Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leveles Zoltán

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bhakti jóga minden jóga lényege. Mióta gyakorolják, honnan is származik a bhakti jóga? A bhakti misztériuma valódi szárnyakat ad a jóga gyakorlójának. Képes elvezetni a jógit a végső célig, a lelki önmegvalósításig. Mi volna nagyobb misztérium az önvaló megismerésénél?  A lelki gyakorlás…..
India Hangja Mantra jelentése 2015.09.25 04:41:50
Kit ne érdekelne a mantra jelentése, amikor ősidők óta alkalmazott meditációs eszközről beszélünk? Sokak szerint a mantrák ereje építette a piramisokat, irányított vimana légi járművet és a Mahábháratában atomfegyvereket. Leveles Zoltán Mantrák ereje c. írásában…..
Nem csak online világban él az India Hangja. 2012. január 4-én az India Hangja csapata megynitotta Budapesten a Bharata Kultúrteret. Légy a vendégünk! Bharata Kultúrtér - az indiai kultúra magyar otthona 7. ker, Tivadar utca 3. (az Almássy tér mellett) Tel.:…..
Különlegesen indult az a 2000. évi novemberi nap Delhiben. Valahogyan kora reggel már a Connought Place füves parkjában pihengettünk. Hűvös volt. Még a leheletet is látni lehetett a hideg pirkadatban. Indiában csak úgy ülni – jelen esetben a fűben hemperegni – és bámulni a semmibe, legalább olyan…..
Ötezer évvel ezelőtt hangzott el a Bhagavad-gítá. Az Isteni kinyilatkoztatásnak tekintett mű egyetemes, örök érvényű emberi értékeket, megfigyelhető törvényszerűségeket tárgyal. Leírja a lélek és Isten természetét, a kettejük közötti kapcsolatot, az önmegvalósítás folyamatát. Ezért a Bhagavad-gítá…..