Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boka1

0 bejegyzést írt és 1853 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Ma van Magyarország tulajdonosainak névnapja és Balázsék Andy Vajna rádióban mókáztak egy kicsit a két Szeretett Vezetőn. ..
Boka1 2017.09.05 14:34:36
@Ballib cenzúrázók réme 25:

Most is csődben vannak az önkormányzatok és az állami cégek. A lejárt tartozásuk sokkal nagyobb, mint, amikor gazdasági recesszió volt a világban. Csak ezt a hiradó nem mondja be. Elvesztegetett évtizedben van részünk. Hozzáteszem mindig, hogy a magyarok többségének felhatalmazásával.
Pont a mai nap jelent meg egy cikk a fizetős egészségügyi szolgáltatások árairól, én pedig már napok óta gondolkozom, hogy megírjam a legutóbbi kalandomat ebben a témában, így végre rászánom magam. Mivel jómagam is a cikkben leírt módon, idegenkedem a hosszú várólistától, az alacsony színvonalú,…..
Senki sem szereti ha a főnöke terrorizálja. Határidők, nézeteltérések, személyes konfliktusok, szakmai viták, otthonról hozott feszültségek és így tovább, mindannyian találkoztunk már kellemetlen felettessel vagy vezetővel. Természetesen ez nem magyar sajátosság, a világ minden táján fontos kérdés,…..
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
A 20 év alatti atléták nemzetközi viadalán megállt egy magyar versenyző, hogy felkarolja riválisát. Emiatt utolsó előttiként ért célba, ám így is neki szólt a közönség tapsa...
Dávid-csillag turulos zászlótartón...
Boka1 2017.07.20 12:34:03
@illaim: mert a zsidóknak nagy az orruk és van egy titkos kézfogásuk....
Boka1 2017.07.20 12:48:20
@ben2: hogy leváltsák ezt a Kormányt meg ami betegeset képvisel. A Jobbik meg talán már csak koalícióban tudna kormányt alakítani. Szerintem jobb most leváltani, mint 10 év múlva még lejjebb süllyedni a neoliberális ( vagy ahogy Ők hívják, illiberális posványba).
A Jobbik sem tud kormányozni, nekik sincs szakemberük, ahogy a Fidesznek sincs meg a baloldalnak sem. Hátha valaki elő tud venni valami világot járt embert, aki a tehetségtelenséget nem önti le nemzeti mázzal, hanem kivezeti a mostani csődből az országot úgy, hogy privatizálja a visszavett és tönkretett nagy cégeket.
Boka1 2017.07.20 13:14:09
@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert):

