Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erogén zónapörkölt

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs nálam mérőszalag, de a képekkel együtt Tamás pályázhat az év leghosszabb posztja címre. Nem is nagyon jellemző, hogy parkolásos történeteket mostanában kipakolgatunk a blogra, mert utána százval jönnek a teljesen mindennapos fotók és eldugítanák a levelesládánkat, ha…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
erogén zónapörkölt 2009.07.13 20:23:41
@Tóta W. Árpád:

Ennél azért több bevált recept van arra, hogy mivel lehet ebben a lángossal körülvett kis hazában nyerni.
Lehetett gyűlölködéssel, ami Ron Werber kopirájtja volt, és nagyon bejött.
És lehet most 10% felett a parlamentbe bejutni a "menjeteka jókurvaanyátokbamár"-projekttel amivel a Jobbik próbálkozik. Őket lehet persze nácinak nevezni, de ez egy olyan mellékvonal, amint az erdei kisvonat sem megy el.
A köménymag által meghirdetett nagytakarítás pedig - mert bizony, nem a liberalizmus ömlött a fecskendőből waze - csak paraszthajszállal maradt le a nyugodtan alvó erőtől 90-ben. Azóta viszont mást sem tettek, mint az exkomcsik testnyílásait csókolgatták keményen. A koncban lévő csontért.
Na, azt kéne kikutatni, hogy akik eddig rájuk szavaztak, azok több kovácspitit akartak-e, vagy valami mást. Ha ezt nem sikerül kiazsúrozni, mint a (legalább!) két bubit a pókerben, még mindig el lehet menni vendégnek a hetihetesbe.
Nyugodjanak békében!
w Játék határok nélkül 2009.06.29 07:30:00
1983-ban, hatévesen léptem át a nyugati határt először, Stuttgart irányában. Ebben akkor nem az volt a stressz, hogy a repülőjegyet elő kell jegyezni, meg összepakolni egy hátizsákot. Eleve kvóta volt az utazásra, mégpedig fejenként és háromévente egy alkalom. A szocialista…..
Kemény nap volt csütörtökön, először Farrah Fawcett, aztán Michael Jackson ment el, pénteken már arról cikkeztek a külföldi lapok, hogy ki nem halt meg: volt hír például arról, hogy Jeff Goldblum még köztünk van, aztán meg arról, hogy Harrison Ford igenis él. Jacko…..
erogén zónapörkölt 2009.06.28 00:43:13
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
erogén zónapörkölt 2009.05.27 16:35:45
Igaz, hogy a fórumra már betettem, de láthasd te is:

