Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burton C. Bell

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fesztiválmocsok: Sokk 2009.04.27 07:21:00
Itthon még el sem kezdődött a fesztivál szezon, de már érkeznek külföldről a jobbnál jobb elrettentő videók. Az alábbi felvétel két sokkoló látványt is tartalmaz. Az első egy begyulladt szőrtüsző, amit a gazdája valószínűleg péniszként nevelgetett idáig. A második…..
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Subba Árverezés: Különleges 2008.12.19 09:02:00
Dörzsölt ember tudja, hogy ha eladásról van szó és valaki a különleges szót használja, akkor ott valami ordenáré lehúzás húzódik meg a háttérben. Legyen szó ingatlanról, vagy akár egy kibaszott hűtőrácsből készült fotelről. Különleges, hát…..
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..
Subba Hülye tánc: Anima Libera 2008.12.15 09:25:00
A videó bátran indulhatna a hülye zene kategóriában, de ott túl könnyen nyerné meg a kategóriát. Amennyiben már látta a kedves olvasó, idézze fel a kellemes emlékeket bátran. Ani-ani-anima! ..