Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lm1209

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
lm1209 2009.01.08 20:44:59
@phaidros: az áram miatt szerintem nem kell aggódni, előfordul az ilyen. A mai fogyasztást tegnap tervezték meg az illetékesek, és annak megfelelően kötnek le erőművi kapacitást (fogyasztásra+tartaléknak). Ha alálőnek, akkor kisegítést kell kérni, előfordul. Biztos van hazai erőmű is, ami ezt tudná szolgáltatni, de lehet, hogy a román villany olcsóbb. Szimplán piaci alapon működik.
Szlovénia kivételével minden szomszédos országgal van távvezeték-kapcsolatunk, a jelentősebb gázos erőművek tudtommal átálltak olajra, szóval baj nem lehet. Amúgy az újságban lehetett olvasni, hogy villamosenergia-vonalon is áll a bál az ukránokkal, a határkeresztező kapacitásokon nem tudtak megegyezni, így most az ottani szállítás elvileg le van állítva.