Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToMorgan

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim! Mindannyian tudjuk, hogy egy konteós üldözési mániájánál már csak az egója fejlettebb, ezért nézzétek el nekem, hogy egy féligmeddig magánjellegű probléma taglalásával veszek el pár percet abból az értékes időtökből, amelyet ufókutatással, gyíkemberek…..
ToMorgan 2011.01.25 21:46:19
@tiboru: Olvasom a blogod a kezdetektol, tulajdonkeppen a kedvenc blogom. Ha maradsz itt, vagy ha mas helyen fognak megjelenni az irasok mindenkeppen olvasni foglak tovabbra is (na meg a Lemil-t is).
A jelenlegi uggyel kapcsolatban az a velemenyem, hogy a foszer egy elegge kioktato stilusu levelet irt, ami nalam tuti kivagta volna a biztositekot Ennek ellenere nem tettem volna be a nevet... stb. a kommentek koze, vagy ha megis, akkor mindenkeppen torlom ezeket az adatokat amikor erre ker.
A masik dolog ez a blog.hu gore. Ebben viszont teljesen egyetertek veled, ha mar valaki belenyulkal a blogomba akkor az a minimum, hogy ertesit rola. Lehetoleg nem utolag. Meg jobb ha megkeri a blog gazdajat, hogy torolje ezt vagy azt ha ilyen problema adodik.
Tovabbi sok sikert a bloghoz. Maradok hu olvasod.
 Még ha ők direkt erre is kérnek, akkor se! Akkor főleg ne! Az itt leírtak talán másokat legyintésre késztethetnek, hiszen semmi olyat nem fogok mondani ami a durvább kategóriába tartozna: A szóban forgó cégnél nem fenyegettek meg, nem aláztak meg, még csak szexuálisan sem…..
Subba Ez nem a te heted 2010.11.20 14:02:00
Bilincsben a sorozatsztár! (via Blikk) ..
ToMorgan 2010.11.21 15:59:45
@leginkább tejből: hehehe, erdekes nekem eszembe se jutott semmi olyasmi mint neked
esetleg olvassd el ujra, azt irtam, hogy: "ha szemben allnek vele..."
szerencsetlen latens ratyi vagy
Szerdán megvoltt Sidney Crosby ötödik NHL-es bunyója is. A világ egyik legjobb csatára nem sűrűn áll oda verekedni, de ha nincs más választás, nem menekül el. Ráadásul ebben a műfajban is a sikeresek közé tartozik, négyszer nyert, és csak egyszer veszített.Majdnem 200…..
Subba Facepalm: SOK 2010.10.06 11:05:00
Amennyiben lehetne az interneten keresztül Bitchslap-eket osztogatni, én most élnék vele. Mi a jó élet van veled, Girl?  ..
ToMorgan 2010.10.06 11:28:57
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..
Most valami olyan következik, ami nagyon nem városi. Kicsit sem. Mondhatni, hogy a városi ellentéte. Épp ezért remekül passzolhatna egy várost meghatározó definícióba. Nemrég megnéztem ugyanis az Alamar (To the Sea) című filmet, Pedro González-Rubio független filmalkotását. Ő…..
A Lufthansa 526 személyes Airbus A380-as repülőgépén 999 euróba, azaz kb. 290 ezer forintba került az Alpok feletti másfél órás sétarepülés, már ha első osztályon kívánta ezt valaki megtenni. Ostobán azt gondoltuk, hogy ezt csak egy vérbeli burzsuj perkálja ki, hogy elvigye a…..
Critical Miss Magyar tutiság 2010.07.15 07:40:00
Nem tudom, hogy mi történik, de kezd egyre több coolság lenni itthon. Most nem a sok épp csak valamilyen, agyonajnározott kezdeményre gondolok, hanem a tényleg jó, színvonalas anyagokra, mint amilyen például a Kepp Showroom, a Momeline, az Umbrella és egy birka logós valami által…..
Ülök a Ráday utcában, Budapest étterem-utcájában (The famous restaurant street of Budapest, baszki) és ég a pofám. Már megint. Nem saját magam miatt, hanem magunk miatt, a rólunk kialakult kép miatt, amit nem tudunk és valószínűleg nem is fogunk tudni lemosni. A…..
Subba A legjobb hack ever 2010.05.29 13:00:00
Wisconsinban meghekkeltek egy elektromos útjelzőt, és a detroiti legenda Electric Six (igen, ők csinálták a Gaybart) Danger! High voltage! című számának a szövegét táplálták be.  ..
ToMorgan 2010.05.29 14:22:39
 A 10 éves Petra lányom már vagy 3 éve jár formációs akrobatikus rock and rollra. Egy patinás művelődési házban szoktak versenyeik lenni. Kisiskolásoktól nagyig rengetegen (főleg lányok), többféleségük ellenére is eléggé sablonos jelmezekben, nagy, izgatott zsongás, még talán a vécékben is megy az…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
              Vasárnap végre kisütött a nap és kicsit elmentünk itthonról sétálgatni, ebédelni, kiülni egy kávéra valahová. Remekül sikerült a napunk, igazi vasárnapi dumcsizós, lazulós program lett…..
KKBK Szanyi Gombóc 2015.01.06 22:55:00
Szanyi gombóc:  2010 tavasza Hozzávalók 1 szavazásra: 1,2 l pártállami múlt, 20 dkg elvtelenség, 15 dkg erkölcstelenség, 1 kapzsiság reszelt héja, csipetnyi semmihez sem értés, 20 dkg proli, kész- vagy hitelpénzfizetés, 10 dkg pánik, 10 dkg cukrozott darált átszavazó.  …..
ToMorgan 2010.04.16 21:37:58
ToMorgan 2010.04.16 21:38:29
Varánusz Fitnesztigris uzsonnára 2010.02.06 08:00:00
Szögezzük le az első mondattal: gyereket, nőt, gyengébbet nem verünk. Pont.De mit tegyünk akkor, ha már tenyérzsibbasztó a bizsergésünk a hazai fitneszcézár legújabb haknija láttán?Január 29-én Schobert Norbertet "megtámadták" saját kávézójában csúnya emberek.…..
A héten nagyüzem van az Európai Parlamentben, most hallgatják meg a biztos-jelölteket. Kedden például a luxemburgi jelöltet, Viviane Reding asszonyt vizsgáztatták, aki a „jogérvényesülés, alapvető jogok és uniós polgárság” nevű területet kapta. A meghallgatás…..
Az amerikai GQ magazin márciusi számában összeállították a tíz legstílusosabb amerikai sztár listáját. Az élen Justin Timberlake végzett, amivel nem vitatkozom, Kanye West-nek nem örülök (sajnálom, nem szimpi), T.I.-t pedig egyáltalán nem értem, hogy miért került fel a…..
Olasz fórum Az életművész 2009.07.07 08:00:00
Marcello Mastrantonioni, divatfotós, maga is egy divatügynökség tulajdonosa (MARCELLO MODEL), nemzetközi rocksztár úgy gondolja, hogy ő lesz az a személy, aki az angolt felhasználva ripsz-ropsz megtanítja a népeket olaszul. 10 perc alatt. Ten minutes.Miután tervét kivitelezte nem…..
ToMorgan 2009.07.07 10:40:49