Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enewryn

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már rég nem hallottunk a Downey-féle Sherlock Holmes filmek felől, aminek első része 2009-ben jelent meg a mozikban Guy Ritchie rendezésében, amit később 2011-ben követett a folytatás. És azóta nem volt semmi hír afelől, hogy mikor lesz folytatás. Nem is csoda, Downey-t eléggé lefoglalta a vasruha…..
Ciginyom Lány a vonaton 2016.04.21 13:30:14
Paula Hawkins könyvének adaptációjához A lány a vonaton című filmhez megérkezett az első trailer. A könyv nagy siker volt és nem is kellett sok idő ahhoz, hogy filmet készítsenek belőle.  A történetet sokan hasonlították Gillian Flynn Holtodiglan című szintén nagy sikerű könyvéhez. Mindkét írás…..
Ciginyom Újra lőnek a hetek 2016.04.21 00:29:01
John Sturges 1960-ban készült western klasszikusának a Hét mesterlövészének készülőben a remake-je. Igaz, hogy maga a 60-as évekbeli film is már egy feldolgozás volt, még hozzá Akira Kurosawa a Hét szamuráj című története lett átültetve az amerikai vadnyugati környezetbe. Sturges filmje sikert…..
A tavalyi Jurassic World-del kaptunk egy közel tökéletes folytatást Stephen Spielberg dinós hagyatékához és mondhatom,hogy sok rajongó hagyta el elégedetten a mozit (köztük én is). Habár egy dolog igencsak hiányzott ahhoz,hogy a Jurassic World legyen a legjobb dinoszaurusz film a világon, még pedig…..
Ciginyom Professzor X, figyelem! 2016.04.18 14:14:23
Szokásos netes szörfölgetésem közben egy kincsre akadtam és úgy éreztem, mindenképp meg kell osztanom a magyar nagy érdeművel.  Az elmúlt jó pár évben már nem múlhat úgy el egy nyár (vagy is most már sokkal előbb elkezdődik), hogy ne kapjuk néhány szuperhős filmet. Csak idén kapunk vagy öt Marvel…..
Decemberre tervezi a Sony a mozikba behozni a Passangers (Utasok) című filmet Chris Pratt és Jennifer Lawrence főszereplésével.  A film egy romantikus thriller, és a történet szerint egy csapat ember bevállal egy 120 évig tartó utat,hogy megfelelő bolygót találjanak kolonizáció céljából. Ennek a…..
Pár hónappal ezelőtt jött ki a hír, hogy lesz folytatása a Harry Potter történetnek - mert soha nem lehet elég - és kapunk egy nyolcadik részt. De sem nem könyvben, sem nem film formájában. Hanem eredetileg úgy volt, hogy csak Londonban lesz megtekinthető színdarabként. Ami kicsit furán hangozhat,…..
 1. Az ötödik hullám: Rick Yance azonos című könyvéből készült sci-fi adaptáció egy földönkívüli invázióról szól. Az idegenek öt hullámban támadják a Földet. Először megfosztják az embereket az energiától, lerombolják a városokat, járvány tör ki, a negyedik hullámmal támadásba lendülnek. És közeleg…..
Ciginyom Elmék harca 2014.01.13 16:51:55
A Sherlock harmadik évadzáró epizódjáról Most vagy az én ingerküszöböm ilyen nagyon alacsony, vagy a Sherlock harmadik évadának záró epizódja tényleg nagyon király volt. Féltem tőle, ugyanakkor nagyon vártam is. Éreztem, hogy erre a részre tartogatják a nagy durranást. Nem…..
Ciginyom Stephen King is ezt nézi! 2014.01.12 11:46:52
Az American Horror Story első évadáról Szereted a horrort, de nem vagy megelégedve a filmipar mostani felhozatalával? Szeretnéd, ha valami igazán beteg élményben lenne részed, de az Evil Dead megakad a torkodon, viszont az Odaát már enyhén szólva is gáz? Van megoldás! And the…..
Ciginyom Time Lord Timelines 2014.01.11 21:35:17
Doctor Who rajongók figyelem egy kis érdekesség! Lelkes fanok segítségével készült ez az infografika, ahol megnézhetjük, hogy hogyan utazgattak kedvenc doktoraink az időben. Nem csak ez látszik a grafikán, hanem különböző statisztikai adatokat is feltüntettek a készítők,…..
Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnom, hogy ki is az a Harry Potter és mi minden történt vele. Az viszont lehetséges, hogy kevesebben tudják, hogy a "Kis Túlélő" története nem ért véget a hetedik könyv befejeztével (sem a nyolcadik film végével...). És itt most nem J. K. Rowling…..