Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anemic royalty

57 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Send up comedy Tényleg baz+ 2022.06.06 19:29:53
Megnéztem a 'csapda Baz+ videoklipjét, és ezt most régi Tankcsapda stílusban kiszakadt belőlem, rövid leszek, de ki kell írni magamból... Úgy, hogy tankcsapdás voltam, vagyok, leszek, és Lukács Laci az egyik legjobb magyar szövegíró szerintem. Először is, ami a legjobban felbaz+, ez a bmw vagy ki…..
Send up comedy London örülni fog 2021.05.04 12:00:43
   London örülni fog Tragikomédia egy felvonásban   Helyszín: Egy multinacionális cég, a MEGABUMM üvegtárgyalója Résztvevők:James Harrison Vice PresidentFux Antal Executive Vice PresidentBézs Nikolett HR Service Director Özvegy Tálas Imréné Jolán, takarítónő Dátum: Napjainkban Egy kerek…..
Magyar Szólások, Közmondások Újrahasznosítási Terve Elkészült a Magyar Szólások, Közmondások Újrahasznosítási Terve, a politikai csoportosulások rövidített nevén szocializálódott generációk számára jól csengő MSZKÚT. A Terv régi szólásainkat, közmondásainkat…..
Van olyan sor, amibe nem jó beállni. Például reggel a buszra várva, a munkanélküli hivatalban, az urológián vagy a zöldségesnél, amikor az előtted álló nyugdíjas néni vagy 30 perce meséli az eladónak tűnő tárgynak, hogy mennyire felháborítja, hogy ez a Berki Krisztián miket csinál a csunyájával,…..
anemic royalty 2014.03.22 22:52:20
@Dr. Trebitsch:

Jogos, igen, köszi :))
Lassan, de biztosan beindul a kampányidőszak, amit pont annyira várunk, mint egy kórházi beöntést. Jómagam politikailag a Marsról figyelem az eseményeket, úgy érzem magam, mint akit egy banda megállít az utcán, hogy tök jó, mert most magam választhatom ki, hogy 3 tagbaszakadt…..
addict Ez nem pornó, ez HBO 2013.09.14 09:00:00
Az egyik legismertebb filmes kábelcsatorna szlogenje így hangzik: "Ez nem tv, ez HBO". És igazuk is van, mert pont olyan dolgokat csinálnak, amilyeneket a tévék nem. Például nem sugároznak reklámot. Vagy nem vágják ki a Chuck Norris-pörgőrúgást és a miatta kiloccsanó vért, csak…..
Mielőtt homályba vészne, megpróbálom az utókornak megőrizni az egyik régi kedvenc szivatásomat, mely évek óta tart.Megrendezett? Biztosan. Kurva jó? Biztosan. Történt egyszer ugyanis, hogy 2006-ban Jimmy Kimmel amerikai showman, majd 1 évig minden adása végén úgy köszönt el,…..
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
anemic royalty 2012.04.19 13:55:19
@Ganthet:

Ahogy mondod, a marketing célját nem érte el. köszönöm.

Nem, nem vagyok prűd. És az a rengeteg ember sem, akinek nem tetszik. És akik itt 1,4-re értékelik jelenleg.

És azt írta a Szallas.hu marketingvezetője, Rácz István:
"Lehetetlen olyan reklámot csinálni, melyről az emberek gondolkozni, ítélkezni és legfőképp beszélni fognak úgy, hogy közben se az állatbarátokat, se a feministákat, se a bélyeggyűjtőket, se a környezetvédőket ne háborítsuk fel egy picit."

Ha ez így lenne, nagyon nagy baj lenne a reklámszakmában.
anemic royalty 2012.04.19 14:02:35
@Macseb:
"Lehetetlen olyan reklámot csinálni, melyről az emberek gondolkozni, ítélkezni és legfőképp beszélni fognak úgy, hogy közben se az állatbarátokat, se a feministákat, se a bélyeggyűjtőket, se a környezetvédőket ne háborítsuk fel egy picit."

Ha az így lenne, nagyon nagy bajban lenne a reklámszakma. Amúgy egy reklám célja nem az, hogy beszéljenek róla, hanem hogy aktivizáljon.

Ganthet: Nem vagyok prűd, ahogy az a tömeg sem, akinek nem tetszik, vagy éppen azok sem, akik most 1.4-es osztályzatra értékelik.

De ettől én még elfogadom, hogy van, akinek bejön, csak fenntartom, hogy reklámszempontból (és azt gondolom a poszt efféle indíttatásból íródott) kifejezetten rossz.

Ennyi.
Megyek enni.

Szép napot mindenkinek!
Jó. Sőt, meglepően jó! Hogy miért? Mert végtelenül egyszerű, mégis szórakoztató, érdekes, és másfél percben úgy mutat meg rengeteg jellegzetes orosz dolgot, tárgyat, ételt, szobrot, épületet, hogy az nemhogy szájbarágós nem lesz, hanem kifejezetten könnyed marad. Nem úgy…..
Olvasóim között gyanítom nem sok milliárdos vagy milliomos van. (Őszintén szólva azt hiszem, olvasóim között egyátalán bárki nem sok van). Ehhez persze nem kell mentalistának lenni, ezt abból következtettem ki, hogy egyetlen olajsejk vagy Csányi Sándor nincs az ismerőseim…..
Send up comedy Futok... 2011.10.12 16:20:00
Tudom, önmagában a tény még annyira sem izgalmas mint Stohl Buci szemüvegkerete, de nekem sokat számít. Évek óta tervezem, hogy nekiállok rendszeresen edzeni, hogy a „30-as hasas pasas” jelzőt még legádázabb ellenségeim (a hétfő reggel és a Microsoft Office) se ragaszthassák…..
Sportolókat itthon általában csak úgy szokás használni reklámokban (lásd vízilabdacsapat a Vodafone-nál, Cseh Laci a Kling garázskapu előtt az aranyával, vagy Benedek Tibi klasszikussá vált rudi dala), hogy ezután a szerencsétlen híresség nemhogy az utcára nem mer kimenni, de…..
anemic royalty 2011.10.03 13:28:56
@Szbzsolt:

