Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hornista

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL! SZÓDABIKARBÓNÁVAL A RÁK ELLEN!!! MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!!Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk (...) tisztítókúrákon…..
Hornista 2013.05.31 23:47:00
Kedves ISUZU!

Köszönöm, hogy egy korábbi hozzászólásomat a legutóbbi kommentjében idézte. Azóta már több, mint egy éve intenzíven lúgosítom magamat. A lúgosítás 6. hónapjában arra lettem figyelmes, hogy a lábamon a visszerek kékes színe elhalványodott. Mivel a kemoterápia során kéthetente a kezelés előtt labor vizsgálatot végeztek, néztem a vörös vértest számának alakulását. A mért érték akkor RBC 6,4x10 a 12.-en/L volt. Erre csak egy magyarázat lehetett, hogy az általam használt szer a vér viszkozitását lecsökkentette, s ezzel az összeragadt és az érfalakra tapadt vérlemezkéket leoldotta. Megakadályozta a kemoterápia egy mellékhatását, a trombózis kialakulását.
A sav-bázis egyensúly felbomlásának következményeiről olvastam egy kutató cikkét a Dr.info portálon. Ha olyan érzékeny vér pH érték ingadozás mentén alakulna ki az acidózis és az alkalózis , akkor hogyan lehet, hogy egy egészséges újszülött vérében 8,5 mérhető, s ahogy felnőtt koráig eljut, laboratóriumi referencia érték 7,35-7,4 körül áll be, kivéve, ha kórosan elsavasodik a szervezete. A saját tapasztalataim alapján Simoncini professzor módszerét alkalmazom én is, azzal a különbséggel, hogy nem egymagában a NaHCO3 szódabikarbónát alkalmazom, hanem fele akkora mennyiségű KHCO3-at (ez is szódabikarbóna) keverek hozzá. Háromféle módon javaslom a használatát.
1.) A keverékből 0,5 liter vízhez adok egy púpozott kávéskanállal és alaposan felkeverem és lefekvés előtt megiszom. Ez 2%-os oldatnak felel meg. Másnap reggelig a bélrendszeren keresztül a szükséges mennyiség a véremben is megjelenik. Több hónap elteltével lehet tapasztalni a változást, az immunrendszer erősödését. A vérrendszeren és a nyirokrendszeren keresztül eljut a daganatokhoz. Kedvezőtlen környezetet teremt számukra és az őket létrehozó gombák számára. A kemoterápiával és a sugárkezeléssel a daganatot roncsolják, pedig ez hibás felfogás. Az okát kell megszüntetni. A szövettani vizsgálatban foglaltakat elemeztem. Arra a következtetésre jutottam a leírtak alapján, hogy a nyirokér külső falán képződő nyákos, ragadós váladékon alakul ki az újabb helyi áttét, az új daganat. A távoli szervre pedig a vérrendszeren keresztül jut el. Egy év elteltével távoli áttét nem alakult ki, mert mindenhol lúgos környezet fogadta. A május elején készült CT felvételen a jobb tüdőmben az előző felvétel óta egy kis maradvány a szegycsont közelébe férkőzött, talán azzal a szándékkal, hogy csont áttétet okozzon. A másik maradvány helyzete nem változott, de nem szedhető ki, mivel hátul az aortához közel van. Jelenleg a kemoterápia szünetel, az esetleges folytatás a következő felvételtől függ. Remélem, addigra nyomtalanul eltűnnek!
2.) A második módszerem szerint 50 g fehér vazelinhoz 10 g hatóanyagot keverek (20%-os hatóanyag tartalom), s ezzel lehet a bőrfelületet és a csontrákot hatásosan kezelni. Két betegtársam a csontrákból meggyógyult.
3.) A harmadik módszerem a vizes oldat, amely sok hatóanyagot (sok púpozott evőkanál szert) igényel. A házi orvos egy vényre 1000 g nátrium hidrogén-karbonátot és 500 g kálium hidrogén-katbonátot ír fel, amelyet az OEP 55%-al támogat. Ennél hatékonyabb, egyszerűbb és olcsóbb szer nem létezik a világon.
Hornista 2014.10.30 17:51:19
@Gabriella Grapka:
Kedves Gabriella!
Az utóbbi hónapokban nem látogattam vissza erre a blogra, így most válaszolok a feltett kérdésre. Reagálok Ajtony hozzászólására is, mivel írta, hogy apósa gyomorégésre használta a nátrium-hidrogén-karbonátot (szódabikarbónát). Amikor 2010. szeptemberében kiderült, hogy rákbeteg vagyok egyedül az előző szert alkalmaztam lúgosításra, de rögtön kiderült, hogy nagyon megemeli a vérnyomásomat, emiatt leálltam vele. A vastagbél műtét után megelőző kemoterápiás kezelést kaptam. Ennek ellenére áttét alakult ki minkét oldalon a tüdőmben.
