Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cryps

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mennyi van még ezekből? :OÉs amik nekem vannak meg, azok még csak ott sincsenek...Egyébként a honlap tök színvonalas, trailerek is vannak (érdemes belekukkantani)..
cryps 2011.05.30 19:14:29
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
cryps 2010.12.24 09:42:02
Mivel sokan kérték, megosztom veletek a nagy büszkeségemet. Kb 330 körül van, igaz ha nagyon pontos akarnék lenni több volna, mert a gyűjteményeket is 1-nek számoltam. Most mondja meg valaki, hogy nem szebb ez a látvány, mint egy 100-as guriga?Szerencsére hely még van :) ..
cryps 2010.10.22 10:37:00
@thefloorfilla:

Egyik ismerősöm is így csinálja,csak ő kinyomtatja mellé a rendes borítót mind a lemezre és mind a dvd-tokra,tehát neki is ilyen fajta gyűjteménye van "külsőleg",csak ugye másolt filmekkel :)

Mellesleg szép gyűjtemény még nosztalgiázás szempontjából is jó lesz visszagondolni,hogy mennyit spóroltam anno,hogy ezt a filmet megvegyem :D
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
testmódosítás Csak egy toll 2010.08.29 17:55:00
Semmi extra, csak egy toll minimál kivitelezésben. Egy orosz srácnak csináltam, aki túristaként látogatott hazánkba...
cryps 2010.08.29 18:56:01
@Hajdú Péter motorvonat:

aki nem kondizik az nem is ember mi?
cryps 2010.08.29 19:00:19
@Hajdú Péter motorvonat:

De most nem tök mind1 neked ,hogy hogyan néz ki?

Neki így jó azt kész .
cryps 2010.08.30 21:04:48
@leginkább tejből:

szóval ez a másik nickneved amivel regisztráltál ?:D

nekem olyan mind1 ,hogy mész vagy maradsz hidd el :)
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
cryps 2010.08.21 21:06:51
@Dínósbácsi: nem kell okoskodni :)

azt akartam elkerülni ,hogy ne legyen elsőzés :)

téma lezárva :)
cryps 2010.08.16 16:49:18
@Walcott 4 ever:

Az Thompson! méghozzá egy 1923-as.

A Tommy gun a Thomson beceneve :)
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
cryps 2010.08.08 21:04:10
@Valentino: ez a poén tetszett ,támogatom :)
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
cryps 2010.07.20 15:18:39
Nagyon jó! A párbeszédek komolysága 1:1-ben a sorozatból van :D Küldte: Dabaka  ..
cryps 2010.07.17 11:51:36
@SpeeD: azok direkt vannak benne :D

mármint az ilyen isch végződések :D
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
cryps 2010.07.08 18:58:20
@kölyökK2:

rákattintasz a képedre itt az oldalon,bejön 1 oldal ott a neved alatt lesz az indavideós linked ,oda rámész és fenn a képeim fülnél betallózod a képet :)

egyébként ez a 101.hszem :D

ja és most kivételesen bocs az offért :D ne kövezzetek meg érte (:
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
cryps 2010.05.20 10:27:48
@Eltorro: ezt te sem gondoltad komolyan mármint a mondatod első felét :)
Tudtad, hogy a Mortyr németországban betiltott játék? Az köztudott, hogy a németek mindig is már hisztérikusan óvatosak voltak azzal, ami a saját múltjukat illeti, de hogy ezt a nyamvadt játékot betiltották, az most engem is meglepett. Pedig azt hittem, hogy a horogkereszt…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
cryps 2010.03.02 16:15:44
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..