Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loismustdie

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A posztban szereplő helyszín valószínűleg már kínálta magát arra, hogy a hatóságiak meglátogassák. Ellentétben asdf-fel én úgy gondolom, hogy a szóban forgó szakasz bizony járda, még akkor is, ha kockaköves és nem nagyon járnak rajta gyalogosok. Tehát KRESZ szerint itt…..
Autózva az országban tapasztalom, hogy lassacskán kezdik megtanulni az autósok, hogyan kell a körforgalomban közlekedni. Ritkább már a kihajtáskor nem indexelés, nagyjából tisztában vannak az emberek azzal, kinek van elsőbbsége, legtöbb helyen ezek a csomópontok jól működnek.…..
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
Loismustdie 2012.04.11 14:09:20
@Csigorin: Jah, ez a másik kedvencem: miért kéne nekem saját magamat hátrányba hoznom(fékezés, kisorolás, halálfélelem a két kamion között, bajos visszasorolás, újbóli gyorsítás stb.) azért, hogy drága autóstársamat előnybe hozzam??? Majd, ha nekem megfelelő (elfogytak a kamionok, nem kell nagyot fékeznem, sőt igazából egyáltalán nem kell fékeznem) majd akkor, és csakis akkor, kisorolok és elengedem. Ha ezt nem tenném meg, jogos az anyázás. De ne várja el tőlem senki, hogy szopásba mennyek, hogy őt előnyhöz juttassam. Nem elvárható.
Elég sokszor találkozom járdán illetőleg zebrán tekerő biciklistákkal. Nincs jó véleményem róluk, főleg ahogy a legtöbben előadják. Nemrég a körútról az Aradi utcára fordulva csaptam el egyet kis híján, miután a gyalogosokat elengedtem, majd hirtelen a semmiből megjelent a…..
2010 februárjában történt, hogy egy edzőteremben egy futópad láttán felötlött bennem, vajon le tudok e futni öt kilométert. Ugyan rendszeresen fallabdáztam, de akkor kb. tíz éve nem futottam már folyamatosan öt percnél többet. Sikerült is a dolog, éppen fél órát vett…..
Mivel ez egy autós blog, szép számmal kerülnek be az autó kontra kerékpár ellentétet az előbbi szemszögéből leíró posztok. Legtöbben közülünk talán elfogultságból is úgy látjuk, hogy a biciklisek szabálytalanabbak. Van mind a két félből bőven ilyen és olyan is, bár míg…..
Loismustdie 2011.06.15 18:12:33
@Perillustris: Nem akarlak elkeseríteni, de a meggondolatlan EPIC FAIL szöveged után autóba vágtam magam, zsíros kenyeret nem kímélve és ellátogattam a Lánchídhoz, hogy saját szememmel lássam ki a hülye. Sajnos az van, hogy te, mert a kerékpárral behajtani tilos tábla kint van, este nyolc és reggel hét között van érvényben.

THE ULTIMATE FAIL tesó...
Loismustdie 2011.06.15 23:57:09
@Perillustris: Az én személyes tapasztalatom az, hogy ebben az időszakban is nehéz kikerülni őket, és bár valóban nem jelentős az időveszteségem amit éves szinten elszenvedtem miattuk, azért éppen elég nagy, hogy szóvá tegyük. Egy autóst sem fogsz hallani, aki alkudozik, "de miért, meg hogy" ment át a piroson. Mindenki tudja, hogy törvényt sért és kész. Ezzel az elfogadással kellene a bringásoknak kezdeni, nem megpróbálni megmagyarázni a szimpla szabályszegést, kvázi felvállalni, hogy bemész a behajtani tiloson - hülyeséget csináltál. Akkor lehetnének egyenrangúak a bringások is. Ne értsd félre, miközben este hazafelé jöttem, két taxis idióta csorgott át a piroson, hogy csak úgy néztem, az is megérne egy posztot, ott nem írogatnának ide a taxisok, hogy miért nem para áthajtani...
