Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NextGeneration

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyedik részben a csatahajók leglátványosabb, és leglényegesebb eszközeiről, a fegyverekről lesz szó. Lövegek és gépágyúk a sok száz tonnás toronyba építettektől a kézzel célozhatókig. A Missouri parti célokra tüzel a koreai háború idején   Fegyverzet A tervezési folyamat végén az Iowa…..
NextGeneration 2015.04.27 08:38:08
@Maga Lenin: Ha jól tudom, ez így igaz. Ezért volt a béléscső. A Nagy Bertát pár lövésenként például újra kellett fúrni, és bélelni.
Doncsev András EMMI-államtitkár írt már pofátlan levelet a bölcsődékkel és a gyessel kapcsolatban, most ismét hozta a tőle megszokott színvonalat. Az Átlátszó összesítette, hogy mennyit (legalább 7 milliárdot) költöttek a minisztériumok a második Orbán-kormány utolsó fél…..
Gratulálunk az IKSZ-alelnök, gyerehaz.org alapító Azbej Tristannak, aki hazajött, nekiállt hazacsábítani a magyar fiatalokat, majd el is ment. Tel-Aviv-ba, fasza kormányzati állásba. Remélem már a beachen csapatja goa zenére, zsebében a kicsempészett Túró Rudival!"Azbej…..
NextGeneration 2013.12.11 18:13:21
@ColT: Miért, a keresőben tök jól mutathatnak?! XD
Az ugye nem mai dolog, hogy a tévében nem szokás minden apróságra odafigyelni, így becsúszhatnak bakik, például akkor, amikor egy hacker telefonját mutatják, és a jelenetben éppen egy város közlekedési-lámpa hálózatát buheráló szereplő láthatóan egy videófájlra bökve…..
NextGeneration 2013.10.25 14:45:45
Újabb "támadás", újabb parlamenti határozat, újabb felszólítás a kormánynak, hogy védje, ne engedjen, harcoljon!Két remek mondatot ki is emelnék, egyet a határozat szövegéből:"... az Európai Unióban végül már a magyar családok fizették jövedelmükhöz képest az egyik…..
Úgy hiányzott ez a baloldali performansz a jobboldalnak mint a falat kenyér. Sajtótájékoztató sajtótájékoztató hátán, boldog-boldogtalan nyilatkozik, elhatárolódik, szörnyülködik, meresztik a szemeiket a döbbenettől, kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák…..
NextGeneration 2013.10.04 14:09:39
@Enrico72: miért is nem? mert te egy elfogult vezérimádó vagy?
mindkettő egy nagy baromság volt, és te védeni akarod az egyiket.
kell egy bögre? kussolj, és veszek neked kettőt.
NextGeneration 2013.10.04 16:31:12
@Enrico72: ne légy barom, ne vágd magad alatt a fát.
most komolyan el is hiszed, hogy csak megtisztította? mert akkor az arcodba küldök egy torokkaparós turhát, majd letörölgetem papírzsepivel, te meg szépen megköszönöd.
Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármester hibátlanul vizsgázott le az EU-s pénzek lehívásából, ne gondoljátok, hogy olyan egyszerű egy 140 nm2-es családi házat felépíteni EU-s pénzből a saját telekre! 1. Badacsonytomaj független polgármestere…..
NextGeneration 2013.10.01 12:41:08
@Habony: köszönöm, köszönöm! bögrét és kitűzőt kapok? nem muszáj, csak a kedvenc színem a piro... izé narancssárga! :-)
NextGeneration 2013.10.01 12:43:50
@Inner Circle: az EU faszságát fel lehetne használni a köz javára is, és a köz alatt nem ennek a fasznak a családját értem.
NextGeneration 2013.10.01 16:14:53
@Inner Circle: a költsék el és a lopják el nem ugyanaz. egy rohadt geci csótány tolvajt nem mentesít egy jogi kiskapu az én szememben.
ez ugyanolyan, mint a megélhetési bűnözés. nekem nem érv, hogy azért lopja el a fát a földemről, vagy a gyümölcsöt a kertemből, vagy a pénztárcámat a zsebemből valaki, mert éhezik, fázik, etc.
ezeknek a rohadékoknak még megélhetési gondja sincs, csak nem akart hitelt felvenni, mert megteheti, hogy legyen ingyen egy háza. rohadt bűnöző mind, és erre nincs mentség, legyen fideszes, mszps, Jobbikos, leszarom.
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
Az Index írta meg tegnap délután, hogy a köztudottan baloldali, de elvileg pártfüggetlen Egyenlítő-blog több alkalommal kapott szerkesztői utasításokat Török Zsolt MSZP-szóvivőtől, akinek szavait Oroszvári Péter, a párt ifjúsági tagozatának egykori elnökhelyettese…..
