Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homoscepticus

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizennyolc éve jelentkezett utoljára lemezzel a Sexepil, úgyhogy mindenképpen nagy hír, hogy hamarosan új albumot ad ki a tavaly ismét életre kelt kultikus magyar rockzenekar. Az új anyagról ráadásul itt az első fecske a Showbiz képében, ami a Dalok.hu-n illetve itt alább a Lángoló…..
homoscepticus 2013.02.15 14:36:24
Charles Bolfrass dalszerző beperelte a Muse-t és a zenekar kiadóját, a Warner Musicot is összesen 3,5 millió dollárt követelve, mert szerinte az angol együttes ellopta az ötletét, írja a Gigwise. Bolfrass azt állítja, hogy még 2005-ben megkereste a Muse tagjait egy olyan rockopera…..
homoscepticus 2012.09.12 18:01:52
@rex:

Uprising: www.youtube.com/watch?v=cJNGTtzzASo

USOA: 1.17 környékén nem is nagyon leplezik:-)

www.youtube.com/watch?v=0Ok0expLH1o
Kezdődjön tehát a Vese által beharangozott leitercunami az év sikerkönyvéből. Ne feledjük, a fordító a feltételezést is sértőnek találta, hogy ebben a könyvben bakik lehetnek. Nos tehát: „I set up the mini-disc recorder, and am all fingers and thumbs, dropping it twice…..
homoscepticus 2012.07.30 15:17:07
@Kovácsné:
A Grey-szürke témához csak annyit tennék hozzá, hogy Who's Afraid of Virginia Woolf?
Horn Gyula volt miniszterelnökről nem sokkal az 1994-es, első ügynöktörvény elfogadása után kiderült (illetve szélesebb körben ismertté vált), hogy 1956-ban pufajkás volt. Azokra vadászott, akik felkeltek Magyarország elnyomása ellen, akikhez mérhető hősei hazánknak azóta sem…..
A köztévé nem gyakran hallgatja meg az ellenzéki mozgalom vezetőit, konkrétan most először fordult elő, hogy behívták egy műsorba az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom egyik képviselőjét, persze csak azért, hogy mondja már el, hogy miért akarják tönkre vágni ezt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.16 09:30:00
Kiváló pilotcasting hírünk van: Terry O'Quinn, a Lost Locke-ja visszatér az ABC-re a 666 Park Avenue című természetfelettis thrillerben, amiben egy olyan ház tulajdonosát alakítja, aminek minden lakója lepaktált az ördöggel.Marc Cherry Devious Maids című pilotjának első…..
homoscepticus 2012.03.02 13:35:32
Webisztán A Carnation új szájtja 2011.11.17 23:29:00
Talán az egyik legjobban sikerült - nem csak a dizájn, de a technikai megvalósítás szempontjából is - a Carnation új, 15 ezer sorból összevarrt html5 szájtja, a carnationgroup.com. Nagyon jó, hogy a technológiai igényesség mellett finoman illesztették a facebookos, twitteres…..
 Most, hogy a világgazdaság (lásd ebben a tárgyban „Érted tespedek Szent Világgazdaság” című írásunkat) éppen megmurdell, szerkesztőileg úgy döntöttünk itt a fejemben, hogy a tulajdonunkban lévő időgéppel ellátogatunk a múltba. Utazásunk célja, hogy…..
homoscepticus 2011.11.10 16:41:42
@kaktusztea:

No ezért kéne közgazdaságtant tanítani minimum a középiskolában, akkor talán kevesebben csodálkoznának rá erre a nagy, titkos összeesküvéselméletre. Ezt (persze nem a csúsztatásokkal) a közgáz felsőoktatásban kb. az első félévben tanítják.
homoscepticus 2011.11.10 17:24:10
@olap:
1. Örülök, hogy tudod, mit végeztem és mikor, bravúros.

A pénzteremtésről magáról nem írtam semmiféle véleményt. Az pedig nem közgazdasági iskola, hanem paranoia, ha ezt valaki a a nagy világtitokként adja elő.