Egy ország mondja: kettőspont.
Itt kezdődik bazmeg!
Innentől kezdve pedig lehet nejlonzacskóval a fejünkön, egy pártatlanságot jelképező szimulátorban ülve hülyeségeket irogatni, miközben Csubakkának öltözve folyton nekivezetjük az űrhajót az összes, árpádsávos sziklafalnak. Momentán ugyanis, a permanens aggódás mellé, fel tudunk mutatni egy hibahatáron belüli, nagyjából egy százalékot. A huszonkétezer milliárdos államadóssággal, meg a tíz százalékot meghaladó munkanélküliséggel együtt. Méghozzá nem kis büszkeséggel. Miközben mindig akad valaki, aki bemond a Richter skálán hatos erősségűnek értékelhető baromságot. Az illető lehet egy érettségivel épp csak rendelkező Nyakó, Lendvai Ildikó, egy belvárosi kacsintógépben ülve, vagy Kóka, akit – egy apróbb csalással ugyan – csaknem megválasztottak a Több Kovácspistit párt elnökének
Mellesleg, ki is állította azt jóbarát, hogy a buzik, meg a füvezők például két, diszjunkt halmaz? Fogadunk egy spangliba, hogy a kettő között van akkora átfedés, mint az anyatermészet rosszvoltából kiábrándító arcberendezéssel rendelkezők, és a napi rendszerességgel rejszolók halmaza esetében? Most jelezném továbbá, hogy a kábszer aktuálisan be van tiltva, buzinak lenni viszont nem tilos, ámde nem is követendő dolog. Aki tehát azzal riogat, hogy a füvezőket meg fogják fingatni jövőre is, az éppúgy nyitott kapukat dönget, mint a hétfői, nemschengeni utasok Ferihegy kettőn.
De az, hogy az agresszív köcsögöket kevesen szeretik, egy akkora igazság, hogy kamionon lehetne körbehordani a büszke melegség napján. Persze csak akkor, ha ötvenegész-egytized, számottevő, magyar szellemóriásnak ettől nem indul el a nyálelválasztása. Mert akkor sáskajárás lesz Egyiptomban, az Úr bárányhimlővel sújtja az elsőszülötteket, Hugo Boss öltönytépő napot hirdetnek Brüsszelben, és a Kisalföldön barna eső esik.
Meg a forint.
A választásokkal viszont az a szomorú helyzet, hogy az nyeri meg őket, aki egyetlen szavazattal többet szerez a másiknál. Ha meg pont mégegyszer annyit szerez, azt hívják kétharmados győzelemnek. Ez akkor is érvényes statisztikailag, hogyha olyanok, akik az egész eddigi életüket szellemi félárnyékban élték le, minden hajnalban kétszer arra riadnak fel, hogy a Magyar Gárda titokban megszerezte a munkásőrség által korábban leadott vattakabátokat, és heves tiltakozásuk jeléül reggelre kelve, talpig esernyőbe öltöznek.
Ugyanez a helyzet, ha valamilyen okból, a jövő héttől kötelezően bevezetnék az ebzárlatot a Jászai Mari tér és a Vizafogó között, és ez aggodalmat váltana ki a tacskótenyésztők körében.
A választók kétharmada ugyanis nem azért nem ment el Pécsett, hitet tenni Szili Katalin városfalvédő programja mellett, mert a sufniban egész nap keretet gyalult egy Bajnai poszternek, hanem azért, mert amióta Ferenc testvér elmondta emlékezetes nagymonológját a lipótmezei önképzőkör rendezésében, azzal a szöveggel, hogy itt bőrösvirsliből lesz a kerítés, legfeljebb már csak Kőbánya-alsón lehet megetetni a potenciális szavazóbázis négyegész-hattized százalékát. De őket is csak a későig nyitva tartó kocsmákban, a nyolcadik kör nagyfröccs után.
Abban viszont értelmiségi egyetértés van, hogy nem kell vérhabos szájjal öklöt rázni képzelt léckerítések felett, mert az szakorvosilag ellenjavallt.
 Izgalmas filmet vetített tegnap este a Duna Televízió. Izgalmas volt, mint egy kémtörténet. Merthogy az is volt. Rimner Gábor története. Rimnert 1973-ban szervezte be az amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökség, 81-ben tartóztatták le, 12 évi börtönre ítélték, 90 tavaszán…..
erogén zónapörkölt 2009.05.19 23:44:07
@ketyosz:
Nem vagy te mocskos, csak egyszerű!
Helyezd el Kivágónét gondolatban az SS-ben, vagy a Gestapóban, Rimnert pedig egyszerű zsidóként engedd kijönni Auschwitzban a kéményen! És mindjárt nem leszel akkora hazafia egy ocsmány rendszernek.
Na, ennyi!
erogén zónapörkölt 2009.05.19 23:45:51
@Kalimera:
Harminc? Alig több, mint húsz!
Kaliszpera...
Catullus óta nem sikerült senkinek ilyen szép tömören leírni az izzó szenvedélyt, haragot és forró szerelmet néhány sorban. Ráadásul a Lesbia-ciklussal valószínűleg egyetlen távfűtéses panellakást sem sikerült eladnia a költőnek, nem úgy mint Szabó Gyula…..
erogén zónapörkölt 2009.05.17 18:06:28
@ligetikócsag: Én ennél egy kategóriával jobbat árulok, a "színesházakban" Felújítva - parkettásnak még kéne jönnie 60 ezerért! - de beépített konyhával (a tűzhely még nem volt bekapcsolva), ajándék, koloniál típusú szekrénysorral, mobil légkondival. Ezekben a házakban lakást szinte nem is lehet venni, csak örökölni. Hátránya, hogy a ház által körülvett, parkosított kerthez csak a gyerekesek kapnak kulcsot. Így 8 és fél, mint Fellininél... :)
Érdekes tüntire készül ma a Fidesz, annak is  nő- és babakocsitagozata, a fakanalas Pelczné vezetésével. Szerintük ugyanis népellenesek a megszorítások, a családokat veszélyeztetik a tervezett intézkedések, ráadásul a demográfiai katasztrófát is mélyítik. Arról, hogy…..
erogén zónapörkölt 2009.05.10 16:17:38
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
erogén zónapörkölt 2009.04.20 01:18:18
@tranq: A lovakat - ha nem lelövik ugye - valszeg mészáros mészárolja le. Míg a hentes (no meg a böllér) a disznókat aprítja.
Írnék valamit Szily posztjáról is, csak nem érdemes.
Mandiner blog Bolond-e Ön? 2009.03.31 11:01:00
Ne kerteljünk, közélet iránt érdeklődő ismerőseink és kommentelőink körében végzett megfigyeléseink szerint kis hazánkban egyre többen kezdenek megbolondulni. Talán Gyurcsány a hibás, talán a globális felmelegedés, talán a zsidó-etruszk összeesküvés, mindenesetre…..
Kihajtott, növekszik, hamarosan kivirágzik a magyar olajfa. Olaszországból, vad szelek szárnyán repült ide a magja egy dúsan virágzó kertbe, ami mára enyészetnek indult. Évekig szunnyadt a mag a jó földben, de 2006 környékén váratlanul növekedni kezdett, mikor a magot egy…..
Tegnap délután a Heti Válasz Online adta hírül, hogy a Budapest VI. kerületi önkormányzat számos MSZP-s és SZDSZ-es politikusát (gyakorlatilag a teljes frakciót) gyanúsítottként hallgatják ki a kerület számos helyen (leginkább a Heti Válaszban és a HVG-ben) megénekelt…..
erogén zónapörkölt 2009.01.23 23:43:07
@molaris:
Mit gondolsz, ez a hír kiaf@szt érdekel itt. Tudod, mi az az elvi szempont?
Elviszem, pont.
Na, ehhez tartsd magad!
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
erogén zónapörkölt 2009.01.21 09:46:41
@freagle:

