Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabal

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy jó cikket olvastam, ahol egy tévégyártó - tök mellékes melyik - egyik fejlesztési igazgatója beszélt a tévé jövőjéről. Már le sem írom, hány éve mondogatjuk ezt....  Minél több hibrid technológiás eszköz (pl. HybridBox - én megjegyzésem...) van a…..
Sokat gondolkodtam rajta hogyan is kezdjem a blogot. Nehéz lesz. Mert több min 5 éve foglalkozunk azzal, hogy mi lesz a médiafogyasztás jövője. Direkt nem írok TV-t mert itt már a TV szó sem nagyon releváns. A TV nem más, mint egy megjelenítő. Azt gondoljuk, nagyjából tudjuk mi lesz…..
csabal 2010.12.14 11:11:59
Szia,

Van ilyenünk:
hybridbox.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=30&Itemid=2&lang=hu

a felvett tv műsor .ts formátumba kerül rögzítésre, ezer progi van amivel lehet vágni, szerkeszteni.

egy dekóder kárty 2 tunerrel működik, ha cseréleted benn a kártyát... :)
A mai világban a tévézésnek már olyan egyszerűnek kellene lennie, mint este hazaérkezés után, lehuppanni a kanapéra. Amikor a fogyasztó tévét szeretne nézni, már egy előkészített, speciálisan az ő igényeire szabott tartalomra vágyik, nem pedig hosszas vadászatra az interneten,…..
Nem is olyan régen egy kísérletbe kezdtem. Elvágtam a kábelTV zsinórt. Magyarul lemondtam a TV előfizetést, mert arra jöttem rá teljesen felesleges. Miért fizetek én 8990 HUF-ot? Hát azért mert vannak gyerekeim, és az a szerencsétlen Minimax, nyilvánvalóan a legdrágább csomagban…..
Vajon ki nyeri meg a fődíjat?Csajok és Pasik – Dr. László Gergely A Csajok és Pasik (CSP) társkereső oldal 2010. márciusában indul, építve a Csajok és Pasik iWiW alkalmazás ismertségére, és a 2009. közepe óta felhalmozott 530.000 aktív felhasználójára. A…..
Bigyóblog Az ultimate torrentgép 2009.03.03 09:55:00
Felvesz a tévéből, Youtube-klippeket játszik le és torrenteket tölt le - ez a BlobBox. 160 Gb-os merevlemez van benne, könnyedén csatlakoztatható a tévéhez és már indulhat is a nonstop töltögetés filmnézés. Támogatja az MP4, WMV, MOV, ASF, DivX és XviD formátumokat (nemsokára…..
csabal 2009.03.03 12:48:52
@[imi]: most a TV3.0-al majd lesz. csak az embereknek tudniuk kéne, hogy mi ez... :)
csabal 2009.03.07 11:27:02
@Gery Greyhound >: jah, de akkor is benne van! Nálunk még a dual analóg jobb lenne. Vagy DVB-C...
Egy kollégám pár éve részletesen elmesélte tapasztalatait egy amerikai rendezvényről, melyen a tőkét kereső IT vállalkozások mutathatják be ötletüket a befektetőknek. Az idén tavasszal megrendezett StartUp konferenciáról lemaradtam, így kíváncsi voltam a Figyelő és a PCWorld…..