Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egérke75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Fél öt körül a Budapest Nyugatiból induló, Záhonyba tartó vonat elgázolt egy embert a Városligeti elágazásnál, az M3-as bevezetője közelében, a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál.Szerdán két halálos baleset is volt itt.Az egyik vágányt nem tudják használni a vonatok, a…..
egérke75 2009.01.09 18:52:43
Subba Extrém szoptatás 2008.12.16 09:26:00
Tegyétek vissza, nem ARRÓL lesz szó. A hét Szuperpumája Veronica Robinson, aki két kislánya közül a nyolc éves Elisa-t a mai napig szoptatja. Véleménye szerint a gyermekek saját maguk döntik el meddig akarnak szopni. Elisa akkor szophat, amikor kéri, ellenben a nagyobbik testvére…..