Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mouth Hero

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A házasságkötések száma ma Magyarországon körülbelül 45 ezerre tehető, ez nagyjából feleannyi, mint az 1980-as években. Bár évről évre egyre kevesebben kötnek házasságot, a válások száma növekedik, az utóbbi három év során például évi 5%-kal. Ez évente 24-25 ezer…..
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
Mouth Hero 2014.04.15 21:24:04
@sakalakamo: Ugye az megvan, hogy a többség nem a kormányra szavazott?
Abszolút semmi gond nincs azzal, ha az ember saját költségén körbelevelezi a nagyvilágot, ha valamiféle  ellenállhatatlan íráskényszernek engedelmeskedve, emelkedett, megható gondolatait föltétlenül meg akarja osztani a földgolyó különböző részein élő embertársaival.…..
Mouth Hero 2014.01.14 23:06:19
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ez a közpénzszórás nem a jutalmak helyett van, hanem mellett. A jutalmak nem szűntek meg. Szóval ez megint nem jött be.
7. Ezt a fóti házat minden irányból látni kell   Ezen a képen olyan mint egy átlag ház az USA-ban (leszámítva a gólyákat). De igazán akkor ütős, ha láttad a világítókupolás tornyot is. Bónuszként számold össze, hányszor látszik a kutya a hirdetésben. /Itt egy másik…..
Mouth Hero 2014.01.13 23:06:41
@Csokis: de ez Jurta Daniele volt, azert ennyi.
A minap úgy hozta a sors, hogy a Moszkva térről kellett néhány megállót utaznom, így felkaptam egy Combinora oly' szerencsével, hogy még a púpos négyesben szabad ülőhely is volt. Kisszerű boldogsággal huppantam le, amikor kényelembe helyezkedés édes, apró örömét az az üröm…..
Mouth Hero 2013.12.13 23:45:32
@Sztavrosz_: oszt' megy erted a TEK. A blokkolot meg az orszagba is tilos behozni.
Zsolt egy bika laptopot szerett volna venni a Computer Imperiumnál, de a kinézett típus elfogyott, a többi pedig nem ütötte meg a szintet. Azért csak rábeszélték egy másikra, amiről csak otthon derült ki, hogy nem full HD a kijelző felbontása, bár direkt olyat kért. Pénzt vissza…..
Időről időre előfordul, hogy olyanoktól is kapok levelet, akik itthon maradtak, és mindig nagyon érdekes, és sokszor megrázó az ő szempontjukból olvasni a határátkelésről. Nincs ez másként a mai poszt kapcsán sem, melyet egy olyan édesanya, Ildikó írt, akinek a 16 éves lánya…..
Ha már kétszer fizetem az átírást, igyekszem nehezen adni magamat. Igenis küzdjön meg az adóhatóság a pénzemért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mouth Hero 2013.08.23 07:35:45
@Labasmaz: @Nincs még nicked: valójában a legbiztosabb megoldás, ha senkit nem szolgál ki az eladó, így akár be is lehet zárni az ajtót.
A köztársasági elnöknek nagyon kell vigyáznia minden kiadott szavára, a riporternek meg minden kérdésre. Ez talán túlságosan is érződött Az első év című közös MTVA-TV2-es köztársasági elnöki interjúban, amit vasárnap este mutattak az M1-en. Az elnök úgy vette az…..
Forradalom előtt áll a kerékpárosok világa: megszűnhet a pumpálás. Egy fiatalokból álló csapat, a PumpTire Team megalkotta az önfelfújó gumiabroncsot. Már csak 250 ezer dollárra van szükségük, hogy az ötletet valósi vállalkozássá tegyék. Évszázados nyűgtől szabadíthatja…..
Mouth Hero 2011.08.31 08:28:38
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
Mouth Hero 2011.08.02 14:18:07
@picikisköcsög: Nyomja is, tulajdonképpen minden hozzászólását arra építi fel, hogy jobbikozzon és gárdázzon, meg árpádsávozzon. Tehát a mag ugyanaz, a körítés változik a poszt függvényében.
Horogkereszt a lábszáron, Cs. kiakadt Koszovóban - Stépán Balázs írása   K. István néhány éve nem érzi „igazán helyénvalónak” a lábára tetovált horogkeresztet, barátja nem hiszi, hogy képes lett volna megszervezni a cigányok elleni támadásokat, sőt a…..
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
  A dobos, a szakács, a cukrász meg a hidegburkoló   Tódor János írása    Nagycsécsen gyilkoltak először. A média és a hatóságok reakciójából - pontosabban annak hiányából - igazolva látták tettüket: csak ölni kell, és közelebb kerülhetnek…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Mouth Hero 2011.03.07 11:10:23
@majomkutya: Azon gondolkodom, hogy volt képes a Jobbik és a MG ilyen aljasan rávenni az öreg néniket arra, hogy sírva nyilatkozzanak. Nyilván nem igaz, amit állítanak. Valójában nem törik fel a pincéket, nem szüretelik le más kertjét, nem támadják meg őket.

