Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tnz

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kellemes nyári napon négy rokonszenves ausztrál diák meglóg a suliból, bedobják a szörfdeszkát meg a gitárt Rudi kék VW-buszába, és a tanórákon ücsörgés unalma helyett az utazás kalandos szabadságát választják. Rokonszenves kölykök, afféle értelmiségi családból…..
Robogó Robogó a halálkatlanban 2012.02.13 14:15:00
Van egy csóka, Ian Usher, aki kitalálta, hogy mindenét eladja az e-bayen és megvalósítja belőle kissé agyaroggyant céljait, amiben autózúzástól kezdve sok minden volt, konkrétan 100 cél 100 hét alatt. Mindez azért érdekes, mert volt benne robogós művelet is, amiben egy másik nem…..
Jajj,de csúnya! Dögös RÖtös 2011.09.11 12:31:35
Nem Ton küldte ezt a szép gyártmányt, egyszerűen fantasztikusra sikeredett.Szuperhosszú popsi, szép kidolgozással.Kéne vagy sem?..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
Félrefordítások Zene szemeinknek 2009.09.20 11:00:00
Nosztalgikus hangulatban voltam és a gépemen turkálgattam a régi file-ok között, amikor erre a kis drágakőre leletem. Eddig csak amolyan urban legend szinten ment itt a régen lefordították a számcímeket magyarra történet, de íme a bizonyíték. Úgy érzem, elégtételt kaptam…..
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..
tnz 2009.09.16 12:46:53
@Mongoose: Nekem is csepp-Kadettben volt az első autós élményem... Nagyon jól sikerült, a "csaj" azóta a feleségem. Ennek már kb. 12 éve. :-)
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Belsőség A létminimum VW-módra 2009.06.23 01:11:33
  Elég három henger és hetven lóerő? Elég négy méter és egy kisautó karosszéria? Ne arcoskodjunk, válság van.  Vélemények az azonos című írásunkról...
tnz 2009.06.23 16:19:55
@gabor.gabor: Csak azt a 92 lóerőt 8000 1/min-nél adja le. A fabia motorja 6000-nél már leszabályoz. A lóerő az marketing adat. Mennyi a Suzuki nyomatéka?
Belsőség Félistenekben hiszünk 2009.05.14 13:51:00
Többek között ez is olvasható a tipikus amerikai kisáruszállító oldalán. Elgondolkodtató szlogen, különösen ha jól megfigyeljük a kicsit átdolgozott címert is. Valaki(k)nek nem kevés munkájába került, hogy így nézzen ki, nevezhetjük bátran művészetnek is, manapság pláne,…..
tnz 2009.05.14 14:51:06
@anaqer: Szerintem kevesebb. De az alávalóbb az tényleg marhaság. :-)
Elbúcsúzunk Talmácsitól? Korábbi világbajnokunk és menedzsmentje szerződést bontott Jorge Martínezzel – a két évre szóló megállapodást megoldhatatlan gondokra hivatkozva szakították meg. Le Mans-ban biztosan nem látjuk Gábort, az elmérgesedett vita miatt hoppon maradnak a…..
Belsőség Látni, látszani 2009.05.08 14:14:00
Mit tehet az ember, ha idősödik, már a rokkantmatrica is szükségessé vált, egyébként meg fóbiája van a forgalomtól, paranoiásan retteg attól, hogy belemennek az autójába, ráadásul a Merkur egy olyan koszszürke Samarával áldotta meg, ami annyira beleolvad a szintén koszszürke…..
tnz 2009.05.08 14:32:51
@lack: Köszönjük a hozzászólást. Most biztos nagyon elégedett vagy. :-)
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
... pénzből kevés, pofonból sok. És látogatóból? A tények makacs dolgok, nem engednek, ott vannak és közölnek, leírnak, elborzasztanak vagy örömöt hoznak. Majdnem, mint a szaporafosás. Mi pedig fostunk, szavakat, mondatokat, gondolatokat. Formáltuk magunkat, kicsit tán nőttünk…..
tnz 2009.04.28 16:27:51
Már a cseheknél is bevezették a Dacia haszongépjárműveket, a helyi sajtónak pedig a hazaihoz hasonló, vicces-melós sajtótájékoztatót szerveztek. A munkatábor-jelleget ez a kiszivárgott kémfotó is erősíti, amelyről több következtetést is levonhatunk:1 - A fényképezőgépeket…..
Teljesen mást kerestem, de valahogy kidobta a kereső. Holden Commodore? Az meg mi a franc? Szeretem a régi típusok falnakszaladós töréstesztjeit nézni. Szó nincs Euro NCAP-ról, félátfedéses, deformálódó akadályos, steril rombolásról. Ahogy légzsákról, övfeszítőről és…..
Belsőség Mit kaptál? 2008.12.15 15:02:00
Gyerekkorunkban izgatottan súgtunk össze karácsonykor: „na és te mit kaptál?” A kamionos szülő gyermekét már azelőtt irigyeltük és utáltuk, mielőtt kinyitotta a száját, a félárva barátunkat meg már akkor sajnáltuk, amikor örökölt kabátjában kijött a jégre…..