Ha lenne lehetősége a többségnek, akkor ezeket, amit írtál, mind elkövetné.
Rossz hír, hogy mindenkivel szemben, akikről azt gondoljuk, hogy zsidó.
Legnagyobb probléma, hogy nem azért utáljuk az xy-t, mert olyat tett, amit nem szeretünk ( ki mit akar magában elnyomni), hanem a vélt vagy valós származása miatt. Amikor Meggyesit megutálta a nép, rögtön előkerültek a román útleveles mémek. Pedig a származásának semmi köze ahhoz, hogy mit csinált. Mert a másik ugyanolyan származásút meg magasztaljuk, amíg nekünk kedveset mond. Amikor a Miniszterelnök ellen már minden érvünket ellőttük, előjön a származása és az ahhoz tartozó sztereotípia. Ez a politika. Ezért nagy felelősség, hogy az embereket felemeli vagy lesüllyeszti. Lefelé könnyebb. Mondjuk a migránsos kampány pozitív volt, mert új idegen szót tanított a lakosságnak. Ennyi erővel simán lehetne a ragozást vagy az irodalmi magyart is terjeszteni a népesség 80 százalékának körében. Pl. a sárga buszokon Ady verseket szavalni eredetiben.
Most minden erről szól: hogy munkaerőhiány van. És közben látom a sok munkanélkülit, akik ezt nagyon nem így látják – megértem őket. Mert a munkaerőhiány is relatív, sőt, néha a munkáltatók által tudattalanul, mégis mesterségesen gerjesztett dolog (ezzel persze nem cáfolom, hogy a probléma valós is…..
Boka1 2017.07.20 08:30:46
@Void Bunkoid: remélem nem jön el az a világ, amikor megint a gyár termeli az értéket. Bár volt erre utaló kisérlet, de ez nem jött be. A szolgáltatások, kutatás stb. Kevesebb környezet terheléssel nagyobb hozzáadott értéket képvisel. Igaz, így hálisten könnyebb is kiszervezni alapítványokba. :)
Boka1 2017.07.20 10:48:09
@bbrrr: pontosan. Egyébként leghangosabban az állami alkalmazottak kiabálnak,de átlagosan épp 9 hónapot töltenek el a munkahelyükön ( szándékosan nem a " dolgoznak " kifejezést használtam.
Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) friss jelentése azt elemzi, hogy melyik országban szabad és melyik országban nem ajánlott inni a csapvízből. Ahogy az alábbi térképen látszik, Magyarországot a nem biztonságos ivóvíz kategóriába sorolják.  Ezzel mi személy szerint…..
Boka1 2017.07.19 15:27:47
@kvadrillio: szerintem ne szídjuk Izraelt, mert kb. amikor az albán szídja a svájcit.
Izraelben a levegőből vonják ki a vizet napelemes rendszerrel. Már itthon is lehet kapni.
A gazdag arab országokban ugyanezt olajjal égetik el, 1 liter vízhez 2 liter olajat használnak el. Mi magyarok pedig a levegőbül vonjuk ki a zoxigént.
Azzal egyetértek, hogy a magyar víz minősége egyenlő a népírtással, de van választási lehetőségünk, hogy otthon szűrjük, lágyítjuk vagy kezeletlenül használjuk. Az már egyéni felelősség.
Boka1 2017.07.19 15:34:05
@Csetepaté márki: nem biztos, hogy a szar víz fosat. Mint amikor valaki tüsszög a ventillátornál. Nem a ventillátor okozza a problémát, hanem végre a szervezet rendes mozgó levegőhöz jut és akkor kezd tisztulni az addig csak stresszben rajtározódott cucc. Amikor taknyosak vagyunk vagy fosunk -hányunk, az már a gyógyulás.
Stresszben vagy aktív szakaszban sem fáj semmi, csak, ha már gyógyul. :)
Boka1 2017.07.19 16:21:32
@Csetepaté márki: amikor a 3 wattos izzó leveri a biztosítékot. Nem az terheli túl a hálózatot, de mégis az veri le a biztosítékot.
Van egy műsorformátum, a The Real Housewives című, ami 2006-os indulása óta 18 amerikai és nemzetközi verziót élt meg, és mellé még 14 spinoffot is, de csak a biztonság kedvéért. A sorozat egyszerű, mint a sárga bögre, fognak egy várost, az amerikai első kiadásban egy megyét, Orange Countyt, ahol…..
Van az úgy, hogy bármennyire is nehezemre esik, olykor kalapot kell emelnem a profizmus előtt. Elismerésem a Soros-kampány ötletgazdáinak! A szokatlanul rövid akció jött, látott és győzött. A helyzet azonban nem vicces. A bőrünkön érezhettük az ördögien mesteri kampány pszichológiájának…..
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
Boka1 2017.07.15 17:42:19
Bár többször temették, a karóra köszöni szépen él és virul. Sőt, napjainkban ismét elkezdték felfedezni a vásárlók, így egyre többen döntenek amellett, hogy újra karórát vesznek a csuklójukra. Nekik szeretnénk segíteni, ezért most összeszedtünk 5 olyan indokot, amikért szerintünk megéri karórát…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
Boka1 2017.07.08 21:12:04
@Stakmann: yessss!!!!:))))
- Röpke 30 év alatt hozhatják be lemaradásukat a keleti tagok a nyugati államokhoz képest - Kelet-Európa kisebbségi érzéseket táplál a Nyugattal szemben, de ezt egyes politikusok meglovagolják - Az Auróra kivívta a hatalom ellenszenvét, így nem maradhat ..
Boka1 2017.06.30 18:27:33
@showeyes: Soros azért lett ellenség, mert rövid név és az azonos betűk is ismétlődnek benne. A sárga buszos néptéteg ki sem tudná ejteni ,hogy André Kosztolany. :D
Boka1 2017.06.30 19:22:30
@zokogjatok: igaz, csak, ha Kovi a főnök, akkor tudtuk, hogy a munkahelyen ilyen is előfordulhat. Kvázi, ha szeretjük a kiflit, szeressük a péket is .
Boka1 2017.06.30 19:51:00
@P. J. Fry: Mindenkinek könnyebb, ha szereti a péket.... :)
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
Amikor Demcsák Zsuzsa felállt a Mokkából, és eljött a TV2-től, nem úgy hagyta ott a kettes számú állami tévét, hogy rájuk rúgta a sámlit, és a teli bilit, azt nyilatkozta, hogy mással akar foglalkozni egy ideig. Aztán ez addig tartott (a mással foglalkozás), míg az ATV meg nem kereste egy…..
Ma kaptam meg a hírt, amire két évet kellett várnom. Gyógyultnak minősítettek, így mostantól igyekszem nem azzal a tudattal ébredni nap mint nap, hogy újra szembe kell néznem a rákkal. Két évvel ezelőtt egy márciusi napon, az éves nőgyógyászati rákszűrésem után csörgött a telefonom, és az orvosom…..
20 voltam, mikor pályakezdőként kikerültem a munkaerőpiacra. Állás híján hamar egy képzésen találtam magam. Német alapfokot, plusz ECDL-t tanítottak az egybegyűlteknek. Webprogramozóként kerültem oda. Mivel a társadalom számára hasznos embereket akartak kinevelni, csoportunk egy mentort is kapott.…..
Miközben az egész világ a marihuána dekriminalizációja/legalizációja felé halad, nálunk ezzel szemben rutineljárás lett a csekély mennyiség, akár egy füves cigi után tartott házkutatás. A rendőrök ugyan közlik, hogy nem értenek egyet a fogyasztók abúzálásával, azt is elmondják, hogy a statisztika…..
Boka1 2017.06.22 10:51:38