdted azzal hogy irigy vagyok. Persze a kérdésemre nem válaszoltál. A kisköcsögözésed meg nem érdekel. Nyilván a kötekedökröl (vagyis magadról is) beszéltél.

befejeztem
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
hatesz 2010.09.29 11:53:59
27ezer $-ból forgatott film- bevétel: 3 millió $...
hu.wikipedia.org/wiki/Shop-stop

ezt hívják úgy hogy tehetség vagy egyszerüen csak ügyes
György sztorija szerint már egészen elképesztő, hónapokon átívelő tortúrát kell túlélnie az előfizetőnek, ha fel akarja mondani lejárt hűségidejű szolgáltatását. A hűségidő eleve náci módszer, de az, hogy utána hónapokig szopatják az ügyfelet, hiszen addig is fizet, az…..
Ildikó tapasztalata szerint általános tendenciává vált, hogy a Kerepesi úti JYSK-ben megvadult infantilis vásárlócsordák cserélgetik a polcok és a bemutatótermékek árcéduláit. Vagy lehet, hogy mégsem?Anyukám függönyt akart venni és mivel éppen arra jártunk benéztünk a…..
hatesz 2010.09.28 17:28:20
@atpijkamo: "Nálunk nincs szúnyog a lakásban, éhen is halnának, ezért kitessékeljük a sokszemű szörnyecskéket. Befőttes üveg, és képeslap kell hozzá"
A beföttes üveget még csakcsak értem. Bár én nem csinálnék lekvárt vagy beföttet a szerencsétlen pókokból.
Nade minek képeslapot küldeni valakinek arról, hogy készül a póklekvár??? :P