Minden szép és jó amúgy, csak hát rasszizmus nélkül nem élhet a magyar.

Előbb-utóbb elpattan a húr, ez nem kétséges.
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
Cigányokról Berceli szánkó 2010.12.07 13:55:00
Könnyen lehet, hogy az a bercelen autózó vétlen fiatalember az olaszliszkai tragédia körüli hírverésnek köszönheti az életét. Emlékeztetőül: a Nógrád megyei Bercelen egy autós elgázolt két szánkózó kisgyereket, mire a közelből odasereglő rokonok és ismerősök majdnem…..
Ahogy a civilek közt, a rendőrök között is vannak segítőkész és mindent leszaró emberek. Előbbire jó példa az az egy évvel ezelőtti fotó (ld. lent), amikor két motoros rendőr - akik közül az egyik a blog olvasótáborának kemény magjához tartozik - lábbal tolt le a…..
Naná, hogy egy köcsög suzukis miatt, aki Hummernek nézte a fostaligát! Ilyenek ezek!!! ..
Mouth Hero 2010.11.08 21:52:54
@vmaast: A többségük - különösen vidéken - a vázolt felállásban közlekedik. Rengeteg a hasonló ügy, mondhatni az eseted teljesen tipikus. S még örülhetsz, hogy nem vertek meg.
  Eddig úgy volt, hogy amikor egy liberális találkozott a valósággal, az vagy nagyon szórakoztatóra, vagy elképesztően felháborítóra sikeredett. Különösen igaz volt ez akkor, ha a cigányok helyzetéről esett szó, itt a legképtelenebb és legveszélyesebb áligazságokat…..
A címben szereplő kérdés merült fel Nikolaj fejében, amikor egy agresszív mercis mindenáron összetűzésbe akart vele keveredni. A levél írója viszont azt tette, ami szerintem is a leghelyesebb ilyen esetben: nem vette fel a kesztyűt, nem akart revansot venni, inkább a biztonságra…..
Mouth Hero 2010.08.24 16:11:17
@Frigyesmester: Kérlek őszintén válaszolj a következő kérdésre: amennyiben fukszos, tetkós, népes kisebbségi - nem sváb - család szállt volna ki a kocsiból a parkolóban, akkor azt elhallgattad volna (esetleg kompletten, az előzményekkel), vagy ugyanígy kitérsz a részletekre?

Valóban meggyőződésed, hogy a közlekedési szabálytalanságokat és bűncselekményeket politikai prefercia alapján is kategorizálni lehet?

MH / ÁAKH
Mouth Hero 2010.08.25 08:31:31
@"streetfighter": Ha ismernéd a munkásságát, tudnád, hogy itt a mellékes információkon van a hangsúgy: "tapasztaltam ilyet pl. árpádsávos totojától… akarom mondani Toyotától, meg népnemzeti Renault-tól is ilyet (...) szép, selyem volt a belső visszapillantó tükörről fityegő árpádsávos zászló, és jól mutatott a „gárdapártoló” matrica a hátsó szélvédőn. "
Azt kell mondanom, Zsolt nem egyedülálló jelenségről küldött levelet és egy rakás videót, sok alsóbbrendű úton ilyen a helyzet, jellemzően a kis falvakat összekötő utakon, a hétvégén én is hasonló, sőt, rosszabb állapotokat láttam az ország nyugati csücskében,…..
Mouth Hero 2010.07.07 21:44:16
@Frigyesmester: Az ÁAKH az előbbi megfogalmazással is egyetértett, s bármily meglepő, a komment megfogalmazójától függetlenül, ezzel az új, módosítottal is.

