Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FallenHUN

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
FallenHUN 2010.02.11 09:49:58
@newnt55:
Az a különbség, hogy amíg a fociban egyből fújnak rá (ha észrevetted), jégkorongban a játékvezetők 1 méterről nézik, és NEM AVATKOZNAK BELE, ameddig ez a SZABÁLYOK SZERINT történik (pl. nem kerül földre, stb).
Le a boxszal, jégkoronggal, amerika/ausztrál focival, rögbivel, full kontakt sportokkal, lovaspólóval (állatvédők rulez), sporthorgászattal, meg amik még vannak! Hajrá Bárgyúország!
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
90 Sulis karácsony 2009.12.17 20:41:00
Bizony kedves gyerekek, hamarosan itt az év utolsó tanítási napja, amikor szűk két hétre elfelejthetjük az iskolát. Ne vegyünk most tudomást a téli szünetre feladott brutál mennyiségű leckéről – koncentráljunk inkább az egész osztályt megmozgató utolsó csütörtökre:…..
90 Mortal Kombat I-III. 2009.12.02 11:40:00
Nem a legelső és nem is úttörő a ’90-es évek verekedős játékainak sorában. Mégis: a Mortal Kombat legalább akkora alapjátéknak számított, mint a Tekken vagy a Streetfighter. Játékteremben vagy otthoni PC-n egyaránt tarolt mindhárom széria – mi most szigorúan csak a…..
Év: 1996 Korábbi romantikus posztunkból bár lehetne még sokat írni, egy ennyire alap szerelmes szám önmagában is megállja a helyét. Akkoriban a „tiltott” szó kb. annyit jelentett, hogy magunknak ismertük be legnehezebben, hogy bizony belezúgtunk a csajba, de rendesen…..
FallenHUN 2009.11.25 14:59:07
@Flankerr:

Az újraindult Playboy első címlapján Xantus Barbi volt :P
év: 1985-1988 (Magyarországon később) nemzetiség: NSZK A modern, napnyugati kórházsorozatok alapja.  Kezdeti sikerét csak a később induló Dallas bírta a kora-90-es évek Magyarországán túlszárnyalni. Aztán kissé feledésbe merült, ezért szükségét éreztük egy átfogó…..
Év: 1996 Nemzetiség: német Aranyos, gyermekkori énem megrontója a következő német remekmű. A legendás fritz punk együttes klipjének nézése közben fedeztem fel, hogy mennyire jó agresszívnak és cinikusnak lenni. Mérhetetlen örömmel töltött el, az addig még soha sem látott…..
A Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjével tüntetik ki Nagy Lászlót, aki június 8-án egy budapesti szórakozóhelyen megverte Molnár Tamást, az Anti Fitness Club énekesét. „Nagy László mindannyiunknál többet tett a magyar kultúráért” - indokolta…..
FallenHUN 2009.06.18 15:35:09
Sorra követik egymást a hazai belpolitikai szóváltások a június 7-én lezajlott EP választások után. A legutóbbi felhördülést nem is a gárda újabb városligeti vonulása okozta, hanem a fővárosi Fidesz frakcióvezető Tarlós István mozdulata Civil Összefogás Fórum vasárnapi…..
FallenHUN 2009.06.16 14:15:46
A kellemes nyári meleget kihasználva több ezren vonultak ki a parkokba és a közterekre, hogy méltó módon fejezzék ki tiszteletüket a munka nemzetközi ünnepe előtt. Rengeteg program és felvonulási lehetőség várta a munkát ünneplő magyar dolgozókat. Néhány helyszínen…..
FallenHUN 2009.05.01 21:41:25
Az Evo Morales elleni merényletkísérlet csak a kezdet volt a hagyományosan jó magyar-bolíviai kapcsolatok romlásában, ugyanis a minap Morales teljes tilalmat vezetett be a hazánkból érkező kulturális termékek ellen. „Most már aztán tényleg elég a Fiesta, meg a Carpe…..
FallenHUN 2009.04.30 07:33:28
@changebug: ígylegyen! :D
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Rájár a rúd Michael Phelpsre. Nem elég, hogy folyamatosan megkérdőjelezik tehetségét, és doppingolással vádolják, néhány héttel ezelőtt még halálhírét is keltették, most pedig itt ez az új botrány. Egy olyan kép került nyilvánoságra nemrégiben, ahol Peking olimpiai…..
Az iPod, az iPhone és az iBook után ismét a szórakoztató-elektronikai piac megújítására készül az Apple. Az amerikai cég szombat reggel bejelentette: újabb sznob, szűk rétegek által elérhető, versenytársaival még véletlenül sem kompatibilis készüléket dobnak…..
Az izraeli hadsereg ma délután bombatámadásban elpusztított egy óvodát, egy bölcsödét, egy palesztin hadiárváknak fenntartott árvaházat, valamint egy vidámparkot, ahol éppen a háború sokkját kiheverő palesztin gyerekek szórakoztak. Jelenlegi állás szerint 2500 gyermek és 19…..
FallenHUN 2009.01.17 21:33:37
Oké, tegnap elterjedt itt, a magyar weben az a rémhír, hogy a YouTube mostantól le fogja kaparni a hangsávot a feltöltött videókról. A hír igaz, csak éppen nem fosztogatnak, hanem osztogatnak. Miről is van szó?Amióta csak a YouTube létezik, és még inkább: amióta a Google…..
FallenHUN 2009.01.16 21:16:21
@DigiSample: Szerintem te hetente megnézel 2 jutub videót. Sanszos, hogy írsz a BMG-nek, hogy "lécci, alátehetem az XY zenéjét az egyik home made videómnak" és majd engedik, azonnal válaszolnak (nem 2 hónapon túl), ráadásul ingyen. Hihető történet.
Végre valahára sikerült a második fordulót is összesíteni. Telitalálat most sem született, voltak ugye meglepetések a fordulóban. Itt a második forduló eredménye: Helyezés Nick Pontszám 1 KornyeiBalazs 9   Dawk 20 9  …..
FallenHUN 2009.01.14 18:24:52
Szekértábor egyszerűnek tűnő útjának minden mozzanatába beleköpött a MÁV. Egy vonata és csatlakozása sem úgy alakult, ahogy eredetileg eltervezte, végül még szerencsétlen öngyilkos miatt is vitázhatott a masinisztákkal.Pilisvörösvárról kellett Debrecenbe utaznom (és…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..
Halljátok, én és a nagy pofám! Múltkori bejegyzésnél csak hülyeségből mondtam, hogy mikor fog jönni egy ilyen játék, erre tessék... Már rég létezik Kemény 15 €-ért megvehető német barátainknál. Olvasói értékelések alapján viszont jó nagy szar lehet, legalábbis…..