"Lehet ezzel érvelni, de Keller kudarca valójában nem az, hogy nem talált semmit, hanem az, hogy nem tudta azokat valóban kivizsgáltatni. "

Berkecz Máriát még testi motozásnak is alávetették: toronyórát kerestek lánccal az idióták. És mi lett a vége (bírósági fokon!)? Egy rohadt nagy nulla.
Üvegzseb, mi?
erogén zónapörkölt 2009.01.21 12:18:00
@Wonderland:

De Ágh Attilát megelőzőejn azt mondta Katona Béla - ha valaki nem tudná, volt titokminiszter is, mielőtt a repülőgépes növényvédőktől fegyelmivel eltávolított utód a helyébe lépett - aki azt mondta, hogy "a maffia elérte a legmagasabb politikai köröket is". És azonmód lemondott.
erogén zónapörkölt 2009.01.21 12:24:04
@13öreg:

"ezelőtt kiIszes is volt(aki fiatal és nem tudná az olyan mint most a Fidelitász) "

Tévedsz kisöreg! Olyan volt, mint a komszomol! Vagy aki erre nem emlékszik, mint a hitlerjugend. Jobb lenne, ha nem kevernéd a diktatúrát a demokráciácval! A karbolszappant meg a szarbólkappannal.
Te + ifigárdista voltál, mi?
 Nincsenek illúzióim, hogy a közvélemény egy nem jelentéktelen része miként vélekedik a tanártársadalomról, ezt ezen a blogon is megtapasztaltam már jó néhányszor. Az a beszámoló azonban, amelyet a Zoom.hu közölt a csepeli kettős gyilkosság kapcsán, ennek ellenére…..
erogén zónapörkölt 2009.01.18 09:14:16
@sebi77:
"...a tanárnak munkaeszköze a tekintély."
Ez bizony így van. És ezt nem a boltban veszi meg. Még kevésbé a vesztőhelyen várakozó párttárstól kapja. Feltételei vannak, és ezek részben vele született adottságokból, részben az iskolában tanult ismeretekből tevődnek össze.
A továbbiakban a pozíciókat az őt körülvevő társadalom határozza meg. A jelen helyzetben akképpen, hogy a tanári eszköztárt a szoclib gondolkodás- és cselekvésmód igyekszik a minimálisra korlátozni. Másrészről, a társadalmi elismertség eléggé pregnánsan jelentkezik a közelmúlt tanárveréseiben.
A pártkérdésekre most nem térnék ki részletesen. Aki már összehasonlított egy Fodor Gábort, meg egy Pálinkást, az úgyis tudja, hogy miről beszélek.
erogén zónapörkölt 2009.01.18 09:51:15
@lilike13:
Csak mellékesen:
Ez ugye ugyanaz a Ruttner, aki a szocdem párt kivégzésében segített a kivonulásával?
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
erogén zónapörkölt 2009.01.17 19:14:37
@Hadrian VII.:
"...kurvagáz lenne, ha tényleg hozzá nem értő emberek ülnének az EP-ben,"
Muhhhahhaha!
Te biztosan nem láttad Kovács Laci bácsit, amikor pidgin nyelven próbált +birkózni az energiaügyi biztosságból eredő problémákkal. Szénné röhögtem magam. De pihentetőül elolvashatod a kapitalizmus bukását jövendölő, a foximaxi számára készített iránymutatásait is.
Hogy Deutschnak meg nincsenek merevedési problámái, az legyen az ő baja! A rendszerváltás hajnalán az egekig dícsérte őt a liberális média. (lásd: Jöttem, láttam, győztek, Lovas Zoltán, Beszélő kiadó, 1990.)
Azóta eltréfliződött, mi?
erogén zónapörkölt 2009.01.18 09:40:16
@Hadrian VII.:

"...akik bizonyítottan 1. nem járnak be dolgozni, 2. talán jobb is, ha nem járnak be dolgozni. És ők a kampány arcai.."

Ez így zavaros egy icipicit, nem?
Azt már a Horthy-trilógia óta tudjuk, hogy régi olvasónk és vendégszerzőnk, mr nemo nem az a kapkodós típus. Mostani posztja sem a hebehurgyaság jegyében készült: alsó hangon is három hónapja várunk rá :-)Sebaj; a lényeg, hogy az írás elkészült és olvasható itt lent.…..
erogén zónapörkölt 2009.01.15 15:59:27
@Sigismundus:

A Schamschulák sem változtattak nevet. Csaxólok...
Zsarufika Szemtanú 2009.01.15 13:10:00
A minapi túszejtős-rablásnál előkerült egy idős asszony, aki utoljára látta a rablót, ám  hiába szólt a rendőröknek, nem figyeltek rá; ehelyett lezártak egy tömböt, több száz embert kényszerítve az utcára, a rablót meg hagyták meglógni.Rácz Jenőné Erzsike a Miklós…..
erogén zónapörkölt 2009.01.15 15:52:39
Az év végén, év elején sok minden változik a BKV-nál (közlekedési rend, jegyek, bérletek fajtái, áruk), sőt akad olyan változás is, ami menet közben is változott, így érdemes összefoglalni a tudnivalókat a cég közleményei alapján. Kezdjük az egyszerűbbel, mikor üzemelnek…..
erogén zónapörkölt 2008.12.30 19:09:22
Hát sajnálom, hogy ez itt jegy ügyben off, de mit tegyek?
Ma délben a Moszkva téren lévő 5 pénztárból egy volt nyitva. A pénztár előtt kb 40 ember állt, mert a pénztár 11-11.20 között "technikai okokból" zárva tartott. Mi a
f@szért nem tudnak egy nappal az ünnep előtt legalább két pénztárt üzemeltetni? Miközben a mozgólépcsőnél öt, amúgy ambuláns pszichiuátriai kezelésre szoruló ellenőr ácsorog?
Mondjuk nekem nem kellett sokáig várnom, mert kicsit közelebb érve észrevettem, hogy 2009-re érvényes bérleteket nem árusítanak. Miért? Csak!
Két hét óta nyomatja az idióta békávé a híreket a híradókban, hogy mennyi lesz a jegyek-bérletek ára. Nem lehetett volna összesen kétszer bemondani, hogy "Vigyázat! Bérleteket nem árusítunk, csak újévtől! Viszont a régi bérletek 7-éig lesznek érvényesek."
Tavaly sem bírták megoldani, hogy a bérleteket időben meg lehessen venni, embertelenül hosszú sorok várakoztak a pénztárak előtt. Mi a túró hiányzik a normális munkához? Az ész?
Demszky, ez a gyógyegér ott vigyorog mindenki arcába, hogy milyen jól fogunk járni a minden járatra érvényes bérlettel. Ami drágább ugyan, de lehet vele vonaton utazni, mondjuk Érdig. És ez ki a ...somnak jó? Annak aki Érden lakik. Aki mondjuk csak a metrón, meg a hatoson uazik, az mit profitál ebből? Párizsban például szektorokra van osztva a város. Ha nem akarsz a legkülső körzetekbe utazni, akkor olcsóbban kapod meg a hetijegyet, bérletet.
Ezzel szemben nem bérelnek csúcs-Audit a BKV-vezérnek. Gratula!
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..