Avagy a Facebook Addiction Disorder, ahogy a szerző, Orsi írta az alcímben. Látom, az Arckönyv kimeríthetetlen téma, és még a sokadik kapcsolódó írás után sem unjátok :)   A modoros facebook-függő   Iwiw-et lassan már csak az információs társadalom legalja használ…..
Loismustdie 2010.03.17 11:30:39
@lúzer_: Megtehetné, de nem akarja, inkább megy a szöveg. A vicc meg ott hibázik, hogy a doki csak gondolja, hogy Józsinak nem megy és kamuzik, de erről valós info nincs. Lehet, nem mindenki kamuzik...
Loismustdie 2010.03.17 11:56:28
@Deedee: Előfordul, hogy olyan ügyes vagyok, hogy az életem mellett még erre is jut időm, hogy érdekes cuccokat osszak meg másokkal amit még nem láttak, nem hallottak, vagy az egyetem alatt megismert külföldiekkel (akikre egyébként méltán vágok fel, mert nincs nagyobb felüdülés egy nem magyarral beszélgetni - kevesebb fika, több érdeklődés). Van akinek ez fáj, és megint arra tudok csak gondolni, hogy azért fáj, mert ő valamiért nem tud ilyet. Nem történik vele semmi megosztásra érdemes, vagy nem szán rá időt.
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Ötletes kis logikai játék a Grayscale, nem nagyon láttam még hasonlót a műfajban. Egy fénypontot kell elvezetnünk a célig úgy, hogy csak megadott vonalakon tudunk haladni. A vonalak egyes helyeken fogaskerekeken találhatók, ezeket a fénypont mozgásával tudjuk forgatni. A dolgot…..
A first person nézőpont annak idején a szimulátorok sajátja volt, aztán lassan minden játékműfajba beköltözött, megszülettek a first person shooterek, stratégiai játékokban is lemehetünk az egyszeri egység nézőpontjából szemlélni a világot (esetleg akciózni is egy sort), és…..
Loismustdie 2010.01.14 12:06:51
@moli: Maradjunk annyiban, hogy ez first person, mert szubjektív a kamera. A third person nézetnél látnod kellene a karaktert magad előtt.

Hogy valaki olyan hülye legyen, hogy lehülyéz valakit pedig nyilvánvalóan azt sem tudja miről beszél...háhh, milyen emberek vannak ^^)
Loismustdie 2010.01.15 14:36:06
@moli: Hjó, én már értem: tehát egy first person nézetű játékban játszol egy third person tetrist(játék a játékban?)já? Akkor is fps lesz a keretjáték...
Loismustdie 2010.01.15 14:59:02
@moli: Értelek, de nekem ez olyan mintha néznék ki a fejemből és a virtuális szobámban játszanék egy tetriszt a konzolomon - amit a virtualis-video-avatar-fohosöm lát. Third person akkor lenne, ha még látnád a fickót is a konzol előtt amint tótágast áll.
Az Avatar egyik jelenetében Jake Sully egy miniatűr kamerába beszél. Látjuk az arcát és látjuk az apró szerkezetet az arca előtt. A 3D technológia megadja azt az élményt, hogy látjuk a tárgy és a színész arc között síkkülönbséget, de a kamera mindvégig homályos, míg Sam…..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
Nincs is nagyobb bók egy cég részéről, mint amikor annyira népszerűvé válik a blog az ott dolgozók körében, hogy tiltólistára teszik időről-időre. Marty Mcfly épp két ilyen tiltás közötti állapotban van, úgyhogy reméljük, pont tud munka helyett figyelni a fontosabb dolgokra…..
Én sem szeretem, ha hülyeség miatt indulattal kioktat valaki, aztán a választ meg sem várva robog tovább, esetleg mondja a magát, mint akibe csak adó van felszerelve, vevő meg nem. Ákos hasonlóképpen érzett az alant fejtegetett helyzetben, bár azt azért neki sem ártana tudnia, hogy…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
Loismustdie 2009.10.16 14:06:03
@Pandafan: Akkor én kérek elnézést...
