Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csomolungma (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
Csomolungma (törölt) 2009.03.05 21:39:42
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..
Egy év, közel 100 bejegyzés, csaknem 1000 komment és több mint egy tucat ©Index©–címlap. Íme az elmúlt egy év mérlege.Habár eredetileg a sok bizarr telefonhívás miatt ragadtam billentyűzetet, sokat változott a blog tartalma az eltelt idő alatt. Király Rák…..
Alábbi két történetünk ezúttal praktikus tanácsokkal szolgál a közlekedésben megfáradt idegrendszerű autósoknak. Richelieu írja le tapasztalatait némi "beletörődéssel" fűszerezve. Ti mit gondoltok, érdemes egy kicsit elhatárolóda közlekedeni, vagy ne hagyjuk annyiban…..
"Engedelmükkel még annyi időre szükségem van, hogy elmondjam, hogy a magam részéről kezdeményeztem, hogy mostantól más műsorkészítési kihívásokat kereshessek magamnak. Ezért jövő héttől Krizsó Szilvia vezeti ezt a műsort, és hadd reméljem, hogy támogatni fogják őt.…..
A SkiEurope összeállítása szerint mindenhol remek a hó, a jelentésben még Hollandia is meg van említve, amelyet pedig csak nagyon ritkán illesztenek egy mondatba a víz szilárd halmazállapotával. Kicsemegéztük belőle az európai helyeket, majd a vidám összeállítás végére…..
Csomolungma (törölt) 2009.02.06 12:07:28
Márkafrissítéssel ünnepli kilencvenedik születésnapját a Citroën: azon túl, hogy például újraélesztik a legendás DS nevet, optikai tuningra is sor került, aminek leglátványosabb eleme az újratervezett logó, amit 34 országban mutattak be egyszerre csütörtökön. Az emblémát a…..
Csomolungma (törölt) 2009.02.06 10:34:32
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
 Azt hittem, ez soha nem történhet meg, és mégis!Szegeden sikerült a lehető legostobább módon kifacsarni a törvényeket, és hírt kreálni egy nem létező erőszakból. Aki nem tudná vagy időközben feledésbe merült volna a dolog, annak itt egy link: A hír az OrigónAz csak…..
Csomolungma (törölt) 2009.01.27 20:28:28
Talán kicsit távolinak tűnhet az analógia: A gyerekorvos azt mondta, hogy a gyerek hadd mászkáljon a homokozóban, az udvaron, meg a strandon, és ne ijedjünk meg ha a szájába vesz valamit, vagy esetleg le is nyeli. Biztos lesz, amikor beteg lesz tőle, sőt rosszul is lesz. De eközben nő az ellenéllóképessége, és - szemben az (túl)óvott és (túl)vigyázott gyerekekkel lesz egy egészséges immunrenszere, amely majd felnőttkorban óvja a fertőzések ellen.
Ez az ügy erre emlékeztet: 9 (!!!) évesek megerőszakolnak egy kislányt? Persze... A kukacuk még álmukban is csak reflexesen áll fel... A napközis tanító néninek egy jó nagy pofont (hiperliberálisoknak: pszihológusi konzultációt) kelett volna adni. Abban a korban az az adekvát viselkedés/nevelés. Érteni fogják, hogy nem szabad 'baszósat' játszani. De így csak kiröhögteti magát a tantestület. A gyerek a mostani cécót úgy érti majd, hogy ez valami izgalmas, mert mindnki ezzel foglalkozik. És így pozitív minta lesz.
Végső soron pedig a társadalom gyengíti magát egy ilyen ostoba üggyel.

U.i.:

Feljelentést szeretnék tenni Kovács Pistike ellen a Hágai Nemzetközi Bíróságnál háboús, és emeberiség ellenes bűncselekmények miatt. Nevezett fiatalkorú egy letört faágat a gyerekemre fogta, és először azt mondta 'puff, puff'', majd utána azt hogy: 'meghaltál'. Mindezt számos más gyerekkel megtette. A genocídium így már megvalósult, ezért kérem a T. Bíróságot, hogy a létező legsúlyosabb büntetést szabja ki, a Nürnbergi per ítéleteit szem előtt tartva.
A "további 15 százalék kedvezmény" Hervis-nyelven azt jelenti, hogy "vagy az eredeti kedvezmény vagy a 15 százalék". Hogy ez ellentétben áll a magyar nyelvtannal, illetve a hirdetésük tartalmával? Naná, ez a szép a magyarországi bolti akciókban. Doci füstölög…..
Csomolungma (törölt) 2009.01.26 13:03:55
@doci606:
Tök igazad van: "Bizonyíték kell, nem ígéret."

Menj csak el a Fogy védőkhöz: remélem, igazat adnak. És gondolom nemcsak a kedvezmény miatt teszed, mert ami energiát részánsz erre, az órabérben számolva is többe van...

Hajrá!

Csomolungma (törölt) 2009.01.26 16:15:50
@birdito:

Biztos az én fogalmazó-készülékemben van a hiba: éppen azt akartam mondani, hogy még ha többe kerül is (rövid távon) nyakaskodni, de akkor is fontos fellépni az ilyen hülyék ellen. És ezt, mint gyakorlott panaszkönyv-beíró mondom.

Szóval hajrá Doci!
 Kedves blog-olvasó fiatalság! Ez nem semmi! Két elmebeteg magyar alpin rájder tíz pontos ütközése a K2 Magyar Kupán, miközben a mindentudó katasztrófa-turisták a háttérben megvitatják az eseményeket. Érdemes végignézni, ugyanis aprólékos lassítás található a klip…..
Az amerikai elnökcserére a rezidens Ikea is bevadult, ió érzékkel domesztikálva a hangzatos  politikai lózungokat. A "Change begins at home", illetve az "Embrace Change" jelmondatok háta mögé összeraktak egy lakberendező minisite-ot, melynek segítségével…..
Csomolungma (törölt) 2009.01.21 11:03:12
www.sushirendeles.hu vagy www.sushirendeles.netEljött az ideje, hogy bevezessem a dilemma nevű címkét. Több sushifutár kipróbálása után a fent nevezett cég beválni látszik: a házhoz szállított ételek szinte botrányosan frissek, és hihetetlenül finomak. Az…..
Csomolungma (törölt) 2009.01.12 14:13:52
@LiberAll:
Csak szólok, hogy a becsület, a becstelenség, a lopás meg a többi nem relatív kategória.

Tehát attól hogy a képviselőd lop, mert számla nélkül mutyizik, te még nem leszel becsületes, ha te se kérsz számlát: ugyanúgy lopsz mint ő.
Sőt, még rosszabb is a helyzeted: ha számlaadás/kérés hiánya miatt elkap az APEH, téged elkaszál, a képviselődet meg nem...

Hogy ez nem igazságos??? Nem bizony. De ettől még a tények makacsa dolgok...
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
Csomolungma (törölt) 2009.01.07 15:49:34
@Candy Single: Belülök melléd a kádba...

Amúgy tök igazad van: könnyebb fikázni, mint belegondolni más helyzetébe...