Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blokkos

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Orbán Viktor szerencséje 2011.03.09 09:39:00
Nagy szerencséje van Orbán Viktornak azzal, hogy a magyar átlagdolgozó nem szokott akadémiai elemzéseket olvasgatni! Mert ha szokna, akkor közel minden második magyar dolgozó leírva és objektív adatokkal alátámasztva is megtalálná azt, amit az idei évre eső első fizetésnél…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
Moszkvai ingatlanmutyi: klasszikus sötét privatizációs történet, oroszok, Veres, Gyurcsány. Óriási lehetőség, de nagy veszély a Fidesznek. A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség ügyében minden megvan ahhoz, hogy a kétezres évek legnagyobb politikai korrupciós sztorijává…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
blokkos 2011.01.03 23:07:27
@antimason:
a karaván általában tevékből áll.
Tevék pedig csak egy másik földrészen honosak és nem Európában. Te csak haladj a karavánoddal, mi szeretnénk Európában kutyagolni.
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
blokkos 2010.12.27 14:46:43
@dzsugasvili:
Jelenlegi helyzetünkben ez utópia. Normális párt nincs.
Mi, akik kívül vagyunk, mi az "Isten adta nép" lennénk, de mi olyan barmok vagyunk, hogy "felhatalmazunk" helyettünk valakiket, akik azt gondolják , ezzel mindent lehet. Hát NEM! Még mindig azt hiszem, ők vannak miértünk, és nem fordítva.
   Most, hogy a dolog aktuálpolitikai tartalma lecsengett, érdemes szakmai szempontból elemezni, mi történt a Parlamentben Schiffer András december 12-i beszéde alatt. Azoknak, akik pártszimpátiájuk alapján hajlamosak megítélni a dolgokat, javaslom, vegyék le a hangot. A…..
Orbán Viktor alacsony, aminek Magyarország hasznát vehetné: ha valaki, hát ő megtanulhatta volna áltsuliban, hogy nagyobba belekötni más támogatása nélkül öngyilkos hülyeség. Mégis úgy tűnik, nem maradtak emlékei gyerekkorából.Európa hülyegyereke lettünk. A…..
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..
Szokták Orbán Viktort Putyinhoz hasonlítani. Lukasenkóhoz talán azért nem, mert nem olyan ismert Magyarországon, mi is van ott Fehéroroszországban. És Lukasenko kicsit szélsőségesebb példa is egyben. De nem annyira szélsőséges, hogy ne lennének Fehéroroszországban…..
blokkos 2010.12.20 18:21:41
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
blokkos 2010.12.19 22:13:42
@tölgyes: Ettől még a FIdesz seggnyalója!
blokkos 2010.12.19 22:39:28
@tölgyes: Tudok! Önre is! Bár környezetünkben az ennyi ésszel bírókat inkább tegezni szoktuk...:)
Kettős Mérce A sajtó ostroma 2010.12.19 17:33:00
 A közmédiumok megszállása már-már hagyomány Magyarországon. Biztos emlékszik még mindenki a médiaháborúra - a rendszerváltás korából- tenném hozzá az időhatározót, ha nem látnánk, hogy ez a harc a mai napig nem ért véget. Sőt frontvonalai kiszélesedtek és…..
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
blokkos 2010.12.17 22:54:02
Alig hozta létre a Honvédelmi Minisztérium a tartalékos rendszert, az első kilencvenkét önkéntes katona már le is tette az esküt Tatán. A HM boszorkányos ügyességű sajtósa erről az eseményről a következő tájképet tette közzé (kattintástól megnő):   A képen…..
blokkos 2010.12.17 22:46:59
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
blokkos 2010.12.17 22:42:03
Michael Knight Cinizmus a köbön 2010.12.12 09:43:00
Orbán Viktor - már persze ha van mersze - ne a nyugdíjasoknak írjon levelet a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán. Ha van elég vér a pucájában, írjon inkább levelet az aktívan dolgozó és járulékfizető magán-nyugdíjpénztári tagoknak, és az ő…..
Orbán Viktátor levelet írt a nyugdíjasoknak. Hogy mi?! A nyugdíjasoknak?! Miért pont nekik?! Nem a magánnyugdíj-pénztártagoknak írt?! Nem elírás?!Nem kérem, nem csalás, nem ámítás, nem elírás, tényleg a nyugdíjasoknak írt (legalábbis nekik is). Azaz mégiscsak csalás, és…..
blokkos 2010.12.12 11:24:56
@kicsijuti:
Viktor egy birka!
blokkos 2010.12.12 11:25:57
@kicsijuti:
Sőt, vezérürü! Sok bégető birkával a nyájban!
De remélem a farkas már közeleg!