Loismustdie 2009.10.16 14:08:52
@Kulics: Hát barátom, dolgoztam fos melót én is, amikor a hajnali 1-es zárás előtt fél órával senki sehol, letakarítunk, bezárjuk a konyhát...hopp 10-percel zárás előtt 5 fős csapat, kajálni szeretnének. Arcizmunk sem rándult, kinyitottuk a konyhát, kiszolgáltunk... ez a természetes. Szolgáltatás. Így hívják.
Loismustdie 2009.10.16 16:26:38
@Kulics: Látszik, hogy csak személyeskedni tudsz mert valódi mondanivalód nincs. ^^)
City light poszterbe épített hatalmas érintőképernyős játékot talán már mindenki látott. Na nem élőben, hiszen nálunk még egy LCD tévét sem mernek kitenni a médiacégek, mert még aznap este megfújná őket valaki, de a neten szinte biztosan. Ezzel már nem lehetne feltűnést…..
Loismustdie 2009.09.24 13:36:18
www.youtube.com/watch?v=FSXZs_LAhbQ

Erről van szó nemde???
autózz! Sörsátor - off topic 2009.07.24 09:48:00
Az történt, hogy az oda járó tömeg teljesen lepusztította a kocsmánkat, ezért azt a blog.hu szakértő gárdájának renoválnia kell és mivel erősen felújításra szorul szeretett vendéglátóipari egységünk, ezért ez eltarthat egy ideig. De nyár van, dög meleg, miért is…..
Loismustdie 2009.09.15 15:43:48
@SilentSound: Szuper, már annyira izgulok... ^^)
autózz! Nehogy beengedj, köcsög! 2009.09.07 07:48:00
A megértés nagykövete ismét ihletet kapott egy korábbi posztunktól és továbbvitte a szálat, kicsit más irányba. Vannak a mindenáron befurakodók és a semmiképpen nembeengedők. Mindkettőből sok van, sőt, a két halmaznak igen sok eleme mindkét kategóriába beletartozik. Ha két…..
Loismustdie 2009.09.07 13:28:24
@sanya18: Ott a pont én ezt szoktam csinálni. Én oda megyek ahová akarok. Lehet nem beengedni, akkor szépen kivárom a soromat "csak" velem baszik ki aki nem enged be, de hogy én akár csak egy utcával is tovább menjek mint ahol be szeretnék kanyarodni ez elképzelhetetlen.
Nincs nálam mérőszalag, de a képekkel együtt Tamás pályázhat az év leghosszabb posztja címre. Nem is nagyon jellemző, hogy parkolásos történeteket mostanában kipakolgatunk a blogra, mert utána százval jönnek a teljesen mindennapos fotók és eldugítanák a levelesládánkat, ha…..
Megcsaltalak A nők csalfábbak 2009.09.03 07:39:00
Kedves Blogolók!Megirhatnám az én történetemet is, de úgy gondolom hogy jobb lenne magáról a megcsalásról beszélni. Mi tartozik bele, és mi nem? Csak akkor csaljuk meg a másikat ha lefekszünk vele vagy csak pár ártatlan csók ?Én már csaltam meg, de engem tudtommal nem csaltak meg.…..
Loismustdie 2009.09.03 13:04:48
@Balance Of Power: Ha abból indulsz ki, hogy neked milyen a kapcsolatod a nagyszüleiddel akkor velem nagyon melléfogtál.
Loismustdie 2009.09.03 13:11:28
@Balance Of Power: Attól, hogy Te nem hiszed, mert valószínűleg a saját nagyszüleiddel való kapcsolatodból indulsz ki, attól én még nagyon sokat tudok a nagyszüleim szerelmi életéről. Ezekről sokat tudtam meg a nagyanyámmal történő beszélgetésekből és szülőmmel is volt ez téma közöttünk. Pont ez a gáz a poszttal is, hogy a felszínes kapcsolatokat részesíti úgymond előnyben. Csak legyek együtt egy "normális" (aka. kihasználható) arcal aztán ami kell azt meg megszerzem a kapcsolaton kívülről, he? Én a kapcsolatot formálnám annyira belsőségesre, hogy, ha valami hiányzik belőle akkor azt a párommal együtt bele tudjuk tölteni. kb.
Loismustdie 2009.09.03 13:13:23