Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Tibi (törölt)

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Ételek, ruhaként 2010.11.23 19:56:00
Ezek a hihetetlen kreatív alkotások Ami Goodheart nevéhez fűződnek. 15-en segítettek be abban, hogy az itt látható "ruhákat" elkészítsék. Több, mint hat óráig tartott a fotózás, de megérte. A képeken látható darabokkal azt fejezik ki, hogy az adott ember épp milyen…..
Nagy Tibi (törölt) 2010.11.24 06:19:15
Valaki nem tudna mondani egy utcai divattal foglalkozó magyar orgánumot mondani? Pl. valami hasonlót ehhez, csak magyarul: thesartorialist.blogspot.com/

(Természetesen a művész úrak/hölgyek ruha installációi is fontosak, de nekem olyan kell, ami a kifutón kívül is megállja a helyét.)
Kétségtelen, hogy az elmúlt évek legnagyobb növekedést mutató pártja a Jobbik Magyarország Mozgalom volt. Igaz, ebbe sokat segítettek a politikai botrányok és a társadalmi elégedetlenkedések is, megtoldva mindezt egy hatalmas magyarság tudattal. Emiatt erőteljesen megosztja a…..
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
Nagy Tibi (törölt) 2010.11.17 19:07:10
@Tóta W. Árpád: A bejegyzés lényegi mondanivalójával egyet értek.

De ha már a jobbikos arcok megjelentek,és szőrszált hasogatnak, jogosan vethetnék fel a kérdést, hogy mit keres az EU "előszobájában" egy kevésbé demokratikus állam? (Vagy legalábbis büntető táborokkal rendelkező állam)
Nem szokásom ok nélkül nácizni, nem esem bele abba hibába, hogy összemossam a FIDESZ-t a szélsőségekkel (sőt, kifejezetten üdvözlöm, hogy mióta kormánypárt lettek és felelősség is van rajtuk, már nem olyan elkenősen állnak a témához, mint régebben). De az igazi nácikat…..
Amikor meghallottam a hírt, hogy valaki hamis diplomával dolgozott a Bajcsy-Zsilinszky kórház intenzív osztályán főnővérként, rögtön az jutott eszembe, hogy na, ezt is biztos valami HR-es vette fel. Szóval most egy kis HR-es ekézés következik (tényleg kicsi).Az a helyzet, hogy…..
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
Nagy Tibi (törölt) 2010.09.17 12:46:06
Michael Knight Címzett ismeretlen 2010.09.15 17:35:00
Egy eltévedt levelet hozott a posta. A feladója Orbán Viktor miniszterelnök, a címzett pedig... Nos, a címzett a Tisztelt Nyugdíjas. A levél tartalmát ezúton nem elemezném - talán megteszik helyettem is kellő alapossággal mások, meg különben is, a másnak szóló levelet nem illik…..
Nagy Tibi (törölt) 2010.09.16 18:18:30
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
Nagy Tibi (törölt) 2010.09.13 22:49:38
@Scaramella va alla guerra:

Az, hogy az egykori SZDSZ köreibe volt néhány lobbista, még nem biztos, hogy az SZDSZ nagyobbik részt liberális értékrendű volt. Inkább elvtelen, ha szavad így fogalmaznom. Nem az a liberalizmus, hogy a olyan törvényeket hozatok, ami nekem kedvez.

A kisebbség védelem....., ha az SZDSZ cigány politikájára gondolsz, akkor azt el kell felejteni.
A cigányságot fel kell emelni az oktatás útján, de arra 20-30 évre meg kell erősíteni a rendőrséget, amíg "létre nem jön" az új cigány generáció és meg kell próbálni valami kétkezű munkát adni nekik.
Buzik....., engem is idegesít egy lánynak öltözött fiú, de ha ő szereti lejáratni a saját szexuális ízlésű társait, felőlem megteheti.

Egyébként a mai liberalizmusnak nincs túl sok mondani valója, hiszen nagyobbik részt megvalósultak a benne lévő gondolatok. De igen, az a jó demokrácia, ahol a kisebbségnek is lehet szava a többség mellet.

Magyarországon nics gazdasági liberalizmus, csak haverok kapitalizmusa (Alans Greenspan szavaival)
Joób Márk írását a Magyar Hírlapból másolom ide a greenr hasábjaira. Rendszerszintű közgazdasági és környezetgazdasági filozofálás már rég volt olvasható amúgy is. Márkkal az Élőláncban ismerkedtem meg, egy remek ember, az Élőlánc tagjaitól megszokottan elmélyült…..
Lássunk tisztán a devizahitelek piacán! A probléma nem a devizahitelek kockázatával volt / van, hanem azzal, hogy a kockázatokra nem hívták fel a pénzintézetek az ügyfeleik figyelmét, és ezeket a kockázatokat mind egytől egyig - kezeletlenül - az ügyfelek nyakába varrták. Ha a…..
Ma Magyarországon a kormánypolitika fékeként és ellensúlyaként a választók, a nemzetközi politikai környezet, valamint a piac működnek. Minden más csak mese habbal. (Fotó: fidesz.hu) Az új kormány első két hónapja a Fidesz kritikusai szerint a jogállam leépítéséről…..
14. Az új identitás Mi az az identitás, amit a Fidesz nyújt nekünk? Le van írva szóról-szóra a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában. Illetve inkább körülírva, pontosan kiolvasni nem hiszem, hogy ki lehetne. A NENYI ugyanis nem politikai nyilatkozat, nem röhejes, és…..
ProgBlog Igazodj? 2010.06.26 16:05:00
 A címül választott vezényszó általában felszólító és nem kérdő módban hangzik el – de mi most vizsgáljuk meg, valóban az igazodás-e az egyetlen előttünk álló lehetőség, az elkövetkezendő évek mindenkire kötelező vezényszava? Ez az igazodáskényszer…..
Feloszlatták a miskolci Fideszt. A párt országos központja nem lacafacázott, hivatalosan "elégedetlenek" voltak a miskolci Fidesz munkájával. Öt ősfideszes esett áldozatul: Szinay Attila (eddigi frakcióvezető) , Lenártek András (miskolci pártelnök), Juga György (a…..
Reágáló Kiürített demokrácia 2010.06.18 03:51:00
A megélhetési és az autodidakta amatőr rettegőknek nincs igazuk, nem diktatúra készül itt.A népképviseleti elv működik: szabad, titkos választás, általános egyenlő választójog, ilyesmik.Tehát semmi gond.A jogokkal élés esélye már más kérdés. Előfordul, hogy közérdekű…..
Nagy Tibi (törölt) 2010.06.20 06:51:27
Gondolom másnak is feltűnt, hogy új parlamentünkben egy olyan párt sincs, amelyik magát liberálisnak nevezné, ahogy programjaikban sincs nyoma olyan elemeknek, amelyek problémáinkat akár csak részben is az állam túlhatalmának tulajdonítanák, s ennek csökkentésével próbálnának…..
Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket. Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha…..