Gulyásdemokrácia Bóvli plusz egy 2010.12.06 17:43:15
Ilyen besorolású mától Magyarország. Köszi. De nem is ez az igazán csúnya, hanem az egész dupla leminősítésnek a kormányzati tálalása. Persze nem ért senkit meglepetésként, hogy így fogadták. Na de akkor is.Mert nem, persze, baj az soha nincsen. Megmondta Navracsics is reggel a…..
blokkos 2010.12.06 23:00:47
@fetyisob:
Ez nem vicc! Ez az ország egyik szégyene. A többi vagy már van, vagy lesz a FIDESZ által.
Ez egy birka ország, bégető néppel, mert mindezt kussban hagyjuk!
 Matolcsy György kókler. Stop. Vásári majom, pojáca. Stop. A kvadratikusan növő determinációjával és az exponenciálisan növekvő lehetőségeivel együtt. Stop. Seggberúgni azonnal, Orbán Krisztiánt kinevezni. Stop. Anikót is csókoltatom, meggyesmákos pite, vesés hurka…..
blokkos 2010.12.06 19:08:04
@IgazMagyar:
Csak Matolcsy?! MIND!
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..
Kocsmai verekedésben vesztette életét Moldova György (†76) író. A tragikus kimenetelű esetet - egy jómunkásember sallangmentes tömörségével - így mesélte el egy szemtanú:„Törzshelyünkön, a Vörös Öregben sakkoztunk és fröccsöztünk, amikor bejött három ötvenes…..
blokkos 2010.11.15 21:42:44
Nehéz manapság dicsérni a Fidesz-kormány politikáját. Annál fontosabb, hogy megtegyük, ha van miért. Magyarország ugyanis nemhogy nem lett az újfasizmus fellegvára, és kormánya nemhogy nem kapaszkodott össze a radikálisokkal, de ütemesen folyik a szélsőjobb…..
blokkos 2010.11.14 22:08:52
"a Fidesz minden egyébben kiábrándító teljesítményt nyújt"
A Gárda kérdésben is.
Történik, hogy 6 roma származású munkavállaló (nem tévedés, dolgozni mentek, bejelentett járulék fozető munkahelyről) Kétpó nevű falun keresztül, Mezőtúr irányába.(JNSZ Megye)
A falu közepén lévő boltnál megálltak, 2010. november 12-én kb. 9.00 óra körül, hogy a napi étkezésükhöz kenyeret vegyenek.
A boltnál ismeretlen férfi megszólította őket: Mit kerestek itt?
Közölték, hogy kenyeret keresnek, a szó átvitt és való értelmében is.
Az úr erre: Nektek itt nincs kenyér! Takarodjatok, mert hívom a rendőrt és a gárdát!
A brigád vezetője kikérte magának, rasszismusra hivatkozott, kérdezte, hol van itt a Polgármesteri Hivatal, panaszt tesz a polgármesternél.
Válasz: ÉN VAGYOK A POLGÁRMESTER!
Nyomatékul mégegyszer távoozásra szólította fel a brigádot, és félelem keltés, vagy egyéb célokból feljegyezte a gépkocsi rendszámát.
Jelzem, a boltban volt kenyér, közölték, nem eladó, mert feliratkozott vásárlóknak van félretéve.
Nem hittem el a brigád panaszos felháborodását, ezért én is betértem a boltba délután fél kettő körül.
A bolti eladó, aki az ominózus időpontban már szolgálatban volt, közölte, hogy a "Pista valóban felírta a rendszámot, látta a szóvltást, de nem tudja miről volt szó".
Történik ez a FIDESZ gárdához fűződő viszonya mellett,amikor Kétpó jelenlegi polgármestere a FIDESZ jelöltjeként egzisztál.
Történik ez akkor, amikor a polgármester úr(?) a kampányban azt hirdette:"Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében!"
Polgármester úr(?)! Legyen ezzel Boldog, de nagyon szégyellje magát!
Sárdobáló A kormány hazudott 2010.11.12 07:00:00
Idézni csak klasszikusoktól érdemes. A címben idézett mondatot Orbán Viktor mondta 1990-ben, amikor az Antall-kormány által eltitkolt benzináremelés a taxisblokádhoz vezetett. Mivel fiatalkori önmagunkkal csak Karinthy-novellákban szokás találkozni, ezért kénytelenek vagyunk mi…..
Nincs mese, most már tényleg megérkezett, menthetetlenül és visszavonhatatlanul a radikális adócsökkentés kormánya!Nyolc tized százalék... "Eszement, felfoghatatlan" adócsökkentés ez. Persze van aki jól jár, de én abban a cseppet sem kiváltságos helyzetben vagyok…..