Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ESSsseker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
111 éves (1898) lenne Gerő Ernő, kommunista politikus.1898-ban ezen a napon született Singer Ernő néven Tergebecen, a mai Szlovákiában. A fővárosban orvosnak tanult, ám a világháború megváltoztatta életét. 1918-ban otthagyta az egyetemet, belépett a KMP-ba, a Tanácsköztársaság…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
ESSsseker 2009.06.01 11:37:42
Május elsején a Lehet Más a Politika (LMP) vendége volt Budapesten Daniel Cohn-Bendit, egykori 1968-as diákvezér, ma az európai zöldek (EGP) frakcióvezetője. Cohn-Benditet a gazdasági válságról, és az európai zöldek EP-választási programjáról, a zöld New Dealről kérdeztük.…..
ESSsseker 2009.05.07 12:12:01
Mit jelképeznek a nemzeti jelképek? Ha nemzetiek, akkor nyilván a nemzet, azaz a politikai és/vagy kulturális közösség egészét, tehát a közös emléket a múltról és a közös tervet a jövőre nézve. Ha ez így van, lehet-e nemzeti jelkép valami, ami egyesek szerint ősi és igazi,…..
Munkahelyi (T)error Maga meleg? 2009.01.15 00:46:00
Üdv Kedves Látogatók! Még mindig az ágyat nyomom és már kezd tele lenni a hócipőm az egésszel...Ma egy olyan kis sztori kerül közlésre, amelyhez fogható eddig nem érkezett hozzánk.  Olvasónk megdöbbentő levele csak itt, csak most, csak Nektek:Helló Mindenki! Arra gondoltam,…..
Nem álkérdés, régen foglalkoztat, de az alanti "humoros írás" tuti nem fog közelebb vinni a megoldáshoz. Üzennénk cseh barátainknak, hogy fogják keményebb kézzel a magyar bevándorlókat.javasolnek lekozlesre egy nyari fagylaltozos szoviccet.- Milyen ízű az análisan kezelt…..
ESSsseker 2009.01.14 12:09:52
Mit kezd a brutálisan pártos magyar média azzal, ha kegyetlenül meggyilkolnak egy MSZP-s képviselőt? És mit kezd azzal, ha kicsit több, mint fél nappal később kiderül: a feltételezett tettesek egyike is MSZP-s? Szomorú téma kapcsán, de érdekes sajtókísérlet szemtanúi…..
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..