Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ampierre

66 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek az nekünk? Csak arra jó, hogy a prolikat bosszantsák a gazdagok. Urizálás zajlik ott, semmi más. Operákat, bálokat rendeznek ott sokszázezer forintos belépőkkel, válogatott közönséggel, rongyrázással, celebfelvonulással egybekötve. Szegény ember úgyse oda a lábát be nem…..
  Olyan aranyosak együtt! Tízes skálán egy erős hetes... Ugye mindenkiben van egy kimondatlan rossz érzés, esetleg némi hátsó gondolat, ha ilyeneket hall? Mi lefordítjuk, kimondjuk helyettetek is. A Modoros a ti lelkiismeretetek.   Ezt mondja - Ezt jelenti   A barátom nagyon…..
ampierre 2011.12.29 11:06:18
@1rem1 Art: "akivel közös céljaink lehetnek - az ő pénzéből akarom megcsináltatni a mellemet" :D :D nem a legviccesebb, de a legéletszagúbb.. :( :D
Subba Hokibajnok 2011.12.27 16:11:00
És ímeee, végre megvan a faszverés igazi bajnoka, Sato (impresszív, 10 órás idővel)!!!Ragyogó pillanatok: az épp használatban lévő műpinára rátámadó kiscicc, valamint a barátnő beröhögése moncsicsi egyik gyors elsülésénél. ..
Paranoid Android NY-EURÓ 2011.12.09 11:25:45
Igaz némileg beteges gondolkodásra vall az, ha az ember a saját nyomorúságát szórakozás jelleggel tekinti meg, de azért valljuk meg van abban valami felülmúlhatatlanul vicces, hogy Orbán Viktor belengette a dali pár lódingót az EU-csúcs első napján. Mondjuk nem is nagyon értem,…..
Forrás: telegraph.co.ukKOMMENTÁRPéntek reggelre a világnak olyan benyomása támadt, hogy a britek és a magyarok akadályozzák meg az új európai alkotmányos szerződést.  A Merkel-Sarkozy páros mindent megtett, hogy kész helyzet elé állítsa az európai vezetőket a…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
                          Pöttyös lányregény - perbe fogva   Faludy György „fiatal” özvegye beperelte Tisza Kata írót, annak harmatos regénye miatt. Maradandó károsodást okozott-e az özvegyben egy születésnapi vacsora leírása, ami még ’aköltő’…..
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
Az avatatlan szemlélő a lenti képek alapján azt hihetné, hogy a kormánypárti frakció bojkottálja a parlament ülését. Pedig nem. A Fidesz frakciója csupán ilyen figyelemmel kíséri a saját maguk által beadott törvényjavaslatokat. Kétharmados többségben az ellenzék este 9-kor a…..
ampierre 2011.06.29 12:07:28
Azért ez egy elég demagóg poszt.. ahogy a legtöbb olyan poszt, írás, vélemény, kép, és cikk ahol megem,lítik, hogy üresek a padsorok.. A parlamenti vitát(!) szakemberek folytatják, ami azt jelenti, hogy oktatásról általában a tanárok, oktatási szakemberek, gazdaságról a közgazdászok, btk módosításról meg általában a jogi végzettségűek.. Amikor szavazás van, akkor ott kell lenni és képviselni a frakció álláspontját. az országgyűlési képviselői munka nem abból áll, hogy egész nap bent ülnek.. valamikor meg is kell szerkeszteni a hozzászólásokat, fel kell készülni, el kell mélyedni bizonyos témákban, hogy amikor eljön az a nap, amikor a szakterülete, vagy a választókerülete érintettsége okán (félévente egyszer, havonta egyszer, hetente egyszer - képviselője válogatja tehetség, sokoldalúság és beszédkészség függvényében) felszólalhasson egy téma kapcsán.. a választókerületben is vannak fogadóórák, a törvénytervezeteken is dolgozni kell, a konkrét beadványokat össze kell állítani.. Ha a képviselőd, ahelyett, hogy végighallgatna egy vitát, - amit egyébként, ha érdekli egy része, utólag a jegyzőkönyvekben elolvashat - inkább az irodájában ül és dolgozik a szakmájába vágó javaslatok kidolgozásán, amit rábíztak, akkor ő egy tipikus "hiányzó.." - a szavazásokat kell megnézni. Ismétlem, a parlamenti képviselőnek nem az Ülésterem a munkahelye.. ahogy a színész sem csak azután az órák után kap munkabért amikor fellépése volt, vagy a tűzoltó sem eloltott lakástüzenként.. a felkészülés, a tanulmányok olvasgatása a munka része.. nem csak az a pár óra amikor lezavarnak egy szavazást.. azt nagyon sok munka előzi meg... (ui: nem vagyok képviselő de ismerek egy párat..)