2. Ha pedig te olvasol figyelmesen, észreveheted, hogy ezt írtam:
"A hitelt kiiktatni kívánóknak meg..."

Szóval ha nem érzed, hogy neked szól, nem muszáj reagálni.
Az ABC új sitcomja már négy epizódnál tart de a színvonala nem csökkent, villámgyors dialógusok, vicces helyzetkomikum és jó poénok jönnek lépten-nyomon, ráadásul ki-kiszólnak nekünk is, mint a harmadik részben, amikor Elisa Cuthbert, a 24-ben Jack Bauer lányát, Kimet játszó…..
homoscepticus 2011.04.22 13:29:24
@renesains: tudod, mi az a google? Komolyan kérdem, a sitcomra az első találat a wikipédia magyar nyelvű cikke.
homoscepticus 2011.04.24 23:28:03
@renesains: nem, tényleg érdekel.
B-oldal Geszti-nap a Szigeten 2011.04.21 07:36:00
Pár napja már lehet a neten olvasni a még nem megerősített hírt, miszerint a Sziget mínusz egyedik napján Geszti Péter csapatai, az Első Emelet, a Rapülök és a Jazz+Az lép színpadra.Eme posztot már tegnap meg akartam írni, nyilván első felindulásból lehet más hangvétele lett…..
Mandiner blog Worluk és a nuncius 2011.04.15 09:01:00
  „Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.” Ezt annak kapcsán posztolta a mester, hogy Juliusz Januszt, feltehetően a pécsi ügy miatt, délebbre helyezte a Vatikán. Azzal, ha az ember a pedofil…..
Pepe szombati teljesítményéről kevés szót ejtetünk eddig, pedig a szűrőként való szerepeltetése Mourinho egyik - ha nem is újítása, hiszen a portugál válogatottban játszott már ezen a poszton - de mindenképpen meglepetése volt.    Azt kétségtelen, hogy jól…..
homoscepticus 2011.04.18 10:41:14
Gondolkodtak már azon, hogy milyen kár volt egy hosszú cikket elejétől a végéig elolvasni, hisz a lényeg két mondat a harmadik bekezdésben? Érezték már úgy, hogy fölösleges az a kacskaringó, amivel Szent István és Hunyadi Mátyás felé fordul az újságíró, mielőtt…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
homoscepticus 2011.03.30 13:40:45
@Mainframe: teljesen igazad van

De tegyük fel, mégis elvárható a cégtől a felelősségvállalás. A következő kérdés az: miért ne azon segítsen, aki tud lakni valahol, de ugyanúgy szüksége van a munkára? Vagy miért ne a gyerekeseken?
Deutsch Tamás twitterel. Ez önmagában nem lenne hír nálam, főleg nem jelentené azt, hogy írok is róla, de fent nevezett politikus olyan módon írja a csiripeket, ami mellett nem akarok szó nélkül elmenni. Volt már eddig is több politikusnak twitteres jelenléte, meg ugye blog,…..
  Magas labda, sportérték nincs, de ezt muszáj volt.   Nyelvészetbuziknak javasoljuk, hogy nézzék meg a shoot szó jelentését bármely angol-angol szótárban: alapjelentésben nem Lukács György-i értelemben vett 'lelő'-t, 'agyonlő'-t jelent, csupán annyit: 'lő'. Ha tárgya…..
Mindig nagy élvezettel veszek részt esti, hosszú vitaműsorokban, az ilyen élő adásokban vendégeskedni majdnem olyan jó élmény, mint a repülés. Elismerésem az ATV-nek azért, hogy fenntart ilyen műsorokat, még ha a szerkesztési elvekhez lenni is egy-két korrekciós javaslatom. De ne…..
Árpád kényelmesen fizetgette talán autóját, amíg a K&H egyszercsak váratlanul felmondta a szerződését és ráküldte a behajtót:-------- Eredeti üzenet -------- Dátum:     Thu, 10 Feb 2011 13:10:46 +0100 Címzett:     lizing@kh.hu Tisztelt ... Mai…..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
A Manga Cowboy fura hely. Kicsit olyan, mint a Penge technodiszkója, ahol éjfélig békésen táncolnak a fiatalok, aztán amikor tizenkettőt üt az óra, bezárják az ajtókat, a társaság egyik fele meg felfalja a társaság másik felét. Elmondom, mire gondolok: ez az étterem…..
homoscepticus 2011.01.24 17:13:24
@Magyarósi Csaba: Sajnálom, nem az Amerikát megjárt menőcsávó öncélú fikázása volt ez, nem is jártam még arra.

Lehet, hogy a Mangában rossz napot fogtunk ki, de a Westend-féle Éhes bakterben jobbakat ettem 20 éve. Picit szikkadt buci, mirelit szerű krumpli, a hús rendben (de nem kimagasló), a csípős csípett, ahogy kell.

Megvolt a Ringes is, az szerintem tényleg jó, bár a hús és a káposztasaláta vicces mennyiség.
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
Ma reggel volt szerencsém a Mokkában beszélgetni a médiatörvény elfogadása után kialakult helyzetről. Készülve még előző este erre a témára, megpróbáltam visszatekercselni a felháborodott külföldi vélemények történetét. Az új médiatörvényt az OGY december 20-ról…..