Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raskolnikov88

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Téli tábor 2009 Tömény kúlság 2009.01.20 12:46:47
A Jó Doktor Gonzoval voltam valahol egy pár napig, ezért sajnos eltértem az ütemtervtől. Névsor a kevésbé kúlokról. a TOP 10 hamarosan jelentkezik.Naszóval.11.Csinszka, a gyermekkurva12. Anettka, az Űrlady13. Gyurcsók "meleg már?" István14. Bem apó 15. Mária…..
42. Paksi "sármőr" EndreA magyar Brad Pitt és James Hetfield egy személyben. Kifinomult énektechnikájának köszönhetően magasan kiemelkedik az itthoni rockerek tömegéből. No meg az Ossiannál kevés kúlabb együttest találni. Emellett Endre rettentő intelligens is és mivel…..
43. Kőműves "lúzer" KelemenÁnkúl is the new kúl. Kelcsi minden kötöttpulcsis, sztk-szemüveges, béna hajú hipstert megelőzött évszázadokkal. Kétségtelenül a szerethető lúzer figurájának prototípusa. Nap mint nap egy kurva várat építeni, majd végül befalazni a…..
44. Rákosi "nép barátja" MátyásMatyit az idősebbeknek sem kell bemutatni, kislánytól nagymamáig mindenki csodálja hanyag eleganciáját és daliás termetét.Többet szerepelt a médiában, mint Kannácska és Schobert Norbi együttvéve, kitört az indie-közegből.…..
45. Az egri nőkSzexik, harciasak, trendik, feministák. Kúlok.Hozzájuk képest az összes Egerben tébláboló figura nevetséges: Dobó patetikus, Bornemissza lúzer, Jumurdzsák félszemű, Mekcsey modoros, a szultán japánkodik és a többi és a többi.Egy dologban azonban…..
46. György "metapozícióból beszélsz" PéterElső ránézésre Péter Hannibal Lecter és Picasso kedves, fekete garbós  keveréke. Arisztokratikus eleganciájához még Moog Tonyó stílusa sem mérhető. Emellett megjelenésében van egy pici Darth Vaderes báj is. No de ezek…..
47. Benkő "faszharcos" DánielLant- és gitárművész, hát ez aztán csuda izgalmasnak hangzik. Trubadúrnak öltözve reklámozni a reneszánsz zenét sem éppen kúl. Az égből pottyant pszichedéliát már nem kell letagadni, de azért szégyellje magát minden kúl, aki azt a…..
48: PásztorokAzt senkinek nem kell magyarázni mennyire kúl vörösingesnek lenni. A kis minden lében kanál nemecsek vízbe dobása külön jó pont. Ez mind kevés lenne a kúllistára kerüléshez, azoban einstandolni elmondhatatlanul kúl dolog, ugye? Kizsákmányolni is stílusosan kell,…..
49. Mikes "ősblogger" KelemenKeli szedett szemöldöke és nagyon nem kúl főnöke ellenére is felkerült a listára. Kinek nem nedvesedik át az alsóneműje egy ilyen erotikusan csücsörítő, hetyke bajszú gróf látványától? Vállára omló csodálatos fürtjei természetesek,…..
Téli tábor 2009 Vérbeli kúlság 2008.12.21 08:21:00
Van ugye ez a blog: http://coollisthungary.blog.hu, ami nyilvánvalóan unatkozó exmatulások keze munkája vagy valami hasonló dekadens asztaltársaság poénja. Ne adj isten a szerkesztők a PEP! magazin holdudvarából kerültek ki, akkor viszont az irónia halvány szikrája sem jöhet szóba…..
Téli tábor 2009 Különbségek 2008.12.16 10:49:00
Abban igazán semmi fura nincsen, ha egy budapesti fiatal, aki egykor hangoztatta, hogy ő alter, volt legalább vállig érő haja, ellopta a nagyi asztalterítőjét és a legseggizzasztóbb napon is a nyakába tekerte, a zépés Quimbyt közösségi élményként élte meg... , na szóval ez a…..