Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyöszi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taddy Blazusiak igazi aranypofa – nem csak a világ legjobb extrém endurósa, de kedves, szerény és humoros is. Mikor először beszéltem vele, már mindenki tudta, hogy állócsillag ő, mégis közvetlen volt: a KTM versenykamion előtt nyugodtan csacsogtunk egy fél órát régi veterán…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Racing Dream Norbi itthon nyert! 2012.05.06 15:35:00
Baromi nehéz írni, tele vagyok érzelemmel. Mit tele, túlcsordultak, könnyekkel küszködő gyerek vagyok. Köszönöm! De kezdjük az elején. A ma reggeli warm up nem volt egy nagy durranás, Norbi kb. azt az időt autózta, amit szombaton. Tűkön ülünk, várjuk a repülő (gördülő)…..
Úgy tűnik, a követési távolságot terepen is be kell tartani. A bütykös gumik által felvert por és az aránylag nagy tempó önmagában is veszélyes lehet. Itt az egyenlethez hozzáadódik az amúgy is nehezen belátható kanyar: az eredmény egy óriási tömegkarambol...
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
Gyöszi 2012.02.06 10:41:41
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
A dögös custom építésének egyik alapfeltétele a formás, léghűtéses blokk. Lehet akárhány hengeres, a klasszikus hűtőbordák látványa sokat dob a motoron. Feltűnt már valakinek, hogy egyre kevesebb a levegős gép, amihez nyúlhatunk? Oké, ott a Harley, de nem mindenkinek jön be,…..
Belsőség Koppány öröksége 2010.12.10 09:59:21
Mindegyiknek más a színe, más a belseje, egészen más piszkálás-mix van benne. Van, amelyiket show-ra építették, akad, amelyikkel versenyeznek, s a kettő közötti átmenet mindenféle fokozata jelen van. De mind Lada és mindet imádják. A legvidámabb autós barakk. Vélemények az…..
Gyöszi 2010.12.11 00:06:48
@vinyi: 21043 lesz az, nekünk is ilyen van egész jó állapotú 1500 kombi. Utolsó csavarig gyári.
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Belladonna Adélka hadoklik 2008.12.10 12:35:22
Nem akartam, de úgy látszik, elkerülhetetlen lesz beszereznem egy új laptopot, a francba is. Most mind reménykedjünk, hogy előbb be tudom szerezni, és Adélka csak utána mondja be végleg az unalmast, dobja be a törölközőt, dobja fel a pacskert, leheli ki a lelkét, szenderül jobb…..