Egy kép többet mond ezer szónál. Kettő meg pláne. 1.: 2.: Bár a Fidesz a közleményében az iskolarendszerű szakképzésről beszél, szorosan hozzátartozik az egyébként is sántikáló győzelmi jelentéshez a felnőttképzés szétverése, ami nem sokat váratott magára a…..
Semjén Zsolt a trafikbotrány megvédése után most a rezsicsökkentés és az amiatti aláírásgyűjtés mellett állt ki nagy vehemenciával. Ugyanis Molnár Csaba DK-s képviselő megkérdezte, hogy milyen lépéseket szándékozik tenni a Miniszterelnök Úr abban az ügyben, hogy a…..
Áder János köztársasági elnök 2013. július 15-i hatállyal nevezte ki Horváth Attila Imrét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának. A korábbi Klíma- és energiaügyért felelős…..
Nem Hírcsárda (sajnos), közszolgálat. "José Manuel BarrosoAz Európai Bizottság elnökeMartin SchulzAz Európai Parlament elnökeTisztelt Elnök Urak!Tisztelt Európai Parlament!Magyarország és a Kárpát-medence két legnagyobb civil szervezete, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a…..
NextGeneration 2013.05.11 10:45:16
@Свобода: Magyarországról az ész már rég elköltözött, amivel gondolkozni lehetne.
Ahogy azt már egy jó ideje tudni lehetett, a kasszák online bekötése a NAV-hoz mobilneten keresztül fog történni, viszont a a pénztárgéprendeletből és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztatásából kiderült, hogy a pénztárgépek online bekötésére egyetlen magyar…..
“Nem építünk völgyhidat oda, ahol nincsen völgy, nem építünk alagutat oda, ahol nincsen hegy. A kormány nem pazarol és nem presztízsberuházásokra költ, oda irányítja a forrásokat, ahol azok felhasználására a legnagyobb szükség van.” - lepte meg a XIV.…..
NextGeneration 2013.04.13 09:06:59
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: legjobb tudomásom szerint egy ilyen méretű rendezvény legtöbbször ráfizetéses.
Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára tegnap Debrecenben újabb kormányzati mozgalmat jelentett be: Május 26-án "Táncválasztó, párválasztó" címmel mozgalmat indítanak egyetemista korú fiataloknak, hogy…..
Az unortodox tündérvonat begördült a Magyar Nemzeti Bankhoz, a Jegybankelnök Úr és a posztra alkalmatlan helyettese kibontotta a packaget csomagot. Bár régebben Matolcsy óvta a devizatartalékot, most 3 milliárd eurót lecsippentenek belőle. Brace yourself, még egy év van a…..
NextGeneration 2013.04.05 08:52:29
@Meridian74: ha már ilyen hülye vagy, akkor maradj csendben, ugyanis az én rohadt nyugdíjalapomat is eltapsolták. Én pedig nem vagyok se szoci se Fideszes, de bármilyen jelenlegi pártnak szimpatizánsa. ja de, a kétfarkú kutya párté.
NextGeneration 2013.04.05 10:32:56
@Meridian74: köszönöm a dicséretet! mert sajnos az a legértelmesebb párt az összes közül! ;-)
Egyik kedvenc témánk már évek óta az óvoda. Illetve egészen pontosan a magyarországi bölcsi- és óvodahelyzet, amiben most ismét "helyzet van". A 2013/2014-es tanévtől lép életbe az új közoktatási törvény, melynek értelmében az eddigi 5 helyett 3 éves kortól óvodakötelesek…..
NextGeneration 2013.03.29 18:09:13
@Vidéki: de te odavaló vagy, te gyökér!
Ennyit tudsz. Érdemi válasz helyett egy oda nem illő faszságot írni.
Örülök, hogy szánalmas életed nyomorúságban telik nap, mint nap, hiszen te össze vagy zárva magaddal!
NextGeneration 2013.03.29 18:14:22
@Vidéki: A második világháború után az emberek napi életét nem próbálták (és nem is tudták) úgy befolyásolni a magadfajták, mint te.
A 21. században ne mutogass vissza 60 évvel ezelőttre. Ha meg úgy gondolod, hogy igazad van, akkor menj el közmunkásnak, dolgozz 47 ezerért, végezd el a munkád, és ne sírj! Odavaló vagy!
Ja és a második vh után mindenkinek volt hol élni, te szerencsétlen.
NextGeneration 2013.03.29 22:32:21
@Vidéki: Hazudsz te, meg minden másik, akinek hát anyja van!
