Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitte

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
Balsejtelmek gyötörtek, ahogy haladtunk előre az Aviva képzőművészeti díjátadó ünnepségében. Olyan érzés volt, mint egyre mélyebbre tapicskolni egy lápba. Pedig az egész olyan jól indult.  A díj meghirdetése után eloszlott a gyanakvásom, ami a Kogart vagy a VAM design…..
Nem kevesen vádolják azzal a Költözésblogot, hogy idegesítően bennfenteskedő és áljópofa. A válaszom: ezeknek a kritikusoknak teljesen igazuk van, milyen is lenne egy szerkesztőség költözését dokumentáló alkalmi blog? A szerencse az, hogy legrosszabb esetben is napokon belül pár évre kikapcsoljuk.…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..
Bűzlő rockersrác a panelban, csótányok, rockmaraton. Tisztára kilencvenes évek, csak hát 2005-ben járunk. A kép innen Sziasztok! Sokat gondolkoztam, leírjam-e a történetem, de úgy döntöttem...miért ne? :) Gondolom nem sokakkal esik meg hasonló történet :) 2005-ben…..
A TV2 szappanoperájában hétfőn debütált először Pongrácz Barbara szerepében Legerszki Kriszta. A sztori szerint Barbarát olyan súlyos égési sérülések érték, amikor karácsonykor felrobbant a kórház irodája, hogy plasztikai sebész tudta csak összerakni az arcát. Akik…..
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
Mit csinál az utas, ha esik az eső és a megállóban ahol áll, van utasváró pavilon? Normálisabb utasok beállnak, hogy ne ázzanak szét, többiek esernyőt nyitnak, vagy állnak az esőben. Olvasónk szemtanúja volt egy eseménynek, ahol a buszvezető majdnem a megállóban hagyta az…..
Mitte 2009.02.05 09:05:39
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
"Másodszor jelentkezett a Jövő a jelenben kutatásával a TNS Hungary és az Omnicom Media Group (OMG). Tavalyi anyagukhoz hasonlóan ezúttal is a kommunikációs csatornák jelentőségét és várható jövőbeni elmozdulásokat vizsgálta a két cég. A válaszadók, mint a megbízói…..
comment:com Demcsák Zsuzsa odacsap 2009.02.01 15:29:00
Havas Henrik volt a műfaj igazi nagyágyúja: ő sértegetett egyszerű embereket élő egyenes adásban, bátran és büszkén mintha csak egy pénzügyminiszternek szólna be. Pedig ha már tévéműsorunk van, akkor nem csak kamera előtt fikát pöccinteni nem illik, de tanárnők…..
Modoros jó vasár- és ünnepnapi reggeleket kívánok, instállom! ;-)Kicsit kommerszebb vízekre evezünk, de a díjkiosztókkal még tartozunk nektek. Illetve ezek még csak a Top 10-es arcok, de bizonyára nem érdemtelenül kerültek ide! Vagy?7. Demcsák Zsuzsa: Őt nagy divat volt…..
  ... vagyis Hamupipőkéé... vagyis Scarlett Johanssoné... vagyis ..   Az úúúúúgy kezdődött, hogy a Disney 2007-ben elindította a Year of a Million Dreams kampányát. Az téma artikulálásához Annie Leibovitz-ot kérték fel, ami a legjobb találat volt szerintem...…..
comment:com Kuncze pártatlan lett 2009.01.30 08:59:00
2 in 1 műsorvezetőt szerzett be a Klubrádió. Kuncze Gábor nem csak az Ötöst vezetheti, hanem közvetíthet a parlamentből, ha már amúgy is ott tartózkodik munkakörileg. Mondjuk nem is volt ez igazi közvetítés, Kuncze inkább a folyosón készített interjúkat a parlamenti pártok…..
"Ismét napirendjére veszi az ORTT a két országos rádió, a Danubius és a Sláger frekvenciájának ügyét. Január elején a médiahatóság úgy döntött, hogy nem ír ki pályázatot a két kereskedelmi rádió frekvenciájára, hanem megvárja, hogy az Alkotmánybíróság…..
Ma reggel az egyik hírportálon nézelődtem, mikor az oldalsó sávban az alábbi felhívást pillantottam meg:FELJELENTŐPackázik veled a tanulmányi osztály? A prof helyett rendre évfolyamelsők tartják meg az előadást? Semmiért cserébe húzzák le rólad a tandíjat? Sírva jár…..
Elkészült Budapest közlekedési rendszerének fejlesztési terve (pdf), a koncepció 2020-ig tartalmazza a főbb irányokat. A Főmterv koordinálásával megírt tanulmány csütörtökön kerül a fővárosi közgyűlés elé, további sorsáról ott döntenek. Végignéztük a javaslatot…..
A minisztérium rámutatott, hogy a "jogszabályok szigorúan meghatározzák, milyen járműveket kell beszerezni miniszteri, illetve szakállamtitkári beosztású állami vezetők számára".Mit jelent ez a mondat?! Megáll a világ, ha nem így történik? Szerintem az ellenzék simán…..
Az új First Lady halvány sárgászöld Isabel Toledo ruhát visel a beiktatáson - kíváncsi vagyok, milyen ruha lesz rajta az esti bálon. Bár a szín nem tetszik nekem annyira, a kiegészítők zöldje nagyon (bár a képen nem látszik, a kesztyűje is zöld, akár a cipője - ez utóbbi…..
Nem szeretnénk átmenni Fehér Ház blogba, mi csak a léggitározáshoz értünk, de azért nem mehetünk el szó nélkül az Obama beiktatási ceremóniája alkalmából tartott, nagyszabású koncert mellett, ami nagyjából olyan volt, mint egy jól sikerült Old Boys-koncert egy kisvárosi…..