Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EU

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem volt hatékony a lakás-takarékpénztári megtakarítások támogatása"- címmel jött ki az MTI friss híre. Ez eddig rendben is lenne, ha az első mondatból nem derülne ki, hogy mindez a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2011-es tanulmánya szerint van így. Igen, 2018. októberében egy 2011-es tanulmányt…..
EU 2018.10.18 17:37:58
@Ballib vagyok mert rettegek: ha ezeket nem poénból írtad - mert értelmes gondolkodó ember ezt csak poénnak vagy iróniának szánhatja -, akkor beteg vagy, de súlyos, így kezeltesd magad, minél hamarabb.
Ja és vigyázz, jövő héten jön az eső, Soros emberei elkaszálták a napos időt IS...
Vadmarha!
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
EU 2018.04.09 07:44:53
@tudorka57: hülye vagy, de majd rájössz, mikor már késő lesz!
A hét első felében akkorát hazudott a kormánybarát Pécsi Újság az egyik helyi középiskola beöltözős napjáról, ami már tényleg a legsötétebb, diktatórikus éveket idézi. Az intézménybe járó diákok és a szülők nem győznek háborogni a nagyon súlyos ferdítés miatt...
EU 2018.04.02 00:25:45
@putris72: vadmarha! Mi ezen a hazudozás te barom? Ha a bitófán lógnál, azt se hinnéd el?
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
  Úgy látszik, a Fal vs. Piramis hajtépés lett a magyar kertévézés Rubikonja, itt húzta meg a határt mindkét tévé, most válik el a szar a májtól, valamiért az RTL és a TV2 úgy gondolja, hogy ezen a csatán múlik MINDEN, ami az elkövetkezendő években a kertévézésnek nevezett homokozóban eldönti, ki a…..
EU 2018.02.19 22:38:35
@sixx: Személy szerint kifejezetten szeretem és kíváncsian várom, amikor cikket írsz a Lázadók és a Sötét Oldal harcáról, mint ez a mostani is!!!! Már vártam az aktuális helyzetjelentést.
Úgyhogy hajrá, csak így tovább! Ezeket az "én nem nézek tévét", meg "nincs tévém" fazonokT sose értettem, mi a jó francnak kommentelnek egy tv adásról/ csatorna párbajról szóló cikkhez
A 888-tól a Nyugati fényen keresztül a hajdani Hír TV-ig sok műsorvezető, riporter és újságíró tudja, milyen érzés olyan szavakat leírni és kimondani, amik után bár erkölcsi fölényt nem, de busás jutalmat annál inkább kapnak. Bár a politikai oldalak különböznek, annyi közös mégis van - vagy volt -…..
A harmadik évad első része ugyan nem hozott egetverően magas nézettséget, 14,8 százalékos közönségarányával ki is kapott a TV2 egyik vetélkedőjétől, de a második már 15,2 százalékot hozott, és nyert (15,2% vs. 14%). Ezen felbuzdulva az RTL nem húzza még nyolc héten át a sorozatot (tízrészes évadról…..
EU 2018.01.13 02:05:28
@Gicaacicamica: igen, érdekel, sokakat.
Menj és netezz meg töltsed a sorozatokat-vackokat éjjel-nappal,a netflixeden.
Kérem szépen, ott tartunk itt 2018 elején, hogy az RTL-nek kell kapaszkodnia hétköznap este a nézőkért, bizony. Nagy időket élünk, hiába no. Mivel az első hetet a TV2 letarolta, és keddtől péntekig verte az RTL-t, az elmúlt 5 évben fölényesen vezető RTL váltott egy kicsit, és megcserélte az…..
EU 2018.01.08 16:48:12
@Dugó Boss: barom!
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
EU 2018.01.04 19:34:52
@Wasalat: Isten barma, húzz a büdös picsába bámulni az agymosós nemzeti lófasz tolvaj tvdet! Oda való vagy sorosista propagandát két pofával zabálni te alávaló troll!
Előre tudható volt, ki fog nyerni az Eximbank 16 milliárdos tenderén, de az állami bank még ezt is megpróbálta eltitkolni. Azt meg pláne, hogy mi alapján döntött. De sikerült? Vendégszerzőnk, Zsiborás Gergő írása...
EU 2017.04.27 10:40:11
@Pipas: látom sikerült a lényeget leszűrni a cikkből! Ostoba!
A 444.hu szúrta ki, hogy milyen lelkesen foglalkozott azzal az április elsejei álhírrel a közmédia úgynevezett V4 Híradója, miszerint a minden tengertől és óceántól elég távol található Csehország kétszáz méteres repülőgép-anyahajót építtetett Kínával. Amiben nemcsak az alaphír abszurditása…..
EU 2017.04.06 09:19:15
@Fideszdroid 2.0: ostoba hülye! Inkább maradtál volna csendbe, és nem égetted volna magad!

