Regisztráció Blogot indítok
Adatok
russia

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Fehérvár–Villach 1-4 2010.10.31 20:42:00
Nagyszerű első harmadot produkált a Sapa Fehérvár AV19 a liga egyik élcsapata ellen, de a folytatásban kiderült, hogy a Villach egyelőre jobb nálunk. A meccs az előnyök tökéletes kihasználatlanságán és a hátrányok gyenge kivédekezésén ment el, hiába kaptuk a fórokat…..
Jégkorong Graz–Fehérvár 2-1 2010.09.12 21:30:00
Hősies küzdelemben maradt alul a tavalyi EBEL-alapszakaszgyőztes otthonában a Sapa Fehérvár AV19. A magyar bajnok vezetést szerzett Palkovics góljával – az ifjú Orbán gólpasszt jegyzett –, és bár a hazaiak a második harmadban egyenlítettek, az ikszet egészen az 58.…..
Egyes helyzetekben merészebben kellett volna cselekednünk, máskor éppen ellenkezőleg, kevésbé. A két vereség után megcsappant a csapat önbizalma, de hallatlan küzdeni tudással visszahozta a Linz elleni mérkőzést 0-2-ről. A Sapa Fehérvár AV19 jobban akarta a január 1-jei két…..
Azért megyünk Klagenfurtba, hogy pontot, pontokat szerezzünk, mondta blogunknak Énekes Lajos a Sapa Fehérvár AV19 edzője, majd hozzátette: az elmúlt időszakban megmutattuk, hogy itt-ott tudunk jó játékot nyújtani, nyerni. Lassan jó lenne megmutatni, hogy folyamatosan is képesek…..
russia 2009.10.23 20:55:40
russia 2009.10.23 21:02:07
@bobitomi: Mert nem tanulták meg amikor kellett volna,most meg már hiába tanitják nekik ...
Minden meccsen győzelemért megyünk a jégre, de az elvárás a bajnokság e szakaszában a jó játék, mondta blogunknak Énekes Lajos vasárnap reggel. A Sapa Fehérvár AV19 első idegenbeli mérkőzésén először kap lehetőséget a szezonban Hetényi Zoltán. "Természetesen az…..
Ted Sator, a Fehérvár EBEL-csapatának korábbi vezetőedzője lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tudta meg blogunk. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége közleményben indokolta meg döntését, amelyben az új kapitány pályáját is ismerteti. A szövetség egyéves…..
Sikertelen vb-pályázatunk után két kérdést kell gyorsan tisztáznunk. Az egyik: hogyan lehet, hogy az eddig 67, mostantól 69 tagú IIHF kongresszusán száz-egynéhány szavazatot adtak le a döntéshozatalkor. A másik: így is felépül-e Alba Aréna, vagy sem. Az IIHF-nél minden…..
russia 2009.05.09 11:05:41
@Stommy: látom jártas vagy a állattartásban...
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
A magyar válogatott eddig 27 fős kerete első körben csak 26 fősre szűkült. Énekes Lajos edző arról tájékoztatta blogunkat, hogy Sofron István, az Alba Volán fiatal támadója nem lesz tagja a csapatnak az A csoportos világbajnokságon. A tornára 25 hokis nevezhető, az utolsó…..
russia 2009.04.19 11:43:19
@I'm a Ranger!: Osztom a véleményed.Volt szerencsém látni Kangyalt kontinentál kupa meccsen,ahol 1 finn középcsapattal játszottunk és a Kangyit úgy megettették hogy mire megfordult az ellenfél harmadában addigra már a kapunban volt a korong.Tényleg öreg már ,nem oda való.Ne legyen igazam de "gyorsaságát" tapasztalhatjuk majd a vbn.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Egy mérkőzésre van sorrendben hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címétől az Alba Volán. A fehérváriak győzelme nem nagyon forgott veszélyben a döntő negyedik, Megyeri úti mérkőzésén, az első harmad 0-0-ja után gyorsan eldöntöttek mindent. Nem sokat láthattunk a…..