Azon kívül, hogy nagy magyar írók, és költők műveit aljasítod le, hogy hirdetsd az álműveltségedet, és hogy fennen próbálod propagálni a nagyszerű kommunista munkaadódat, semmihez nem értesz, hiszen csak egy pondró vagy a seggén!
Hála égnek, hogy nap mint nap emlékeztetsz arra, hogy milyen jó értelmes, művelt és rendes embernek lenni, hiszen te vagy az elrettentő példa!
Tasó László, Nyíradony fideszes polgármestere 2002 óta ül a parlamentben, mégsem hallottunk róla sosem. Tegnap este azonban Ertsey Katalin LMP-s képviselő felrakta Facebookra a Tasótól kapott képeslapot. Ezzel szeretnénk Kellemes húsvéti ünnepeket kívánni nektek. Az első…..
NextGeneration 2013.03.29 12:08:14
@kifordított nagyanyó: Viszont, Nagyi!
Olyannyira nagy, hogy az NMHH februári gyorsjelentése szerint a miniszterelnök fosta magából a szót februárban. Még szerencse, hogy az őrült szóáradot a felelős szerkesztők helyén kezelték! NMHH februári gyorsjelentése | Infographics NMHH februári gyorsjelentése |…..
NextGeneration 2013.03.29 00:43:47
@Atro: Csak szólok, hogy egyik diktatúra se egyik napról a másikra lett diktatúra. Előbb választást nyernek, majd kétharmadot, utána jön a személyi kultusz, majd az ellenségkép keresése, gazdasági monopólium kialakítása, személyiségi és alkotmányos jogok csökkentése, titkosszolgálatok megerősítése, állampolgárok lehallgatása, koncepciós perek, és végül a full retard diktatúra.

Szerinted most hol tartunk? Ha nem látod, akkor légyszi inkább te menj külföldre, ne az értelmiség! Köszi
NextGeneration 2013.03.29 00:46:10
@Atro: Ciprus leszavazta az adót, csak szólok! ez a téma már lejárt lemez. Ne foss, nálunk simán megszavazták volna az érdekeinket képviselő kedves politikusok!
Vastagbőr Nem leszünk gyarmat! 2013.03.28 15:01:00
"A magyar-orosz kapcsolatok fejlesztése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést adta át Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerdán Budapesten Viktor Alekszejevics…..
A Parlament nemrég még semleges portál volt. Először a felvilágosultak csaptak le rá, azonban az ellenállók elfoglalták tőlük.  Eközben a Budai Várért megállás nélkül folyik a harc. Nem újabb tüntetésekről van szó, hanem egy helymeghatározáson alapuló androidos…..
Vastagbőr Bolond péntek 2013.03.22 14:46:00
Péntekre általában a politikusok lemennek full kreténbe (pedig sose szabad fullba' nyomni) és a hétvége előtt még megterhelik a szerencsétlen ország polgárainak idegrendszerét.Reggel Orbán Viktor meséjére ébredhettünk, melyben volt szó a gonosz Rezsidémonról, a…..
NextGeneration 2013.03.22 17:21:16
@Jani haverja: Dehogynem okoz! Nézd meg Orbánt ma, meg mondjuk 5 évvel ezelőtt! Megtolcsi meg már anyatejjel ezt kapta, azért néz ki default úgy ahogy.
Vastagbőr BÚÉK 2013! 2012.12.31 22:33:02
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni 2012 elején. Azért megpróbáljuk nagyjából összefoglalni (nem feltétlenül időrendben). A NER unortodox gyorsnaszádja tovább…..
Vastagbőr Seggnyalás visszajár 2012.12.17 09:01:00
A Polgári Magyarországért Alapítvány a Fidesz pártalapítványa, elnöke Balog Zoltán miniszter. "A PMA 2005-ben hozta létre a polgári oldal életműdíjának is tekinthető Polgári Magyarországért Díjat.  Az alapítvány minden évben egy olyan személynek vagy közösségnek…..
NextGeneration 2012.12.18 09:03:33
@Seduxen (már NEM dr.): Azért a 'pool már nyert pár BLt. Savanyú a szőlő kicsi bogyó, mi?! xD
NextGeneration 2012.12.18 09:19:31
@Mystes:
Ad 1: Nagy valószínűséggel többet olvasok, mint te.
Ad 2: Ha nagy a pofád, hol a forrás?
Ad 3: Nem kötelező idejönnöd
Ad 4: Ha már idejöttél, akkor ne hisztizz, hogy senki nem érti meg a narancsos lelkivilágodat
Ad 5: Szánalmas vagy
NextGeneration 2012.12.18 12:40:37
@Seduxen (már NEM dr.):
Basszki, akkor valami félrement, mert én is Pooler vagyok! Én csak a szépre emlékszem! Lesz még Big 4 a 'pool! :)