Direkt azért néztem végig az összes kommentet, mert kerestem, mikor jön a fideszes bullshit magyarázkodás - te még túl is toltad a várakozásaimat!
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
EU 2017.02.01 16:26:14
@Legeslegalja: idióta agyhalott Barom!
EU 2017.02.01 16:28:41
@Gacsaj Pisti: azért, mert akkora ostoba és pöcs, mint te!
Még az a szerencse, hogy a királyi tévé a BBC elveinek megfelelően működik, azaz követik a brit közszolgálat négy alappillérét (tisztesség, függetlenség, érzékenység, megbízhatóság) és például betartják ezt itt lent, amikor a Junior Prima-díjak átadásáról számolnak be:  A BBC-ben a műsorkészítés…..
EU 2016.11.22 14:52:59
@Trackers: seggfej!
EU 2016.11.16 19:00:42
@CyberPunK: egy igazi nyomorék vagy!
Téged kellene verni azzal a bizonyos faszkorbáccsal, amíg mozogsz!
Balogh Zsuzsa távozását a TV2 közleményben jelentette be, melyből kiderül, hogy a Tények felelős szerkesztője a családjában felmerült súlyos betegség miatt hozta meg döntését. 8 éve a TV2 Akadémia végzőseként kezdett el dolgozni az Aktívban, később a Tények vezető bűnügyi újságírójaként folytatta…..
A Válótársak az RTL tavalyi évének egyik legmerészebb húzása volt. Fikciós sorozattal országos kereskedelmi tévé nem szívesen próbálkozik, mert kiszámíthatatlan műfaj, és nem biztos, hogy hoz olyan nézettséget, mint egy Dr. Csont (amit valamiért a magyar nézők minden más sorozatnál szívesebben…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
EU 2016.11.14 22:38:57
@kiko grande: anyád ilyenkor szégyell, hogy a világra hozott egy ilyen sötét alakot, mint te. Ha pedig fizetnek neked ezért, akkor köpd szembe magad!
EU 2016.11.14 22:46:35
@Pop40: poa ogapo egy tipikus ostoba vén ember, aki elé ha odaállna OV, és azt mondaná, igaz minden szemétség, amiket állítanak rólam, akkor se hinné el, hanem a gaz, imperialista-szocialista-balliberális-milyenjelzőkléteznekmégamikhangzatosak ellenzék koholmánya!

:))))))))

Egy szánalmas kotton szökevény.
EU 2016.11.14 22:47:56
@gaston: öreg, rossz helyre kommentelsz, nem a 888.hu és ripost trágyadombon vagy! Ébresztő!
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
EU 2016.10.24 23:00:12
@capor_: ki a faszom néz M1-et??? De tényleg! Max amíg foci meg olimpia volt.
Kapásból a 31-es csatornától kezdem tallózni a tv csatornákat (upc).
:))))
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
EU 2016.10.14 23:42:18
@Censored Trompf: annyira hülye vagy, hogy az már fáj mindenkinek!
Vagy ezért fizetnek neked, hogy ennyi marhaságot írj???

