Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kláj

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, engedtessék meg nekem, hogy a szerzőről - a sokak számára ismerősen csengő nevű Gorilláról - ejtsek egy-két szót. A Nagybetűs Élet az internet aranykorában csodált személyiségek közül többel is összeboronált már (ld. ÁSÉS…..
A time lapse videót olyan jó lenne időlapos videónak fordítani, de valójában nem nagyon van rá magyar kifejezés. Mindenesetre most itt egy újabb mozgó képeslap a fővárosról az Astoria egy napját, meg az Árpád híd környékét bemutató klipecskék után. (Tipp: Hundertbasser,…..
Melyik éttermet is ajánlottad a múltkor? Ja, azaz. Mindenképpen evidenciában tartom ezt is, beszélek velük. Drágának kikötése volt, hogy föltétlenül vízparti helyre szeretné szervezni a vacsorát. Lehetőleg Pestre vagy a környékére, messzebb azért gáz lenne elszállásolni a…..
kláj 2011.04.01 13:19:11
Nívó Így írtok ti - kommentek 2010.10.20 07:00:00
Én nagyon szeretem a hozzászólásokat, idegen szóval a kommenteket. Sokszor némelyik komment jobb, mint maga a poszt, de előfordul az ellenkezője is... Most néhány "kedvenc kommenttípust" szeretnék bemutatni, a teljesség igénye nélkül, szubjektíven válogatva.A tévét soha…..
Szia Tibi! Mivel nagy kedvencem a Modoros blog, gondoltam megosztom veled az amatőr zenekarokról gyűjtött tapasztalataimat. Használd egészséggel! Üdv.: nagytoti Amatőr koncertre járni egy életérzés. Van, aki öregkoráig jár kedvenc klubjaiba, és van, akinek nyűg ha az…..
kláj 2011.03.21 12:59:03
Amennyiben valaki az elmúlt tíz évet kísérleti kóma stádiumban élte le, könnyen hiheti, hogy a "raj" 2011-ben is egy madártani fogalmat takar. Szolidáris énemet előtérbe helyezve ennek szellemében folytatom eszmefuttatásomat: a videón szereplő gerle már fióka korában…..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
A demokrácia utolsó bizonyítási lehetőségét kapta Kaliforniában, a bennszülöttek ezekben az órákban saját kezűleg dönthetnek a marihuána legalizációjáról. Holnap reggelre kiderül, lesz-e forradalom a szavazófülkékben, sikerülhet-e erőszak nélkül aláaknázni beteg…..
kláj 2010.11.02 23:48:25
@aril brikha: köszönöm! lusta voltam magam utánanézni:)
kláj 2010.11.02 23:49:57
@Lovag, aki azt mondja: Ni!: heh ;)
szerinted én miért kérdeztem inkább mástól? ;)
Nem tudom mennyire közismertek ezek a bulismsek, nekem újak voltak. Plussz pont aki magára ismer egyben!Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek...Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!! jajaja itt is nagyon fasza a…..
Agyhugykő VÉGE 2009.03.02 20:00:26
Kedves barátaink! Elérkezett az idő hogy lezárjam/uk a blogot. Próbáltuk életben tartani és egy új írót meghívni de mivel ő nem jelentkezett ezért lehúzzuk a rolót. Köszönjük a sok látogatást és hozzászólást mindannyiótoknak! A miértek: - az új munkám miatt nem…..
kláj 2009.03.02 21:56:21
Ha ezt tudom, akkor magammal viszem a rendszeresített agyhugykőtlenítő kétkezes benzinmotoros vállról indítható szívlapátom (ultra edition). Adódott, hogy kedvesemmel töltöttem egy csodálatos hétvégét, csak a végébe fostak bele. Drága fémparipaidomárjaink fostak bele a…..
kláj 2008.12.17 03:18:15
hát nemtom,ha valamiwel kiwan a fa*szod mert ,embertelen g3C1 körülmények közt dolgoztatnak negyven évet,úgy,hogy leszakad a lábad,éjszaka,esőben,jégben,hóban,télen mínusz 20 fokban,úgy,hogy ha csak picit is hibázol,beledögölhetsz egy pillanat alatt,mert ha nem megb452 az áram,akkor jöhet egy "ícé" és miegymás,& földön alszol,meg évente vizsgázhatsz valammi durva újonnan bewezetett szarból,meg igazából ba52ik rád a vasút,meg lenéznek,mert...(a jókurvaany4'D)...csakmert kiváló szakemberek vannak a MÁV-nál,akik tlán többet tesznek a társadalomért,mint a kis féreg piackutató 20éves picsák,egy érettségiwel(v anélkül)..és ez a munka kajakra tömény szopás..szal,aki azt mondja,hogy nem ért egyet a vasutasok sztrájkjával,mert "ők úgyis sokat keresnek,úgyse csinálnak semmit",na azoknak ajánlom, hogy húzzanak le ott 1 évet, és lehet nyelni a ...és nem kell csodálkozni h nekik elég, FŐLEG így h ennyire kib@527ak welük..na mindegy,olvassunk utána,miért is van ez..csak kajak nemértem,h ha walakik nem bírják tovább a csicskítást,miért kell wele tovább g3c1zni..
mert nem mese ám..ebbe meg nem döglik bele senki,mint ha a műtősök sztrájkolnának (akik minimál ugyanannyira szopj4'k,de most m1..)- na az nemépp ugyanaz,de megtehetnék(mármint a strikeot..)..vagyis nem,de ha megtennék,én egyetértenék velük,mert a kib45zás az kibas2ás...marad..legfeljebb busszal megyünk haza,vagy majd kenyérvágóval zaklatjuk azt a fránya agydaganatot...ennyi...

nah nem húzok senkit lefelé szellemileg:D
csak így ez most aktuális,sry:$
cicccc
kláj 2008.12.17 09:41:45