Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yodz

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
Yodz 2009.12.15 13:09:06
@TIBI567: Egyetértek. Egyébként meg azért lépnek fel a 30Y-nal együtt, mert sok zeneszerető nem csak egy stílust vagy zenekart szeret, ezért lehet átfedés, vagy mégtöbb embert akarnak bevinni pl...vagy ki nem szarja le. A másik meg, hogy szerintem kurvára tudnak énekelni, de nyilvánvalóan hülye vagyok és minden rockzenekarban Andrea Bocellinek kellene dalolnia. Azt meg, hogy a legzseniálisabb magyar zenekar-e az IHM, miért nem kérdezte senki? Pedig az. Ez vélemény volt teszem hozzá, ha valaki az Eddáért, vagy a Tankcsapdáért, vagy a Matyi és a Hegedűsért rajong, akkor szíve joga...leszarom.
Yodz 2009.12.15 13:10:02
@magno10: Pont crossover akar lenni, amit azoknak szánnjak, akik nem kapnak tőle agybajt. Attól még egy zenekar lehet kiváló, hogy nem akar mindenkinek tetszeni.
Geekblog GeexKomix 18. 2009.12.04 08:00:00
Hideg időhöz jéghideg sztorik dukálnak: ezen a héten főleg bűnügyi történetekben mélyedünk el, azaz vérben, bűnben, mocsokban, hullákban, kurvákban, pénzben és halálban úszunk, méghozzá a noir legnagyobb képregényes művelőinek hála. De azért lesz itt még más is.…..
Yodz 2009.12.14 14:33:49
Geekblog Judge Dredd - America 2009.12.11 08:12:00
Dredd bíró, a brit képregények elsőszámú antihőse már 32 éve üvöltözi, hogy „Én vagyok a törvény!”. A gigantikus méretű állal megáldott sisakos törvényosztó népszerűsége mit sem csökkent azóta, hogy 1977-ben, a frissen induló 2000 AD képregény-antológia…..
Yodz 2009.12.14 14:30:40
@Oidipus Prime: Egyetértek. Rob Sneidert fejbe kellett volna lőni, mint ahogy Jar-Jar Binkst is kettévágni az első jelenetében...A filmszereplős halállistám igen hosszú lenne azt hiszem...
Csomó CGI-szörny metálra vonul. Moziban lehet hatása, de nézek helyette inkább Harryhausent bármikor. ..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
A Makó Dávid énekes vezette, southernes, groove-os, doomos rockzenét játszó HAW elkészítette első demoját, amit majdnem teljesen meg is lehet hallgatni itt. Azért csak majdnem, mert a hiányzó negyedik szerzeményt, az All Good All Fine címűt először majd a HammerWord Over the under…..
Yodz 2009.12.11 13:35:56
A világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban, jelentette be a szervező Live Nation Hungary. A Metallica negyedszer látogat hazánkba, utoljára tizenegy évvel ezelőtt jártak itt, akkor még…..
Yodz 2009.12.11 09:59:22
Barátaim közül többen is árazócédulát ragasztottak szívük fölé golyóstoll által RIP DIMEBAG felirattal emblémázva pontosan 5 éve, amikor szegény Dimebag-et lelőtték. Mivel hősünk a világ legzseniálisabb RIFF-jeinek és szólóinak volt kreálója, egy perc néma…..
Yodz 2009.12.09 08:47:09
@borovi: Milyen kurva szimpatikus vagy te nekem, hogy egy szakmájában remek és zseniális ember tragikus haláláról való megemlékezés közepette idetévedsz és félvállról lecsulázod a munkásságát. A kultúrsznobok legalább ilyenkor hallgatnának...
Yodz 2009.12.09 08:52:37
@Void Bunkoid: Átható!
A Guitar World Magazine összeállította minden idők legbizarrabb gitárjainak tízes listáját, és ezt nekünk már csak a nevünkből fakadóan le kell közölnünk. Sőt, minden kedves olvasót megkérünk arra, hogy alul szavazza meg, melyik hangszer néz ki a leghülyébben. Prince-é? Les…..
A Fear Factory az utóbbi évek legszánalmasabb zenekari balhéját hozta össze nemrégiben. A zenekar kb. amiatt oszlott fel, hogy két dudás nem fért meg egy csárdában - Burton C. Bell és Dino Cazares egója túl nagy volt, hogy kibírják egymást, így esett, hogy az akkoriban a…..
Yodz 2009.11.17 11:46:43
@Viktus: Jól megmondtad neki, höjj! Te vagy aztán a kemény rocker!
Yodz 2009.11.17 11:48:12
@krferi: Cazares tökéletesen hozza a darát, de bocsátassék meg annak a hallgatónak aki ezt az ixedik lemezen már unja. Ha minden zenét technikai szempontból vizsgálnánk akkor nem zenéről beszélnénk hanem iparról...
Yodz 2009.11.17 15:53:29
@krferi: Pedig az. :) Attól még, hogy kell hozzá ritmusérzék meg erős csukló még primitív. Maratont futni sem túl kreatív dolog, mégis elismerjük azt, aki megcsinálja. Na ez kb. nálam olyan, úgyhogy egyetértek a cikkíróval, pedig szerettem régen az FF-t, csak ez így már unalmas. Nem kellene nagyot változtatni csak egy kicsit elrugaszkodni a szokásos sablonoktól.