De, a Gazzetta dello Sportot olvasták ugyanígy meccs előtt :)

Ezek tényleg statiszták, de vannak olyan videók a Milanellóból, ahol valóban a játékosok hordják:

www.youtube.com/watch?v=ttk2e886yeA

www.youtube.com/watch?v=Wzui2Ps81vg&feature=relmfu

www.youtube.com/watch?v=YxsTB3n1eek&feature=relmfu

Forza Milan :)
Nehéz feladat. Összefoglalni egy olyan élményt pár sorban, amiből 117 Háború és békét meg lehetne írni... De csinálom, mert ez az élmény, amit szeretnék megosztani a barátaimmal, nem pedig az, hogy éppen hol kávézom, hány szelet párizsi van a reggeli zsemlémben, vagy milyen a…..
addict Frenetikus Magnum kaland 2011.04.18 10:00:00
Az utóbbi időben megfigyelhető egy újfajta trend, amiben a reklámozók különféle platformokon átívelő történetekben mesélik el a fő üzenetet és szórakoztatják a nézőket. Minden a tavaly karácsonyi Születés videóval kezdődött, amiben a kis Jézus digitális világra…..
Send up comedy Átmenetileg zárva 2011.02.23 11:26:00
Egy ideig szünetel az oldal.Addig is álljon itt ez a bejegyzés...És két szó: szeretlek apa "Édesapámnak. Miért a svéd jéghoki válogatottnak szurkolok? Hogyan lettem Milan szurkoló? Miért szeretem Rod Stewartot, hogy szerethettem a folyamatosan magához nyúló Michael…..
Egy rövid, hétfői kis villámposztszösszenetként életem első receptjét szeretném mindenkivel megosztani. Pár éve alkottam meg, s most blogom segítségével megismertethetem a világgal.Annyira én is tudok főzni, mint Stáhl …..
Send up comedy Ezt hallani kell. 2011.01.21 11:55:00
Médiatörténeti pillanat! Olyan magasságokba ereszkedem, hogy vetélkedhetek Kiszel Tünde és a kis Sztracsatella közös naptárával, Damu Roland Kazinczy stílusban megnyílvánuló videóival, vagy akár Fekete Pákó csokifaszával.Ugyanis először történik az, hogy kvázi hozott…..
Send up comedy 2010. Megcsináltam! 2011.01.04 19:11:00
Ilyenkor év elején nagyon sok helyen számot vonnak az előző évből. A tv-csatornák, a rádiók, weboldalak tele vannak 2010-ről szóló összefoglalókkal, statisztikákkal. Ez alól én sem szeretnék kivétel lenni. Nézzük meg a sendupcomedy 2010-es évét!Lássuk a számokat, a számok…..
Send up comedy Kellemes BUÉKOT! 2010.12.23 12:38:00
Kedves Olvasóim!Mindkettőtöknek kellemes karácsonyi ünnepeket és az ideinél sikeresebb, boldog új évet kívánok!Blogomat 2010-re már bezárom, jövő januárban jelentkezem évértékelővel :) ar.   ..
Mikulás napja volt egy hete. Azért nem is írtam a blogba, mert Mikit vártam. Gyerekek milliói hitték azt világszerte, hogy egy kedves aranyos, kissé pocakos bácsi, rénszarvasszánnal körbejárja a Földet, és a kéményen keresztül ajándékokat osztogat. Bejárja az egész világot…..
Send up comedy MegaRöfi! 2010.11.29 18:46:00
Korszakalkotó világmegváltó, kasszarobbantó műsorötletem van! Olcsó, egyszerű és hihetetlenül megéri. A Megasztárról jutott eszembe, ahol kb. 3 perce megy még csak a műsor, de a ClauTilla páros már vagy 10-szer elmondta, hogy miképp, hogyan kell  szavazni. Egy biztos, az egy…..
Send up comedy Névjavaslat 2010.11.22 11:16:00
Múltkor írtam az Anti Fitness Clubról. Nem tértem ki a nevükre, de most megteszem.Van egy ötletem. Rövidebb, frappánsabb, és ugyanazt mondja, amit az ő nevük, ez a nem fitnesselek, nem mozgok dologot fejti ki. Ha már magyarul énekelnek, hagyjuk ezt az angol dumát.Legyen a…..
Send up comedy Írtam egy viccet. 2010.11.22 10:59:00
Nem túrtam fel a neten, de nagyon remélem, hogy ez a vicc így még soha senki fejéből nem pattant ki. Hasonló biztos volt, és nem is mondom, hogy olyat találtam ki, amitől 6 milliárd ember fog hetekig fetrengeni a röhögéstől, de ahogy a Tanúban volt, „kicsi, savanyú, de a…..