Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fattyú

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Na, akkor most dőljünk hátra. Az Orbán rendszer megbukott. Nem, nem nyert Orbán és rendszere a választáson, hanem ármánnyal, csalással és zsarolással hatalmat lopott. Ezt bizonyítja az eredmény és nem többet.  Soha nem volt ilyen gyenge a zsarnok. Az egész tákolmányt gyufaszálakkal kiékelt…..
Fattyú 2022.04.04 14:29:37
@Rubasov et.: Pontosan.
1945. április 14. Franklin Roosevelt amerikai elnök temetési menete a Fehér Ház felé, Washingtonban Az elnök a jaltai konferencia után hazatérve folyamatos fáradtságra panaszkodott. Március 29-én birtokára, a georgiai Warm Springbe utazott pihenni. Április 12-én ebéd után egy portréhoz ült modellt,…..
Fattyú 2021.10.25 20:41:15
@Treff Bubi: Hőszigetelés általában, de itt inkább csak a karbantartás hiányának tűnik.
Az amerikaiak 2020 februárjában Dohában tárgyaltak először a tálibokkal (legalábbis magas diplomáciai szinten) mégpedig az afganisztáni háború befejezéséről és az amerikai kivonulásról. Aztán egy évvel később, 2021 április 14-én Joe Biden hivatalosan is bejelentette egy sajtótájékoztatón, hogy…..
A most következő cikkben egy olyan akciót mutatunk be, amelyben egy amerikai ejtőernyős katona halált megvető bátorsággal küzdött. Az ejtőernyőst még ma is a legnagyobb hősként emlegetik az amerikai hadsereg berkein belül...
A Southwest Research Institute mérnökei egy új generációs dízel motort mutattak be, amely fejlesztés elsődleges célja a nitrogén oxidok (NOx) és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése volt az üzemanyag fogyasztás lehető legalacsonyabb szinten való tartása mellett. A több ipari és állami résztvevő…..
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
A svédek a nyugati világban meglehetősen szokatlan módját választották az új koronavírus-járvány elleni védekezésnek. Anélkül, hogy most ebbe részletesebben belemennék (elvégre a blognak ez nem profilja), a lényeg az, hogy a svédek jóval kevésbé voltak szigorúbbak a korlátozásokkal, mint akár a…..
Jövő héten újranyit a világ legjobb étterme*, csak épp alaposan megváltozott koncepcióval. Fotók: noma Facebook-oldal..
Ma újabb válogatást olvashattok, ezúttal azon országok közül szemezgetünk, amelyek méretükhöz képest viszonylag nagy és erős haderőt tartanak fenn (miután múltkor a hadsereg nélküli országok között néztünk szét, illik a mérleg másik nyelvére is tenni valamit). Választásunk szubjektív alapon esett…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
  Egyre jobban közeledik Július, és ha minden igaz magával hozza a Warhammer Fantasy legújabb, 9. kiadását is! Ráadásul ez az újítás nagyobbnak ígérkezik, mint a 40k esetében a 7. kiadás volt. Sokkal nagyobbnak.... Ezeket a pletykákat angolul már olvashattátok, így ez a cikk…..
Saját véleményem szerint egy jó wargame játékhoz nem elég ha jól kinéző és festett figurákkal rendelkezünk, a lehető legrealisztikusabb játékélményhez egy jó terepasztal is dukál! Hiszen egy változatos és látványos terepen zajló játék még élvezetesebbé teheti a…..
2012 óta tudjuk, mégis sokszor még ma sem hiszem el, hogy új Csillagok háborúja-film érkezik a mozikba. Pedig itt a kézzelfogható bizonyíték. Megérkezett, és igazi időutazás a Star Wars 7 előzetese. Elsősorban azért, mert — mintha csak 2001-et írnánk — Quicktime Playerrel…..
Fattyú 2014.11.28 21:36:57
@Sith Lord:

Ugye hogy ugye! :)
WarhammerFantasy Fantas-X Akták 2014.10.23 19:16:13
Vannak dolgok, amikre nincs magyarázat. Ilyen például Józsi a Mocsárból, vagy az újonnan lendületet vett Warhammer Fantasy Errata neve. Nem vagyok nagy latinos, de tudtommal az "errata" szó javítást, helyesbítést jelent. ...akkor miért rontást hozott?  (UPDATE: Bocs, hogy kivettem a…..
Az előző posztomban már raktam fel képet a félkész lándzsásaimról, ott megmagyaráztam a bőrpáncél és a különleges pajzs témáját. Ezekre most nem is térnék ki, csak bemutatom a részletek felfestése utáni állapotot. Az osztag arcot, "freehand-mintás" zászlót kapott, nomeg…..
Félelem és rettegés Fábiánsebestyénen, III. csata - Páros mérkőzés, 4x1500 pont Lizard és Dwarf kontra Skaven és Helf A "tábor" szombat délutánja/kora estéje egy igen fura meccsel telt: Négyen játszottunk, és sorsolással döntöttük el, ki kivel lesz. Megegyeztünk, hogy bárki…..
A 4-es számú Sivatagi Büntetőtábor a kúton kívül két nagy épületből, egy istállóból és tucatnyi sátorból állt, délibáb-távolságban a poros kis oázis, El-Harbeg városfalától. Az egyik házban a tiszteket szállásolták el, a másikban az étkezde és az egyéb…..
Elértük a hierarchikus rendszerek azon állapotát, amikor mindenki addig-addig tölt be újabb pozíciót, amíg túllépi saját alkalmassági maximumát és végre olyan helyre kerül, ahol már több kárt csinál, mint hasznot. Szerencsére itt hierarchiáról szó sincs, de azért fokozottan…..