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
ampierre 2011.05.03 14:03:32
@gyvy: Nem azt mondtam, hogy járjon csajbuliba, meg körmöshöz veük, meg pletykálni.. Csak először tanuljon meg fesztelenül viselkedni nőtársaságban.. Tanuljon meg análkül szóba elegyedni lányokkal, hogy görcsösen a lábuk közé gondoljon, mondván "most már itt lenne az ideje annak nagyon".. Ha már ugyanolyan lazán elröhögcsél, poénkodik lánytársaságban, akkor már csak egyetlen lépés randira hívnia valakit.. De egy füstös, hangos szórakozóhelyen, nulláról odamenni, és táncolni vele vagy elkezdeni flörtölni.. háát. Ez tényleg olyan mint bagósnak azt mondani, hogy "ne gyújts rá és kész!".. Fokozatosság..
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
MémLabor Alapozó - A makrók 2011.02.23 15:44:00
Nem mehetünk el szó nélkül a makrók nélkül, a jelenség itthon is kezd már megjelenni, beépülni az internetes folklórba. Az elsőzéssel és a sunázással ellentétben ez kép+szöveg alapú tevékenység, bár a kép legtöbbször csak azt segíti elő, hogy a néző tisztában legyen…..
Tőlünk nyugatra teljesen megszokott, ha valaki nem akar „boldog” lakástulajdonos lenni, hanem beéri azzal, ha bérli a 300 négyzetméteres manhattani penthouse lakását. A tengerentúlon pedig még egy burzsuj is elgondolkozik a lakásbérlésen, hiszen így nem kell foglalkozni a…..
Azt hiszem a közélet iránt érdeklődő politológus-hallgatóként érthető, hogy érdekes számomra a liberális tábor utóbbi két éves mozgása. Korábban írtam már arról, hogy a magyar pártpolitikai rendszerben az SZDSZ  egyértelműen űrt hagyott maga után. Hiszen, liberális…..
  A Forradalmár különös lény, hazudik és még el is hiszi. Che Guevara poszter lóg a falán, és bármit is tegyen, az maga a forradalom. Nekünk is van ilyen, szóval a példákért nem kell Kubáig menni, Argentína meg házhoz jött. Most viszont olyat láthat a kedves nép hőn…..
A pilóták panaszkodnak, hogy nem tudnak a vezetésre figyelni. Idén a KERS és az állítható hátsó szárny még jobban megnehezíti eddig sem egyszerű munkájukat. "Észre sem vesszük, de nem tudunk a vezetésre koncentrálni, az autókat még nehezebb lesz irányítani, ha ennyi…..
PTinfo Fura egy üléselrendezés 2011.01.09 08:46:00
December 28-án Szöulban az egyik SMRT telephelyen egy új jármű sajtóbemutatóját ejtették meg. Az SMRT, a Seoul Metropolitan Rapid Transit Corporation a szöuli metróhálózat üzemeltetőinek egyike, kezelésében áll a dél-koreai főváros metróvonalai közül az ötöstől nyolcasig…..
ampierre 2011.01.10 06:53:28
@belagezabela: Tökéletesen egyetértek :))))
  A Jobbik - Novák Előd bejelentése szerint - mára tüntetést szervezett a Magyar Rádióhoz a sajtószabadságért, egyben kifejezve együttérzését „az új médiatörvény első áldozataival, Bogár Zsolttal és Mong Attilával, a Magyar Rádió reggeli műsorának…..
Vastagbőr Egyszerűen eltűnt 2010.12.22 14:46:00
Tegyük fel, hogy Te egy céget irányítasz, és történik egy nem várt, és igen kellemetlen esemény, és rávilágít arra, hogy még ha nem is történt emberi mulasztás, akkor is valami nem jól működik a folyamatban, mert ennek így nem lett volna szabad megtörténnie. Mint egy okos…..
ampierre 2010.12.27 12:31:40
@Frengi: Nem őrizgetik a telefont kis kosárkában.. csak beleteszik a kosárba, futószalagon átvilágítják a táskával, tárcáddal, kulcsokkal együtt, hogy a fémérzékelős beléptetőkapun ne csipogjon be. a szalag másik végén visszaadják..
Fegyver, meg szúró-/vágóeszköz nem lehet nálad..
Jónapot kívánok, elteltek az ünnepek és a gyomrok, kezdetét veszi tehát a megszokott év végi Vastagbőr-szavazás (2008-as végeredmény, 2009-es végeredmény). Két kampány, két választás, két garnitúra, megszámlálhatatlan nyilatkozat, rengeteg milliárd, sok-sok büntetőügy,…..
ampierre 2010.12.27 11:44:32
@Többet keresek, mint amennyit el tudsz költeni!:
Valószínűleg úgy értette, hogy "KETTESBEN"
hiszen nem azt írta, hogy a Családdal, hanem "Viktorral"..
Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.Amúgy az iwiw köszöni…..