Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apa19

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két erdélyi sikerrel visszajöttünk a versenybe, nyilatkozta a dupla Brassó-verés után Baróti Zsolt UTE-edző. A Ferencváros pillanatnyilag második a tabellán, rég álltak ilyen jól a zöld-fehérek. Ha így folytatja, különleges rekordokat dönthet Fisera, a Dab.Docler cseh…..
apa19 2009.09.28 14:51:42
@vaze: Ha Fisera ennyire levette, hogy taktikailag szívatják, akkor tényleg nem egy észlény, sikerült is megszívatnia Fodornak. Az, hogy valaki nem bunyózik, mert fegyelmezett, egyáltalán nem teszi örök időkre nevetségessé.
A tuniszi IIHF-kongresszuson elkészítették és elfogadták a jövő évi divízió 1-es vb ljubljanai csoportjának időbeosztását. Az április közepén szombattól péntekig tartó vb-n Dél-Koreával kezdünk, Szlovéniával zárunk. Megírjuk a válogatott egész éves tervét. Az MJSZ…..
apa19 2009.09.24 14:12:51
@Raon: Most lemérhető lesz a hoki népszerűségének a növekedése. 2 éve a Ljubljanai VB-n a Szlovén - Magyar meccsen talán 50 magyar szurkoló volt kint. (ugyanott a Magyar - Japánon talán 20).
apa19 2009.09.25 15:55:53
@alvering: Hát akkor legalább 10-en ültünk a szlovén táborban, mert mi is kb 5-en voltunk. Hacsak nem együtt voltunk kinnt:)
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
apa19 2009.06.11 15:55:28
Folytatódik a fiatalok bajnoki küzdelmeiben az elmúlt években tapasztalható gyarapodás, a 2009-10-es szezonban sokkal több csapat indul. Lezárultak a nevezési határidők, rögzítették korosztályonként az indulók számát és a feltételeket. Szilágyi Attila, az MJSZ…..
apa19 2009.06.05 13:43:16
@gabute:
Teljesen igazad van, nagyon örömteli, hogy ennyi csapat, ennyi utánpótlás játékos vesz részt a jövő évi bajnokságokban.
Ami számomra még ötletesebb felvetésnek tünik a leveledben az -bár te :) gondolom félig humorosnak szántad-, hogy első és másod osztályú bajnokságot kellene kiírni a népesebb bajnokságokban. Ez lenne minden résztvevő csapat érdeke. Sokkal szinvonalasabb meccseket játszanának az erő szerint rangsorolt csapatok, sokkal látványosabban fejlődnének a gyerekek, és nem lennének 20-on felüli különbségű gyözelmek-vereségek.
Tudom ez nagyobb szervezést, több pénzt igényelne a szövetség és a csapatok esetében, viszont a bajnokságok színvonala és -mégegyszer- a gyerekek fejlődése többszörösen viszafizezné ezt.
Az Alba Volán játékosai délelőtt találkoztak a pályánál, hogy búcsút vegyenek a hajnalban elhunyt Ocskay Gábortól, írja a klub hivatalos honlapja. A pálya zarándokhellyé változott, a szurkolók mécseseket gyújtottak, együtt gyászolják az elhunyt játékost. Többen is…..
A végéhez közeledik a 15-16 évesek küzdelme is. Csütörtökön indul a csata az aranyért , amely az egyik résztvevő két győztes mérkőzéséig tart. Ma lépnek pályára a bronzra pályázó csapatok is, akik egy találkozón el is döntik a harmadik hely sorsát.A serdülő…..
apa19 2009.03.19 14:39:04
@hokiati:
Sőt, átnézve a rájátszás mérkőzéseinek jegyzőkönyveit nagy valószínüséggel kijelenthtő, hogy az "igazolt" két debreceni játékos nélkül a Stars nem lenne döntős.....
Ez tényleg nem a nevelésről szól....
A jégkorong-játékvezetők hivatalos honlapja ad tájékoztatást arról, hogy Kovács Béla, a korábbi elnök távozása után hónapokig üres posztot betöltötték. Árkovics kinevezése öt évre szól. Az MJSZ honlapja interjút közölt az új főnökkel. Ebből Kiderül, hogy Árkovics…..
apa19 2009.01.27 14:04:56
@hokimoki: Azt kérded hol az utánpótlás? Azt azért vegyük észre, hogy Gebei és Nagy Attila is bekerült az elnökségbe. Ez mindenképp komoly vérfrissítés.
apa19 2009.01.27 14:23:54
@hokimoki: Én remélem, hogy igen, idézet Árko-tól: "S ezután sem lesz egyszemélyes show a JT irányítása, továbbra is együtt, az elnökséggel közösen dolgozunk"
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Harmadszor is legyőzte Székesfehérváron az Alba Volán az EBEL-listavezető Klagenfurtot. Énekes Lajos edző elmondja, milyen játékot kértek a csapattól, amit jó százalékban viszont is láttak, ellenben lehet még ezen javítani bőven."A találkozót négy sorral kezdtük, a…..
apa19 2008.12.31 15:50:04
Az Erste Bank Eishockey Liga a 2009/2010-es szezontól kezdődően újításokat vezet be a játékosok pontértékének számításánál, erről döntött a hét végi elnökségi ülés. A 22 fős keretre megállapított maximális pontérték 60 marad. Annak érdekében, hogy az…..