Vincenzo Natali sci-fi horrorjában két tudós azzal szórakozik, hogy különböző állatok génjeiből újfajta hibrideket hoznak létre. Az alábbi klipben megtekinthetjük, ahogy az Adrien Brody és Sarah Polley alakította páros megpróbálja befogni az egyik elszabadult szörnyszülöttet.…..
Lángoló Gitárok Precízen laza 2009.11.02 15:20:00
Porcupine Tree @ Petőfi Csarnok, 2009.11.01. Szokták mondani koncertek után, hogy egy zenekar CD-minőségben szólt. No, akkor nem tudom, milyen jelző illethetné a Porcupine Tree budapesti előadását, a hangzás ugyanis már-már az álom kategóriát súrolta. Igaz, megfelelő helyen…..
Filmdroid Prince of Persia trailer 2009.11.02 22:13:00
Jövőre Jerry Bruckheimer gondoskodik arról, hogy a mozikban egy jóféle akció-kalandfilmet láthassunk. Az überproducer tudja mi kell a népnek, ha nem állat a főhős, akkor nem lesz gond,  könyörgöm többet ne tegyen meg kengurut, tengerimalacokat vagy egyéb állatokat…..
Cameron közeleg. Update: immáron hivatalosan is debütált a második Avatar trailer. HD-ben is tölthető: a Theatrical Trailer mellett kattints a HD gombra...
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
Yodz 2009.10.29 11:07:31
Az első két Isten Háta Mögött-lemez még annyira "csináld magad"-módszerrel készült, hogy még a CD-ket is saját maguk írták a zenészek. Nem is lehetett már nagyon kapni őket, de most vége ennek az ínséges időszaknak, ugyanis mind a 2003-as Rosenkreutz kémia…..
Yodz 2009.10.28 09:11:35
@sickholmes: Szerintem is kár lenne hozzányúlni a Szokásos kora reggeli lemezhez. Mindenesetre nagyon korrekt dolog figyelni a rajongókra, úgyhogy örülök és vásárlok majd.
Mivel a Tool annyira nem foglalkozik a dalírással, hogy már nem is pletykálnak semmit róluk (a nagy weboldal-átalakítás sem valósult meg, amit jó régen harangoztak be, hogy kicsit másképp nézzen ki a lassan egy évtizede változatlan külalakú szájt), így a rajongók kénytelenek az…..
A 2008-as bradford-i Fantasztikus Filmek fesztiválján a szervezők John Carpenter-el készítettek interjút A Dolog levetítésének apropóján. Carpenter anekdótázik, mesél az előkészületekről, a forgatás nehézségeiről és jónéhány érdekes momentumot elárul a film készítése…..
Yodz 2009.10.27 13:49:47
@Raticus: Halvány lehellet az, a MacReadyéhez képest agykorlatilag semmi. Más mondatnál meg nincs. A videojátékot ne tekintsük hivatalos folytatásnak. Szerintem Childs fertőzött...
Tegyük fel, van az embernek egy fegyverboltja, és reklámozni akarja, de nem akar cafatokra hulló szőrös kisállatokat bele, és a bajuszos, kockásinges vadászokból is elege van. A végeredmény katartikus. ..
Yodz 2009.10.27 13:05:38
Az ausztrál Wolfmother talán az egyik leggyűlöltebb zenekar a földkerekségen. Minden bizonnyal nagyobb divat utálni, mint hallgatni. Nem direkt fogok szembemenni a nagy tömeggel, de nekem a Wolfmotherrel semmi bajom sincs. Nem gondolom, hogy kevesebbek ők mint a jelen zenei irányzatainak…..
November 23-án jelenik meg Francais Pour Une Nuit címmel egy új Metallica-DVD, amit kizárólag csak francia boltokban lehet majd kapni, illetve közvetlen a kiadótól, illetve a zenekartól lehet majd megrendelni. A videón az idén júliusban rögzített Párizsi koncertjük lesz majd…..
Immár mindenütt látható a legújabb Arctic Monekys-klip, amit a Cornerstone című dalra készítettek az angol srácok. Mondjuk sokáig nem tarthatott a forgatás, és valószínű nem is ötletelket rajta többet a dal hosszánál, ha egyáltalán valaki gondolkodott valamit is az egészen és…..
Múlt hét szombaton Trent Reznor, a Nine Inch Nails főnöke megházasodott. Valamikor tavaly jegyezte el Mariqueen Maandiget, akiről sok mindent nem tudunk, de elvileg énekesnő, meg talán modell is, és hasonlít Perry Farrell feleségére, de nem azért mert ő is ázsiai, hanem mert nem…..
A kandikamerás műsorok már lassan 40 éve láthatók a tévében, ősük volt az első reality-műsor, a világ szinte minden országában vannak helyi mutáció, a celebszívatós kiadástól az egészen durvákig. A YouTube is tele van ilyen felvételekkel, de ezek közül is messze kitűnik…..
A hétvégi Saturday Night Live vendégműsorvezetője a skót Gerard Butler volt, a zenei vendég pedig Shakira, és ők ketten 4.8-as ratinget hoztak a 35. évadát taposó viccesműsornak a 18-49-es korosztályban, ami az évad eddigi legjobb nézettségét jelentette. Maga a műsor annyira nem…..