2012. május elején kezdtem alkalmazni a szódabikarbóna keveréket (Nátrium-hidrogén-karbonát és kálium-hidrogén-karbonát). Azóta módosíttattam a felírást (1-0,7). Ilyen keverékaránnyal tudtam beállítani a vérnyomásomat és ezzel együtt lúgosítani a szervezetemet. A tüdőmben a daganatok most is jelen vannak, de 2012. óta újabb áttét nem keletkezett. A lúgosításnak ilyen eredményt tudhatok be. A szervezetem nagyon erős és jól viselem a kezeléseket. A forgalomból nem vonták ki a szódabikarbónát, de mint alapanyagot szabad forgalomban nem árusítják. Az előző hozzászólásomban részletesen leírtam, hogyan kell a háziorvossal egy vényre a két alapanyagot felíratni. Így a patika keveri össze a szert. Elmondom, hogy a keverék két komponense sejtszinten állítja be a nátrium-kálium arányt, a kémiai egyensúlyt és ezzel az immunrendszert.
Napokban szembesültem azzal, hogy többet akarok a szexben mint a párom. Vagyis rosszul fogalmaztam...több időt. :)Egyik este fürdőkádban kezdődőt a szexünk, kád mellett fejeződött be...NEKI. Nekem nem. Mondtam is neki, hogy jó volt jó volt, de nem elég, nem elégültem ki.…..
Hornista 2014.03.23 22:54:55
JóVáros Blog Láncreakció 2013.12.22 11:34:16
A Demokratikus Koalíció szavazóbázisa elérte a kritikus tömeget. És bár a láncreakció legimertebb formája az atombomba, de az élet minden területén működik. A kémiától a politikáig. Hasznos törvényszerűség, tessenek jól irányítani. Azt nem tudom, hogy Gyurcsánynak a…..
Hornista 2013.12.22 17:04:17
@08.szabogabor: Mi már egyetértünk ebben, a választók is hinni fognak Orbán leváltásában!
Hornista 2013.12.22 22:51:40
@sickboyy: A Láncreakció elindult és a támogatottság exponenciálisan emelkedni fog. A választáskor már csak a biztos szavazatok számítanak. A statisztikához és politológusi prognózishoz én is értek.
A bajai videóval megvalósult a filmipari kormánybiztos szinte minden terve. Hamarosan a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andy Vajna helyettesévé nevezhetik ki Kőrös Gusztávot, tudta meg a Vakkomondor. Mint ismert, Kőrös a producere annak a bajai…..
Sanca53válasz2008.12.13. 20:11:03 A holnapi döntőbe jutott versenyzőknek izgalmas, sportszerü versenyzést kívánok!Sajnálom hogy önhibámon kivül nem lehetek ott. / Vasutas sztrájk miatt. /Kérném az illetékeseket, ha van rá mód az év végi ranglista pontok frissitését tegyék fel!…..
Sztrájk! És ami mögötte van   Egyik ismerősöm fia kiadta új könyvét,-ami ajándékot jelentett az anyja számára.   Nekem nem volt olyan csodálatos a tegnapi nap. Igaz, én ezt csak Gaskó elvtárstól kaptam -vasutassztrájk formájában. Nem csak én voltam a…..
Hornista 2008.12.15 18:07:11
Az elmúlt 18 évben, mint munkavállaló benne voltam az érdekegyeztetés sűrűjében. A katonák Érdekvédelmi Szövetsége (1991) alapító természetes személyű tagja voltam, sőt 1990-ben az Ideiglenes Intéző Bizottság megalakításában is részt vettem. 1995-ben a szervezet átalakult és Honvédszakszervezet néven tovább folytatta tevékenységét. A fegyveres szervek többi munkavállalói szervezeteivel együtt létrehoztuk az FRDÉSZ-t, amely az első olyan konföderáció volt, amely nem a pártállami szervezetből szakadt le. Ekkor már a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. Tv.) a Hszt. 35.§ (3) bekezdése szerint küzdöttünk, hogy a fegyveres (védelmi) szektorban betöltött helyünknek megfelelően létrehozzuk a TÁRCAKÖZI ÉRDEKEGYEZTETŐ FÓRUM-ot. Az állam azóta sem volt képes a megállapodásra, s így a saját csapdájába esett. Mivel az ÉT-et nem akarta érdemben átalakítani - természetesen az ott lévő szervezetek sem akartak változást - ezért az FRDÉSZ felvette a kapcsolatot a LIGA elnökével, aki nagyon jó néven vette, hogy a fegyveres szervezetekkel a helyzete még stabilabb lesz, mint eddig volt. Azóta lett ekkora arca Gaskó Istvánnak a LIGA elnökének.
A gördülő sztrájk költségvetési kihatásairól, a károkozásról júniusban azt mondta, nekik joguk van ehhez, pedig csak a legnagyobb ellenzéki párttal játszottak össze. Másfél nappal az OÉT-ben nehezen megszületett a bérmegállapodás után, nem volt véletlen a LIGA, a buszvezetők sztrájk bejelentése és hogy Kerpen Gábor a PDSZ elnöke is sztrájkot hirdet januárra.