Forrtak az indulatok az OB I.-döntő második meccse után. Az UTE-edző a játékvezetőt kritizálta, az Alba Volán trénere saját játékosainak egy részét minősítette gyengének, elsősorban hozzáállásuk miatt. Jönnek a szokásos nyilatkozatok, bónusznak videó. Pék Györgyöt, az…..
russia 2009.03.16 15:55:53
@progmet: Nem kell gyalázkodni,ennyit tudtok.Talán ha indulnátok egy erőseb bajnokságban,tanulhatnátok hokit!És akkor nem arról kéne beszélnünk hogy mert a birók.......Kicsit unalmas:(((((
Ettől a pillanattól kezdve nem lehet kommentálni az OB I.-rájátszásról szóló híreinket. Kissé szomorúak vagyunk, hogy ilyet kellett lépnünk, de elfogytak moderátori kapacitásaink, találomra kivagdosni embereket meg mégsem elegáns. Szóval, aki továbbra is őrjöngeni,…..
Este megkezdődnek a magyar bajnokság elődöntői. Fejér megyei a Fejér megyeivel, negyedik kerületi a negyedik kerületivel harcol a döntőért. Mától erőltetett menetben, két nap mérkőzés, egy nap pihenő ritmusban folynak tovább a felsőház küzdelmei.A Megyeri úton este hatkor…..
russia 2009.03.05 22:29:24
@OliBLOOD: Ennyit utazni,hehe,tényleg csak a hülyék tudnak.Lelkes amatörők.Azért tanulhattok is...Csak a Volán!
russia 2009.03.05 22:35:11
@peet: ki vagy te ?talán valami óvónő?
Jégkorong Alba Volán–Graz 4-3 2009.01.27 21:45:00
A magyar bajnok ismét nyert, ebben a szezonban először győzte le rendes játékidőben a Grazot. Az első két harmadban sokkal jobbak voltunk, a harmadikban két és fél perc alatt felhoztuk az ellent, de a végén megint összeszedtük magunkat. A playoff menet közben matematikailag is…..
"A Jesenice elleni mérkőzésünkön azt láthatta lelkes közönségünk, milyen, amikor az Alba Volán három sora is száz százalékot nyújt hatvan percen át." Énekes Lajos edző hozzátette: a Jesenice játszott már ennél sokkal jobban is. Videónk is van."Meg kell…..
Nem biztos, hogy a tengerentúli játékosokat kell erőltetnünk a továbbiakban, mondta a jégkorongblognak id. Ocskay Gábor, az Alba Volán szakosztály-igazgatója. Csütörtökön a magyar bajnokcsapat felbontotta Blake Forsyth hátvéd szerződését. Az okokról és a szezon hátralévő…..
Nincs sérült a csapatban, de Benk András továbbra is lázas beteg, tudtuk meg Énekes Lajos edzőtől a szezon legjobban várt EBEL-mérkőzése, az Alba Volán-Red Bull Salzburg előtt. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondása szerint részükről nincs különleges készülődés a…..
Jégkorong Graz–Alba Volán 5-2 2008.12.28 20:32:00
Újabb fontos mérkőzést veszített el az Alba Volán az EBEL-ben, ponthátránnyal állunk az utolsó helyen, négy egységgel leszakadva a még playoffot érő 8. pozíciótól, kettővel a 9. Olimpija Ljubljanától. Rengeteg előnyt hagytunk kihasználatlanul, alighanem ezen ment el a meccs.…..
russia 2008.12.28 21:00:43
@Skyblue: Lehetnek álmaink,de a valóság ez.A lehetőségek ezt a szintet adják jelenleg.
Jégkorong Alba Volán–Graz 0-4 2008.12.23 21:31:00
Az Alba Volán lendületesen kezdte különösen fontos mérkőzését a Graz ellen, csakhogy mindjárt az elején kapott egy gólt, aztán az első harmad végén egy másikat, amely ráadásul szabálytalannak tűnt, és innen már nem volt visszaút.A második felvonásban távoli lövéssel lett…..
russia 2008.12.23 21:53:55