Rögtön minden és mindenki ballib, aki szembesít a tényekkel, mi? Elhiszem, hogy szar érzés lehet, és igyekszel tartani a hitedet és a fanatizmusodat a mostani, minde korábbinál tolvajabb rendszer iránt, amíg csak a fingot is lehet tartani...

Szörnyen ostoba ember(?!) vagy.
És mennyi hozzád hasonló szaladgál kint az utcán szabad lábon...
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
EU 2016.10.12 11:57:25
@sixx: egy köszi is bőven elég lett volna, nem kellene pluszban tajparasztként viselkedned.
A franc se akar a farkaddal bármit is kezdeni.
A vagányság és tahóság nem egymás szinonimái.
EU 2016.10.12 17:36:06
@sixx: tévedsz, mert ismerem a filmet, az egyik kedvencem. Tudom, hogy abból idézted - én is szoktam használni ezt a szavajárást, - mégis erősnek éreztem ide.

És azért írtam le ehhez a posztodhoz az első hsz-emet, mert megörültem, hogy van végre egy olyan cikk - még ha indulatból is - ami nem egy ctrl-C és ctrl-v kombináció, hanem valóban megmutatja és elmagyarázza a népnek a csúsztatást és a kormányzati nagyot mondást! Erre írtam, hogy sok-sok ilyen kellene mindenhol, hiszen a nagy (zombi)többség zokszó nélkül benyel minden propagandát, hiszen az egyszerűbb és kevésbé fárasztóbb, mint a gondolkodás. Ennyi. :)
Úgy látszik, a TV2-nél sem igazán számít, hogy érvénytelen volt a kvótanépszavazás, hogy a választópolgárok fele  sem ment el, vagy hogy megközelítőleg sem szavaztak soha ennyien érvénytelenül, mint október másodikán, a Tényekben inkább arra a 98 százalékra összpontosítanak, amire a Fidesz is…..
EU 2016.10.12 09:43:00
@vénkujon: veled is csak többen vagyunk a világban, ostoba!
EU 2016.10.12 11:58:36
@Macropus Rufus: ott a pont! :))))))))
EU 2016.10.12 17:28:15
@Quentin vagyok Montargisból: eltévesztetted a házszámot, buksi!
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
EU 2016.10.11 16:09:40
@dabgetva: idióta barom! Nem unod még ezt a ballibsizést? Aki nem béget agymosottan, mint te, az szerinted mind ballibsi? Seggfej vagy!
Jobb oldali voltam világ életemben és elutasítottam a baloldali eszméket, de erre a mostani fidesz kormányzásra és jobboldaliságra csak köpni lehet egy nagyot! Undorító szemét tolvaj banda, tele hergeléssel és gyűlöletkeltéssel, ami után jót röhögnek az ilyen díszpéldányokon, mint te!
EU 2016.10.11 16:15:43
@Nagy Zoltáán: te annyira sötét vagy, hogy még a kezeltetésedért is kár lenne egy forintot is elkölteni!
Hogyan élhet valaki ennyire irreális világban, ennyire agymosottan, a tényektől maximálisan elrugaszkodva? Tipikusan az a fazon vagy, aki a saját akasztásán sem hinné el, hogy kivégzik.
Reménytelen eset...

liberálfasiszták meg egyéb agyömlengések...dobálod egymás után össze-vissza ész nélkül azokat a szavakat, amikről már egyszer valahol hallottál :))))))))

A 2. lehetőség, hogy ezekért a kommentjeidért fizet neked valaki - remélhetőleg ez a kevésbé gáz magyarázat; viszont akkor inkább elkeserítő.
EU 2016.10.11 16:17:29
@scuynat: igen, ráférne egy életfogytiglan!
A DPRK 360 blognak sikerült megszereznie az idei észak-koreai női divatkatalógust (녀자옷 - Női ruhák). A katalógus nem csak fényképeket tartalmaz, de szabásmintákat is, hogy a hölgyek otthon is elkészíthessék a divatos öltözékeket. A ruhák többsége a 80-as, 90-es évek nyugati divatját szintetizálja a…..
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..