Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calebros

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 6 és 9 óra között nem lenne érvényes a nyugdíjasok kedvezménye és a 65 év felettiek teljesen ingyenes közlekedése Budapesten, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tegnap nyilvánosságra hozott javaslata szerint. A tanítás és a munkakezdés…..
Calebros 2012.02.22 14:55:07
Egy egyszerűbb játék kerül most "terítékre", a Super Samurai Sweeper. Főhősünk egy névtelen távol-keleti kardmester, akinek életcélja a környékbeli tartományok Daimyo-inak (hűbérúr?) levadászása. Mindezt egy aknakereső szerű táblán teheted meg vele (a Minesweeper-ből jött…..
Azt hiszem sikerült megtalálnom minden idők legjobb kalóz tematikájú flashjátékát a Frantic Frigates személyében. A játékot készítő Berserk Studios amúgy is havonta megörvendeztet valami remekművel (gyakran viking / kalóz / egyéb beteg örjöngő témában), most is sikerült…..
Flashjáték kategóriában szerencsére néhanapján komplexebb remekművek is meg tudnak jelenni, hiába van elárasztva a piac(?) minőségtelenebbnél minőségtelenebb tetris és bubble shooter klónokkal. Néhány ember még ebben a fejlett civilizációban is szeretné megtornáztatni az…..
Egy újabb tower defense típusú játékhoz volt szerencsém a napokban. Ez a stílus tipikusan csak flashjáték köntösben tetszik, annó egy warcraft 3 bonus pályán találkoztam vele, ott csak az újdonság ereje vett rá hogy végigcsináljam. Azonban netes játéknak tökéletes. Ezt…..
Nem tagadom, rajongok a különböző debil állatokat még debilebb okokból reptetős flashekért. Ilyenek a Learn to Fly sorozat, a Toss the turtle, sőt még pár amiket már lusta voltam kikeresni a postlistából. A friss idiótaság főszereplője meglepő módon Chuck, a bárány, aki retteg…..
Üdv néked kedves Olvasó !  Hát ez is elérkezett és már el is múlt. A várva-várt esemény a Games Day Budapest 2011  rendezvény. Azt hiszem az olvasók legtöbbjének nem kell bemutatni a rendezvényt, ami a hazai figurás játékok éves nagy találkozója. Azt kell mondjam az idei…..
Ez megint nem én vagyok, hanem Cal, aki volt kedves és Sonniához is küldött egy használati útmutatót. Hát akkor hajrá, read the f.cking manual!  Sonnia Criid Tactica A rendet mindenhol fent kell tartani ugyebár. A Guild nélkül Malifaux polgárai nem éreznék magukat…..
Calebros 2011.11.29 09:54:29
@Tartótiszt: tineye-t használtam, 1 kattintás volt megtalálni, de psszt :P

(tineye.com)
Tisztelt Hölgyek és Urak! Másodszor is nekifutunk: indul az újabb Malifaux liga! Ünnepelj Malifaux-ban! Időpont: A liga november 14-től december 31-ig tart kéthetes fordulókban, plusz egy egyhetessel, mert akkor lesz egy budapesti verseny december 17-én.   Helyszínek: Cantina Klub…..
Kedves Népek!Végéhez közeledik a remekül zakatoló őszi WM/H liga, és ennek apropóján rögtön indítanánk is egy hasonlót Malifaux-témában - a végén valami jóféle egynapos versennyel. Nincs semmi készre főzve a szabályokkal, lebonyolítással kapcsolatban, ezért üdvös lenne,…..
Calebros 2011.11.03 10:44:48
@Tantótiszt: Ez pl szerintem jó példa rá, és eléggé más mint a normál pontozásos liga:
wyrd-games.net/forum/showthread.php?t=25550&highlight=league

@Hoppábaszki: Attól hogy Perdita avatarja nem lett hűdetáp, attól még jó a book3 :P (És a Guild összes uj egysége **** jó, kivétel a latigo pistolero. Hát igen.

Best regards:
A frequent Guild player)
Mivel Hamelin egyre több külföldi, nemzetközi és hazai megmérettetésen tűnik fel a listák élén, úgy gondoltam, jól jöhet egy kis taktikai értekezlet azoknak, akik készek felvenni a kesztyűt Malifaux aktuális közvélekedés szerinti omfgbr0k3n kategóriájú mesterével. Kezdjük…..
Neked is volt már csőd szélén a céged, és szeretted volna megmenteni? Ebben az elgondolkodtató platformer játékban most megteheted, és csak maximum 10 percet vesz majd el az életedből. Sajnos akármit írnék a játékról, az elrontaná az élményt, így rövid leszek. Az introt és…..
Szerepjátékot rég találtam a neten (mármint játszhatót, és nem legyél egy napig szupersztár témájút...), de most sikerült, hála az előző swords & potions tesztnek (ugyan azok a készítők, hasonlóan igényes kivitelezés, és ugyan az a sittes tokensistem :P). Már fél…..
A legtöbb szerepjátékot játszva nem tűnik fel senkinek, hogy néhány szerencsétlen ember dolgozik a városban, nem mindenki kardokkal hadonászik és közben zöld bőrű ragyás hobókat döf le a közeli barlangban. A kalandoroknak ugyanis eszméletlen sok dologra van szükségük, és…..
Üdvözletem !  Mint ahogyan a korábbi posztokból kiderült, valami nagy(obb) dolog készül a Manufactura műhelyében. Nos , örömmel jelenthetem elkészült a mű. Ez pedig nem más mint egy Display Base Dr MCM-nak és hűséges csapatának. Aki nem tudná MCM a Malifaux nevezetű játék…..
Calebros 2011.09.10 10:42:13
Nagy örömömre szolgál egy új rabsz kollégát bemutatni a Geistwaldon: Cal egy nem éppen rövid, viszont hosszú kezelési útmutatót készített Collette-ről és csinos kompániájáról. Fogadjátok szeretettel, ne dobáljátok palackokkal, satöbbi, satöbbi!   Colette tactica…..
Már megint játszom kicsit Feed us 2011.09.02 12:07:35
Akartál már te is piranha lenni és lezabálni a szerencsétlen csónakázó túristákról a húst, majd meginni a vérüket? Na ugye. Minden normális valamire való ember ki akarja ezt próbálni, nyilvánvaló. Sajnos azonban a kelleténél kevesebb foggal és uszonnyal rendelkezünk, de itt a…..
A bloghoz hasonlóan a repülni vágyó pingvinarc is feltámadt hamvaiból. Az első részhez hasonlóan (Előző rész tesztje ) újra az internet húzza fel röpképtelen barátunk agyát, így újra elindul bebizonyítani, hogy képes repülni. Bekötött fejjel és egy infúziós álványt maga…..
Tisztelt Hölgyek és Urak! A nagy sikerű WM/H liga után újabb lehetőség adódik szabadidőtök mértéktelen elherdálására. Ezennel kiírásra kerül vala részirül Magyarország első (éppen ezért legjobb) Malifaux-ligája! Rossz dolgok jönnek Időpont: A liga március 28-tól…..