Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ishis Jhorobindraks

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Ishis Jhorobindraks 2010.11.29 19:46:39
"Még ebben a tizenkét éve kezdődött, külső okokból megnyújtott, de most már minden bizonnyal hamarosan lezáruló parlamenti ciklusban törvényt alkotunk a Nagy Nemzetboldogítási és Jógondolkodási Alap (NaJó) létrehozásáról", jelentette be Matolcsy György, a Nemzeti…..
Ishis Jhorobindraks 2010.11.27 11:38:04
A tegnapi Nagy Sokkoló Nyugdíjbejelentés után egy kiss kussolást vártak volna a naivak, esetleg Orbán sírósarcú nyilatkozatát, miszerint "meg kell érteni a Zembereknek, nincs más lehetőség...", de a NER kirobbanó formában van, óriási fordulatszámon pörög tovább.…..
Ishis Jhorobindraks 2010.11.26 21:21:41
@tildy:): hol, mikor hallottad, és pontosan mit?
Ishis Jhorobindraks 2010.11.27 09:14:31
@tildy:): oké, megnyugodtam, már azt hittem, kezd az egész világ megőrülni és tényleg kihúzzák valahogy alólam még azt a szánalmas néhány ezer eurót is onnan kintről...
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..