Ezekkel a k*rva mutyikkal kellene végérvényesen leszámolni, mert ami pl. abban a fertőben működik évtizedek óta, az minden határon túl megy (szó szerint is).

Persze ahogy egy nyakkendős mondta pár éve: "léte fontos társadalmi érdek, amennyiben csökkenti a szociális feszültségeket, ha a kevésbé tehetősek olcsón vásárolhatnak".

Adómentesen.
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
Mouth Hero 2010.06.24 22:15:25
@Frigyesmester: "Vagy például a pécsi kézigránátos gyilkosság. Ahol még semmi nem volt tudott, de a rendőrség a nyomozás első órájában (!) kizárta a rasszista indítékot."

Emlékeztetnélek arra, hogy ki is derült, hogy nem volt rasszista motívum, másrészt Mohácsivész Viktóriának 30 másodperc is elég ahhoz, hogy azonnal ténykérdésként kezelje a rasszizmust, ha az áldozat a fajtájából való.
Mouth Hero 2010.06.25 00:07:51
@Frigyesmester: "De a segély ellenértéke nem a végzett közmunka – és a közmunka elvégzésének nem lehet az ellenértéke a segély. A közmunka elvégzésének ára a munkabér."

Leszarom, hogyan hívod azt a pénzt, amit én kerestem meg nekik. Az a lényeg, hogy húzzanak el árkot ásni, szemetet vagy kutyaszart szedni, közkertet rendezni, gátat építeni, stb. Az eddig segélyként puszira adott pénzt pedig nevezzük munkabérnek, vagy ahogy Frigyes elvtársnak tetszik.

"Árpádsáv Agitprop kommentező hadosztály"

Ez a te kicsi gyermeked. Leírod ahányszor tudod, mert lelked mélyén büszke vagy magadra. Szar is lenne beismerni, hogy semmilyen szervezett netkommandó nincsen, ugyanis sajnos nincs rá szükség, hiszen egyre több mindenhol a cigány, s így egyre többen szereznek keserű tapasztalatot.

Mindemellett azt gondolom, hogy annak az elenyésző számú normális és tisztességes cigánynak valóban nagyon rossz lehet.
Sárdobáló A civilek esélye 2010.06.20 07:00:00
Magyarországon az állam kivonult a legszegényebb társadalmi csoportok életéből. Ahol sok a roma és a szegény, ott alig működik az iskola, a roma gyerekek jelentős része szegregált osztályokba jár. Ezekben az osztályokban rosszabbul képzettek a pedagógusok, mint a nem roma…..
Mouth Hero 2010.06.22 23:12:47
@legeslegujabbkor: "általuk is belátott"

Ez feltételez egy minimális IQ-szintet. A 40-60 ehhez kevés. Ráadásul az érintettek jelentős része erőszak-elvűen szocializálódik. Ezt látta mindig otthon.

Kedvezmények? Szinte csak az van. Ki kap ingyen lakást, házat? Ki lesz védett fogyasztó?

A szép szó már nem megoldás. Sajnos.
Mouth Hero 2010.06.23 00:40:59
@legeslegujabbkor: Én már régóta nem akarok meggyőzni senkit.

Az viszont szinte mindenki számára nyilvánvaló, hogy az eddigi szelíd módszerek semmit nem értek - százmilliárdok mentek füstbe.
Mouth Hero 2010.06.24 16:29:08
@legeslegujabbkor: "A kés akkor nem tartozik az alapfelszereléshez, ha a keze lapáttal, ecsettel, más egyébbel van tele."

Persze-persze. Ne röhögtess.
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..